Bumbání v 11m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
bumbání v 11m.
Ahoj maminky jaké máte zkušenosti s odstavováním a začínáním dávat prckovi UM.Můj malý Honzíček už má odemě málinko mlíčka,ale nechce umělé spíše je problém že my nechce pít z ničeho ze žádné flašky z dudlíkem,Musím UM mu dávat do ovoce a jídel tak ráno a večer má v kaši..snad to stačí.Čaj jsme ho naučily pít ze skleničky sice si trošku srkne,ale aspon něco.Máte nějakej fíkgl jak to mám zkusit protože to furt dávat do jídel je docela složitý a nechci denně mu dělat furt to samé děkuji pěkně za vaše příspěvky a rady.Přeji krásný klidný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syn se odstavil od kojení v 11. m a od té doby nevypil víc jak 10ml žádé UM.
Zkoušeli jsme:
hladovět
dát ve spánku
všemožné flaštičky
všemožné savičky
všemožné hrníčky
veškeré existující značky a příchutě UM na trhu
… a výsledek prd. Ale on obecně vůbec NIC nepije (za den vypije všehovšudy tekutýho tak 150ml
, UM žádný, vůbec nechápu, že ještě žije)
Takže dodnes snídaně kaše, odposváča jogurt a večeře kaše + občas tvarůžek do ovoce dopo + občas smetana v jídle (omáčka).
Přeju hodně štěstí! Ještě zkus na děckaře, co ti k tomu řekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětská my řekla že to může trvat i 2 měsíce a mám mu UM dávat všemožně kde to jde prostě ho šidit.Tak dávej více polévek to se na tekutinu taky považuje.Je to mazec když má vypít litr tekutin,ale jak to do něho dostat co
.Mě čajíčku vypije tak 120ml a hotovo.Píšou že se má pití nabízet až 20krát denně,aby si zvykl,ale lechce se říká těžko provozuje
Moc děkuji a taky přeju hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, co v zkusit dát pít v noci ve spánku, moje malá jinak UM nepije, jen večer si dá tak 50 - 100 ml a v noci vypije i 150 ml najednou, vždycky jí vymněním dudlíka za flašku, ona ji vypije, já vrátím dudlu a spinká spokojeně dál, jinak přes den s pitím taky válčíme, jestli vypije za den 100 ml čaje, tak je to moc. Ještě mi napadá, jestli malý nechce flašku, co zkusit takový ten učící hrneček s těma dírkama, třeba by se mu to líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem taky zkoušela ale jak jsem se přiblížila s flaškou z dudlem tak začal cukat hlavou a pak my nechtěl ani dudlík na spaní.
Snad se to časem bude lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit