Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak ona Makarska je dost dlouha,chtelo by to upresnit
my jeli na Gradac a jeli jsme 18 hodin,ale ridic byl blbec bral to nejakymi objizdkami,aby se vyhnul poplatkum,nazpatek jsme jeli s jinym ridicem a jeli jsme jen nejakych 14 ![]()
@Twixinka píše:
Tak ona Makarska je dost dlouha,chtelo by to upresnitmy jeli na Gradac a jeli jsme 18 hodin,ale ridic byl blbec bral to nejakymi objizdkami,aby se vyhnul poplatkum,nazpatek jsme jeli s jinym ridicem a jeli jsme jen nejakych 14
Baško Polje,dá se to zvládnout? jo záleží na řidiči,to je pravda.
@Anonymní píše:
Baško Polje,dá se to zvládnout? jo záleží na řidiči,to je pravda.
Jo to urcite da
hlavni je jet na noc,to je pak pohoda ![]()
Jeli jsme přes noc. Svítání v horách - paráda, trochu zima.
Přes den na Plitvická jezera (chce to mimo sobotu a neděli, ale i tak je tam provoz), večer ubytování.
Rád vzpomínám. ![]()
Já minulý rok ( 2018
) jela ck vitkovice tours a jeli jsme do Bristu ( 2km od Gradace) asi 16 hodin takže pohoda tam i zpět takže pro mě pohoda
@elasik píše:
Já minulý rok ( 2018) jela ck vitkovice tours a jeli jsme do Bristu ( 2km od Gradace) asi 16 hodin takže pohoda tam i zpět takže pro mě pohoda
prosím tě mohla by jsi mi napsat jak časově? v kolik hodin jste vyjížděli,jak byly přestávky apod…v kolik jste byli na místě? mooooc děkuji.Pojedeme zřejmě z Prahy,také s Vítkovicemi.
@Anonymní píše:
prosím tě mohla by jsi mi napsat jak časově? v kolik hodin jste vyjížděli,jak byly přestávky apod…v kolik jste byli na místě? mooooc děkuji.Pojedeme zřejmě z Prahy,také s Vítkovicemi.
No my jsme jeli z Ostravy a jeli jsme tam asi 17 hodin cca přestávky asi co 4 hodiny až odpo jsme vyjížděli asi kolem 14a na místě jsme byli ráno cca v 9 ale dlouho jsme čekali na pokoj neboť ještě hosté byli ubytováni
akorát počítejte že moc nenaspite a choďte na WC a hlavně se prochazejte neboť vás budou bolet záda jako mě vyuzivejte prostě celé pauzy
![]()
@elasik píše:
No my jsme jeli z Ostravy a jeli jsme tam asi 17 hodin cca přestávky asi co 4 hodiny až odpo jsme vyjížděli asi kolem 14a na místě jsme byli ráno cca v 9 ale dlouho jsme čekali na pokoj neboť ještě hosté byli ubytovániakorát počítejte že moc nenaspite a choďte na WC a hlavně se prochazejte neboť vás budou bolet záda jako mě vyuzivejte prostě celé pauzy
![]()
![]()
![]()
no potěš,snad to přežiji,mě také bolí často záda. a jak jste byli spokojeni s cestovkou? my s nimi jedeme poprvé
@Anonymní píše:
no potěš,snad to přežiji,mě také bolí často záda. a jak jste byli spokojeni s cestovkou? my s nimi jedeme poprvé
Skvělá cestovka taky jsme s ní jeli poprvé k moři i autobusem paní delegátka zařídila i ty výlety řidiči taky super vše ohledně CK pořádku a chci právě letos s nemi letět do Řecka tak to snad vyjde
Dobrý den, chtěla bych se v létě podívat na Makarskou, na letenku nemám.
Tak bychom jeli busem, ck mají ted nabídky za slušný ceny.
Chci se tedy zeptat, kdo jel na Makarskou riviéru busem, ať mi písne jak dlouho tam jel. Pojedeme zřejmě z Prahy
Děkuji