Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám, že se někdo ozveuž jsem ztoho hledání unavená…Chceme jet k moři, ale až koncem srpna, takže se ted zajímám o pobyt kde dítě je zdarma třeba na přistýlce…jelo by se busem, známá už zjistila i cestovku a také ubytování, ale mě se nechce dávat za dítě skoro 4000kč…,když věřím že je nekde i zdarma…taky bych chtěla, aby tam byla voda v bazénu normál, kdyby mi mlá nesnesla tu slanou
![]()
to právě člověk nkdy neví, tak at se potom neškvaří na slunci bez vody, kdyby se jí moře nelíbilo. holky prosím poradte. známá, to zjištovala a je to podgora, penzion mario, znáte, byli jste spokojení, kdyby tady někdo byl kdo k tomu má co nepsat, byla byh ráda…mooooc
Nevím co nabízí cestovky, ale tohle není dobrý nápad:lol: na penziony se vykašli je to docela o hubu. V Podgoře doporučuju co se týče bazénu hotel Aurora
Pokud budeš chtít další tipy napiš SZ na Makarské žiju už 10 let ![]()
A nebývá dítě zdarma spíš jenom letecky? Jako ze zaplatíš letenku a pobyt má dítě zadarmo?
S malým dítětem bych busem na tak dlouhou cestu nikdy nejela. A do Chorvatska je zbytečné jezdit přes cestovku, zapaltíš ještě neco i jim. Sedni na net a najdi nějaké ubytování sama, možná to vyjde levněji i když budeš platit i za dítě.
Jo jenže malá se tak moc těší že uvidí moře
a kdybych jela sama tak se celkem bojím, přece jenom jede nas více a ti s cestovkou do chorvatska souhlasí
zase by byli řeči, že mám nijaké nároky a připomínky…takže jestli chci jet tak solo né, radeji společně…holky myslíte e když se jede přes noc že to to dítě v tom autobuse nevydrží? přece jen by spala…já nevím teda, je to poprvé…
Nevím jak staré dítko tedy máš, ale když už někam na dovču, tak bud svým vozem nebo letecky, busem to pro mě vždy bylo utrpení natož pro dítě a určitě bych se nespoléhala na to že bude třeba spát, co když ne bude neklidné nebo tak? Co sním tam pak x hodin, brr, za ty nervy to bych radši byla doma, když už dovolenou tak v klidu na za každou cenu a že máš připomínky, jde o tebe a tvé dítě takže bych je klidně měla ![]()
Dobrý večer, myslím, že seženete:-), sice nevím, jak staré máte dítě. Zkuste CKVT, Já byla loni sama s dvěma dcerami(v té době měly 3 a 6)v Bašce Vodě. Měly jsme pokoj dvoulůžák, což nám stačilo:-), takže mladší dcera měla pobyt a polopenzi zdarma, platila jsem jen dopravu, asi 2200,–. Taky jsme chtěli k moři, tak jsem to riskla busem
, měla jsem z toho taky obavy. Dcery byly v buse věkově nejmenší, ale v pohodě to zvládly
. Měla jsem nabrané věci na zabavení-karty, nové časopisy, pastelky…a celou noc prospaly. Cestou tam jsme měly i více pohodlí, měly jsme dvě dvousedačky pro nás tři, takže holky se i pěkně natáhly na noc. JO, ještě k cestě, my jely docela dlouho, cca ve dvě odpo vyjížděly, a druhý den ráno po 7 už jsme byli na pláži. Tak snad seženete, Já taky teď čekám na nějaký LM, tak ve středu koupit a v pátek jet
.
Ahoj holky doufám, že se někdo ozve
už jsem ztoho hledání unavená…Chceme jet k moři, ale až koncem srpna, takže se ted zajímám o pobyt kde dítě je zdarma třeba na přistýlce…jelo by se busem, známá už zjistila i cestovku a také ubytování, ale mě se nechce dávat za dítě skoro 4000kč…,když věřím že je nekde i zdarma…taky bych chtěla, aby tam byla voda v bazénu normál, kdyby mi mlá nesnesla tu slanou
to právě člověk nkdy neví, tak at se potom neškvaří na slunci bez vody, kdyby se jí moře nelíbilo. holky prosím poradte. známá, to zjištovala a je to podgora, penzion mario, znáte, byli jste spokojení, kdyby tady někdo byl kdo k tomu má co nepsat, byla byh ráda…mooooc