Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem,
neporadili byste mi co koupit synovcům k vánocům? jsem bez nápadu.
Nechci kupovat nějakou zbytečnost, ale zas aby nás to finančně nezruinovalo.. Bude jim 7,5 roku (prvňáček) a skoro 2 roky.
Vím, že je ještě čas, ale tak rychle to letí…
Díky moc.
Adka
Zdárek Adko,
já pro synovce kupovala takovýho rytíře - stál asi 2 stovky. Zkus se v sobotu ráno kouknout na telku a uvidíš, co pro děti teď letí.
A pro toho menšího nějakou stavebnici?
Bosorka
Ahojky,
a co nejakou drevenou vlackodrahu, jestli jeste nemaji… to bude bavit oba a snad vsechny jsou kompatibilni, takze k verzi, kterou si vyberes, muzes postupne dokupovat dalsi dily, koleje, masiny, auta… to ti vydrzi na nekolik vanoc ![]()
Mata
ahoj, pro staršího mě napadá ještě Lego ( seženeš pěknou sestavu kolem 500,–), jinak souhlas s MataP, máme vláčkodráhu, když k nám přijde synovec (7,5 let, tráví u ní s Honzíkem většinu času). A pokud ji Tvoji synovci mají a hrají si s ní, dokup jim výhybky, tunely, mosty, depa, vláčky,.....Levnější varianty vláčkodráhy ( aby toho bylo hodně) seženeš např. v Tescu nebo v Ikei ( tam maj osmičku s vláčkem kolem 400,– já podobnou před dvěma lety kupovala za 1200,–!!!).
Vitek bude mit na vanoce 2 roky a neco. Chci mu urco poridit vlacky- kamaradovo kluci maji radi ty z Ikey. Ja se jeste porozhlednu. No ale chci koupit tyhle kruhy.
Vitan se uz ted vesi vsude a houpe na vsem. Povesim mu to nizko.
Díky za tipy.
Vláček od nás už dostal, ale ne dřevěný, tak mu dávat další vláček i když vláčkodráhu, no nevím..
a stavebnice taky mají…
Tak to vypadá asi na další auto ![]()
Ale kdybyste měli ještě nějaký nápad, sem s ním ![]()
Díky, Adka
Teda Lila, dobry. Ukazovala jsem nasemu tatinkovi, co by se mohlo na vanoce libit potomkovi - kaskadu a tatinkovi se taky moc libi:-)))
Zaujala mě ta stavěbnice kaskáda, myslíte, že by bavila i 4.letého synovce? Já vždycky tak tápu. A to má tě Spidermannské období a nic co není Spidermann ho nebere ![]()
Adko,
u nás jednoznačně vede nářadí Bosh od f. Klein. Malej si s tím hraje maximálně. Koukni na www.caryfuk.cz
Pro staršího ,třeba něco praktičtějšího dětská flaška na kolo od f- Sigg.
Apolena
Holky,
díky, jste strašně hodný. Jdu to okukovat vybírat. Fakt moc děkuju ![]()
A.