Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky narazila som nahodou na supr golfky, ktore snad jedine splnaju moje poziadavky a navyse maju este aj veci ktore som u inych kocikov nikdy nezazila (napr. otocne vsetky 4 koliecka. je na tychto strankach : http://bumbleride.mimishop.cz/detail.php?…
ta cena je tedy opravdu závratná… Myslíš že využiješ otočná všechny 4kolečka? Nám se otáčí jenom ty přední a nebýt toho že se dají zaaretovat tak bych se dávno zbláznila. Ten kočár si jezdí kam chce a na každým kamínku se ti kolečko otočí. Takže do terénu otočná kolečka=holý nesmysl…
Jinak barvičky pěkný..
Jo zdá se mi docela malinký košík pod kočárkem, tam snad nedáš ani pláštěnku,,,
ahoj, kočárek se mi za tu cenu vůbec nelíbí. Na co otočná všechna kolečka? Když máš u kočáru přehazovací rukojet a následně máš otočný kola u sebe, je jízda příšerná… dá se jet jedině se zaaretovanýma. Jinak přední otočná kola jsou super a kočár bez nich si nedovedu představit. Jinak mi přijde dost drahý na to, že nemá ani pláštěnku ani tašku…
Radka, 2 děti
tak jo, chcela sem len pocut nazor inych. akurat, myslela sem ze tim ze su zaaretovatelne vsetky styri koliecka, tak to bude v pohode v porovnani s napr. peg perego uno, kde je problem prave s prehadzovacou rukojetou, ked su vlastne zadne zablokovane a tie blizsie knam blokovane. neviem teda, asi dokonale golfky neexistuju…aspon ja sa stale pre nieco nadchnem a pak dojde sklamani ![]()
hodně záleží na tom, co od golfáčů očekáváš. Já mám Espiro Magic 3 a jsem konečně maximálně spokojená. Ani mi nevadí, že nemají polohování nožiček, protože ten prostor pod nima je šikmo vypolstrovaný, tak jsou ty nožičky krásně opřený, dceera je v nich max. spokojená. Ideální kočár neexistuje. Tak dobře vyber
Radka, 2 děti