Burger restaurant v Jihlavě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Uplne Vam asi neporadim, nejsem mistni, ale v te Buena vista jsme jednou na doporuceni byli. Bylo to tedy leto, tak jsme sedeli venku a vyuzili venkovni hriste (pro deti super). Jidlo bylo moc dobre a cenove nic hrozneho(zalezi, jake mate limity). My obcas chodime do restauraci a bylo to srovnatelne. Koukla jsem jen v rychlosti na stranky a je tam alespon cenik na denni menu, tak mrknete😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Strecha Děkuji,na denní menu jsme se dívali, to je super cena, když je to do 200 Kč, tak pohoda…ale tím, že tam není cena uvedena, tak jsem si říkala, že to bude asi horší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poradíte dobrou restauraci na burgery, případně i jinou na dobré jídlo. Jedeme na 4 dny na dovolenou, dětský koutek uvítámeDívala jsem se na kubánskou Buena vista a jeví se mně pěkně, ale nemají ceník, tak aby to nebyl ranec jak hrom
děkuji za rady a tipy!
Když si na horním konci náměstí stoupneš čelem k poště, vlevo od pošty je ulice, půjdeš po ní cca 100m a na pravé straně je „čínské bistro“. Byl jsem tam naposled asi před 2 roky, vařili tam dobře a velmi dobré ceny… Chodila tam spousta lidí, úředníci z magistrátu, atd… Já teda nejsem moc na experimenty, takže jsem si tam dával občas českou klasiku - řízek nebo smažák, občas jen tak na kafe, když jsem měl předplacené parkování na náměstí a zbývalo mi dost času, abych si tu dobu parkovného vyčerpal a nerval prachy za parkování magistrátu zbytečně… Když si zaplatím 30,–Kč za hodinu parkování a stihnu si potřebné vyřídit za 30 minut, tak jdu do hospody na kafčo, nejsem Rotschild, abych vyhazoval peníze zbůhdarma oknem. Navíc si ho pak nemusím vařit hned po příjezdu domů, takže ještě ušetřím za vodu a elektriku…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mandarinkapomeranc V buena vista vaří opravdu dobře. Ale nevím, jestli je to pro děti. Byla jsem tam v těhotenství, seděli jsme uvnitř a z toho, co jsem viděla jsem usoudila, že se snažili nacpat co nejvíc hostů, nejsem si teda jistá, jestli tam bude koutek a prostor.
Kde ještě hodně dobře vaří je Adam´s bistro, ale jsou v Třebíči. Zase ale malý prostor a nemají koutek. Je třeba si udělat rezervaci(mají asi jen 8stolů), ale stojí to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že v Jihlavě natáčeli i jeden díl Ano šéfe - Radniční restaurace, tak třeba tam by to bylo dobré, ale nikdy jsem tam nebyl, soudím jen z tv…
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Poradíte dobrou restauraci na burgery, případně i jinou na dobré jídlo. Jedeme na 4 dny na dovolenou, dětský koutek uvítáme
Dívala jsem se na kubánskou Buena vista a jeví se mně pěkně, ale nemají ceník, tak aby to nebyl ranec jak hrom
děkuji za rady a tipy!