Dopolední a odpolední svačinka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dopolední a odpolední svačinka
Holky, co dáváte svým prckům na dopolední a odpolední svačinku? Nám teď bude 7. měsíců a chci za chvíli začít dávat i dopolední sváču. Na odpolední dáváme přesnídávku, ale chtěla bych to něčím občas obměnit. Dopolední bych si představovala tak ovoce s jogurtem, ale taky to jíst každý den by se nelíbilo ani mě
. Co dáváte svým prckům vy? A jak často ještě dáváte mlíčko? Nám Terezka už krásně spinká celou noc
, takže má 2krát mlíčko ráno a 1krát večer. Stačí jí to. Vypije přes den i 250ml vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak u nás v 7-8. měsíci bylo ráno UM, na svačinu chlebík s lučinou/máslem, apod., pak oběd, odpoledne přesnídávka/ovoce, k večeři kaše (tu už nechce), takže teď jogurt - jí jen bílý. Před spaním zase trochu UM. Jinak o mlíko už moc nestojí.
Neboj se, že mimčo jí každý den to samé, v tomhle věku jim to naprosto vyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak malá dostávala hleba k snídani, k svačině přesnídávku, k odpolední svačině jogurt.
to že nemá zuby prý nevadí, dokážou chleba rozmělnit dásněmi, ale malá měla zuby už ve 4 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:
tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubek
To se neboj
My měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal
Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon píše:katulka.k píše:To se neboj
tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubekMy měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal
Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal
My jsme včera jedli čtvrtku rohlíku asi hodinu, takže to by chudina měla spojené asi zároveň i s obědem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:rhiannon píše:My jsme včera jedli čtvrtku rohlíku asi hodinu, takže to by chudina měla spojené asi zároveň i s obědemkatulka.k píše:To se neboj
tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubekMy měli asi 2 zuby, okrájela jsem kůrku a zbytek si pěkně rozžmoulal
Oni mají v dásničkách sílu. Rohlík baštil bez problémů taky, prostě ho žužlal
Uvidíš postupně
Oni potřebují čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky my jsme dávaly ráno bílý jogurt-bud samotný nebo na půl s jakoukoliv ovocnou přesnídávkou a opravdu to malímu nevadí že má denně jogurt a na odpolení svačku banán,nastrouhaná jablíčka,a vůbec mu nevadilo že jeden den měl banán ,druhý jablka.Někdo taky dává nasrouhanou okurku prostě ovoce a zeleninu co je k dispozici a hlavně ji už může papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mam strach že by se mi na chlebu udusila.Dopoledne dávám přesnídávku a na odpoledne mám v plánu jogurt,ale na ten je ještě čas.Představuju si,že jí do bílého jogurtu budu přidávat ovoce,ale jestli to bude jíst je ve hvězdách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já míchám ovoce a přesnídávky z nemléčnýma kašema. Ve zdravý výživě maj docela výběr. Jogurt ještě nemůžeme a malá je spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarketaJ píše:
Já míchám ovoce a přesnídávky z nemléčnýma kašema. Ve zdravý výživě maj docela výběr. Jogurt ještě nemůžeme a malá je spokojená.
od kdy se může jogurt??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo dává normálně od půl roku,ale doktorka mi řekla že je lepší ho zavádět až dýl,klidně až od 9.měsíce tak nevim no.Na kojeni.net píšou mezi 8 a 9 měsícem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:
tak my chlebík opravdu nemůžeme. Nemáme ani jeden zoubek
terce vyrostl prvni zub v 11 mesici a normalne jedla chleba, rohliky…mrkev, jablicka…atd atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jogurt sem zacala davat tak nejak kolem 8 mesice..mozna uz koncem sedmyho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit