Burritos - jak připravujete?

20155
6.1.14 16:21

Burritos - jak připravujete?

Dostali jsme chuť na plněnou tortillu a ráda bych vyzkoušela něco nového.. Podělíte se o své recepty?
U nás se burritos dělají tak, že do mističek připravíme osmahnutou cibuli, ogrilované různé druhy zeleniny, čerstvý nasekaný ledový salát, kostičky osmahnutého masa a různé dipy, každý si pak svoji tortillu plní dle vlastních chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.1.14 16:27

Mňam, to děláš naschvál, viď? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.1.14 16:32
:twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.1.14 16:33

Dala bych si něco s fazolemi, ale nějak mě nenapadá, jak to do té placky připravit :think: Mlsná, to je strašná potvora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.14 16:33

@Damael provokatére.. též tu slintám :think: jaké děláš dipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.1.14 16:34

Nejrychlejsi tortilu, kterou delame, plnime grilovanym kurecim prsickem, ledovym salatem, chedarem, omackou chippotle a dipem z jogurtu nebo zakysane smetany, cesneku a pripadne kopru. To je opravdu rychlovka, kdyz se mi nechce varit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.1.14 16:55

@martina.se Nejradši zakysanku česnekem a dochutit solí. Když mám čerstvou petržel či pažitku, tak to samé, ale místo česneku nasekám rostlinstvo. No a extra pro muže, aby to neměl zase tak echt dobré a zdravé dělám trochou octa, papriky, soli, tabasca a cukru - něco na způsob kečupové - prostě, on je na ty prasárny z KFC :roll:
Zkoušela jsem i sýrovou, ale to je lepší čerstvý sýr samostatně postrouhat. To samé rajčata. Taky občas rozšlehám avocado s citronovou šťávou, pepřem a solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.14 16:56

@Damael kurňa.. tu normálně slintám :think: :mrgreen: to avokádo jsem ještě nikdy nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
6.1.14 16:58

Vetsinou delam grilovane kureci, ledovy salat, popr. i zelenina (rajce, paprika) s cesnekovym dipem ze zakysanky. Obcas delam s grilovanou zeleninou nebo dipem z nivy. Taky bych klidne vyzkousela nejakou inovaci, necham se tu inspirovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.1.14 17:05

@LucciaMaty jak udelam dip z nivy? Nivu miluju a nechapu, proc jsem to jeste nevyzkousela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.1.14 17:05
@Sibyla0 píše:
Mňam, to děláš naschvál, viď? :roll: :mrgreen:
že :roll: když začal dietní program :twisted: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.1.14 17:06
@martina.se píše:
@Damael kurňa.. tu normálně slintám :think: :mrgreen: to avokádo jsem ještě nikdy nezkoušela…

Tomu se říká guacamole - to nás naučil ségry expřítel, rodilý ten.. - kdybych si vzpomněla, co to tam pod tím Mexikem je.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.1.14 17:06

Obcas grilovane kureci nahrazuji obalovanymi kurecimi nugetami. Manzel miluje masovo-zeleninovou smes fajitas v tortile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.14 17:09
@Damael píše:
Tomu se říká guacamole - to nás naučil ségry expřítel, rodilý ten.. - kdybych si vzpomněla, co to tam pod tím Mexikem je.. :mrgreen:
:mrgreen: každopádně slintám.. jak jsi psala o fazolích.. budu muses něco stvořit.. mňam..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.1.14 17:19

Většinou grilované nudličky masa (s provensálskýma bylinkama :palec: ),dál ledoovej salát, cherry rajčata, okurku, chedar (nebo nivu)…dip dělám tak ze zakys. smetany, ale občas udělám dom. majonézu a na drobné kousky nakrájím kápii a dochutím solí a pepřem, taky moc dobrý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí