Dopolední a odpolední svačinka

1219
5.4.11 09:07

Dopolední a odpolední svačinka

Holky, co dáváte svým prckům na dopolední a odpolední svačinku? Nám teď bude 7. měsíců a chci za chvíli začít dávat i dopolední sváču. Na odpolední dáváme přesnídávku, ale chtěla bych to něčím občas obměnit. Dopolední bych si představovala tak ovoce s jogurtem, ale taky to jíst každý den by se nelíbilo ani mě :nevim: . Co dáváte svým prckům vy? A jak často ještě dáváte mlíčko? Nám Terezka už krásně spinká celou noc :potlesk: , takže má 2krát mlíčko ráno a 1krát večer. Stačí jí to. Vypije přes den i 250ml vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
5.4.11 09:11

Tak u nás v 7-8. měsíci bylo ráno UM, na svačinu chlebík s lučinou/máslem, apod., pak oběd, odpoledne přesnídávka/ovoce, k večeři kaše (tu už nechce), takže teď jogurt - jí jen bílý. Před spaním zase trochu UM. Jinak o mlíko už moc nestojí.

Neboj se, že mimčo jí každý den to samé, v tomhle věku jim to naprosto vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.4.11 09:21

tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
5.4.11 09:32

tak malá dostávala hleba k snídani, k svačině přesnídávku, k odpolední svačině jogurt.
to že nemá zuby prý nevadí, dokážou chleba rozmělnit dásněmi, ale malá měla zuby už ve 4 měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.4.11 09:33
katulka.k píše:
tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubek :mrgreen:

To se neboj :wink: My měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal :wink: Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.4.11 09:36
rhiannon píše:
katulka.k píše:
To se neboj :wink: My měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal :wink: Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal :-D

My jsme včera jedli čtvrtku rohlíku asi hodinu, takže to by chudina měla spojené asi zároveň i s obědem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.4.11 09:38
katulka.k píše:
rhiannon píše:
katulka.k píše:
To se neboj :wink: My měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal :wink: Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal :-D
My jsme včera jedli čtvrtku rohlíku asi hodinu, takže to by chudina měla spojené asi zároveň i s obědem :-P

Uvidíš postupně :wink: Oni potřebují čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.4.11 10:16

Ahojky my jsme dávaly ráno bílý jogurt-bud samotný nebo na půl s jakoukoliv ovocnou přesnídávkou a opravdu to malímu nevadí že má denně jogurt a na odpolení svačku banán,nastrouhaná jablíčka,a vůbec mu nevadilo že jeden den měl banán ,druhý jablka.Někdo taky dává nasrouhanou okurku prostě ovoce a zeleninu co je k dispozici a hlavně ji už může papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.4.11 10:19

Tak já mam strach že by se mi na chlebu udusila.Dopoledne dávám přesnídávku a na odpoledne mám v plánu jogurt,ale na ten je ještě čas.Představuju si,že jí do bílého jogurtu budu přidávat ovoce,ale jestli to bude jíst je ve hvězdách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.4.11 10:29

Já míchám ovoce a přesnídávky z nemléčnýma kašema. Ve zdravý výživě maj docela výběr. Jogurt ještě nemůžeme a malá je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.4.11 10:33
MarketaJ píše:
Já míchám ovoce a přesnídávky z nemléčnýma kašema. Ve zdravý výživě maj docela výběr. Jogurt ještě nemůžeme a malá je spokojená.

od kdy se může jogurt??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.4.11 10:52

Někdo dává normálně od půl roku,ale doktorka mi řekla že je lepší ho zavádět až dýl,klidně až od 9.měsíce tak nevim no.Na kojeni.net píšou mezi 8 a 9 měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 10:52
katulka.k píše:

terce vyrostl prvni zub v 11 mesici a normalne jedla chleba, rohliky…mrkev, jablicka…atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 10:53

jogurt sem zacala davat tak nejak kolem 8 mesice..mozna uz koncem sedmyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.4.11 11:15

Tak po skončeným osmým měsíci, takže to máte asi za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí