Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte rádi buřty s cibuli, jsou stále v hitu nebo už dávno zapomenutá věc?
A čím to zapijite? Pivem, nebo minerální vodou, či vede voda z vodovodu, případně jiná šmakulada?
Buřty s cibulí ne ale mám ráda tláču s cíbou a octem. Radši krvavou, ale i světla je fajn..když je domácí tak je to úplně nejlepší… K tomu čerstvý chleba no a k pití většinou nějakou limonádu..resp. máme soda stream tak si dělám nabublanou štávu, případně občas nealko ovocné pivo, je li k dispozici a je vychlazené…
No a pak máme zrovna teď v lednici utopence
@Vladusxx píše: Více
Ty miluju naložené v cibuli a zajidat chlebem a zapijet pivem, tech sem schopny sníst na posezení i dvě tři kila ![]()
Takový téma po ránu, já mám hlad
já si dám ráda utopence. Konečně jsem u nás na vsi našla ty nejlepší. Jemně pikantní, kvalitní buřt (ne samá chrupka), spoustu cibule a papriky, a k tomu čerstvě rozpečené pečivo
samozřejmě pivo k tomu ![]()
Tlacenku i utopence jim bez cibule. Pokud není zbytí a když je tak si k tomu dám kozí rohy, čerstvou patku chleba.
Utopence i tlačenku, mám ráda tu nasáklou cibuli. Na dovči jsem zkusila místního utopence a ten mi nejel, byl plněný nějakou pikantní pastou, mám rsda ty původní obyčejné, bez novot a gastropokusů ![]()
Manžel je má rád, ale já vůbec nejím vepřové, zvlášť to tučné. Ale mám ráda kuřecí tlačenku s cibulí.
Miluju buřty s cibuli a octovou vodou. Pravidelne, kdyz delam buřtguláš, si dam dva bokem a nalozim ![]()
@Rotha píše: Více
jéžiš
oni tě odblokovali a zase tu budou diskuse o hov… é… o buřtech? ![]()