Bumblerine Flyer ?!?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
TKJ
277
28.1.09 14:14

Bumblerine Flyer ?!?

Holky narazila som nahodou na supr golfky, ktore snad jedine splnaju moje poziadavky a navyse maju este aj veci ktore som u inych kocikov nikdy nezazila (napr. otocne vsetky 4 koliecka. je na tychto strankach : http://bumbleride.mimishop.cz/detail.php?…

• cena je teda tiez moc pekna, ale normalne uvazujem ze by sa aj vyplatilo vyhodit tolko penazi za golfky. Pozerala som si aj nejake videa na youtube s timto kocikom a aj tam vyzeral super. polohovani do lehu, polohovaci nozicky, krasne farby, prehadzovacia rukojet, otocne vsetky styri koliecka, 7,8 kg (este by to mohlo byt lahsie ale povedala som si ze max do 8 kilo, takze splna :) ), tie koliecka vyzeraju byt vecsie tak by to snad frcalo aj vterene dobre. No ale neviem, je to kocarek z USA a nevidela som ho teda este nikomu, takze neviem ci ma zymsel pytat sa : Mate nekdo skusenost? o to viac ma ale tesi ze sa nasli stranky kde ho predavaju aj ceske-popripade slovenske. Budem moc rada ked sa na to niektora pozrete a napisete svoj nazor, ci nejsom len pojasena a unesena a pritom by si nik taky kocik ani nekupil :) Eliška
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TKJ
277
28.1.09 14:15

ospravedlnujem sa za prklep v nazve diskusie BumbleriDe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.1.09 16:42

ta cena je tedy opravdu závratná… Myslíš že využiješ otočná všechny 4kolečka? Nám se otáčí jenom ty přední a nebýt toho že se dají zaaretovat tak bych se dávno zbláznila. Ten kočár si jezdí kam chce a na každým kamínku se ti kolečko otočí. Takže do terénu otočná kolečka=holý nesmysl…

Jinak barvičky pěkný..

Jo zdá se mi docela malinký košík pod kočárkem, tam snad nedáš ani pláštěnku,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.09 18:46

ahoj, kočárek se mi za tu cenu vůbec nelíbí. Na co otočná všechna kolečka? Když máš u kočáru přehazovací rukojet a následně máš otočný kola u sebe, je jízda příšerná… dá se jet jedině se zaaretovanýma. Jinak přední otočná kola jsou super a kočár bez nich si nedovedu představit. Jinak mi přijde dost drahý na to, že nemá ani pláštěnku ani tašku…

Radka, 2 děti

• Citovat
  • Upravit
TKJ
277
28.1.09 22:38

tak jo, chcela sem len pocut nazor inych. akurat, myslela sem ze tim ze su zaaretovatelne vsetky styri koliecka, tak to bude v pohode v porovnani s napr. peg perego uno, kde je problem prave s prehadzovacou rukojetou, ked su vlastne zadne zablokovane a tie blizsie knam blokovane. neviem teda, asi dokonale golfky neexistuju…aspon ja sa stale pre nieco nadchnem a pak dojde sklamani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.09 07:55

hodně záleží na tom, co od golfáčů očekáváš. Já mám Espiro Magic 3 a jsem konečně maximálně spokojená. Ani mi nevadí, že nemají polohování nožiček, protože ten prostor pod nima je šikmo vypolstrovaný, tak jsou ty nožičky krásně opřený, dceera je v nich max. spokojená. Ideální kočár neexistuje. Tak dobře vyber
Radka, 2 děti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí