Služba Buy and fly

269
12.6.12 13:20

BUY and FLY

Dobrý den, máte někdo zkušenost se službou Buy and fly (kdy si koupíte a vyberete zájezd zahraniční přímo na letišti a ještě ten den - do 24h - letíte)?

Prosím o kladné i negativní zkušenosti, s kým jste jeli, jaká byla cena v porovnání s plnou cenou, jak jste byli spokojeni…

Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2670
12.6.12 14:29

Toto přešně neznám, ale mi nakoupíme zájezd od německé agentury a víme tak caa. 5 či 7 dní do předu kam jedeme na letišti si vybereme na pobočce vouchery na ubytko atd. cena velký rozdíl oproti našim cestovkám Př. Kypr týden all inclusive i se zmrzlinkou osoba 7 tis. jen, ale pobyt vedle týden češi s polopenzí 22 tis., Madeira 7 tis. se snídaní i letenkou češi tak 20 a více
tis. atd. cestujeme s nimi každý rok. Ono pokud chceš jet k moři tak je to stejné co se týče obsahu kufru jen si potom na místě kam odjedeš třeba zjistíš kam jít či jet na výlet a pod. Oni ti určitě poradí v info centru.

Němci mají i lepší ubytování než se nabízí českým lidem. Máš slevy na parkování aut zdarma i vlaky a podobné vychytávky. Pozítří letíme moc a moc daleko právě z Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.6.12 14:40
@Mandlička píše:
Toto přešně neznám, ale mi nakoupíme zájezd od německé agentury a víme tak caa. 5 či 7 dní do předu kam jedeme na letišti si vybereme na pobočce vouchery na ubytko atd. cena velký rozdíl oproti našim cestovkám Př. Kypr týden all inclusive i se zmrzlinkou osoba 7 tis. jen, ale pobyt vedle týden češi s polopenzí 22 tis., Madeira 7 tis. se snídaní i letenkou češi tak 20 a více
tis. atd. cestujeme s nimi každý rok. Ono pokud chceš jet k moři tak je to stejné co se týče obsahu kufru jen si potom na místě kam odjedeš třeba zjistíš kam jít či jet na výlet a pod. Oni ti určitě poradí v info centru.Němci mají i lepší ubytování než se nabízí českým lidem. Máš slevy na parkování aut zdarma i vlaky a podobné vychytávky. Pozítří letíme moc a moc daleko právě z Německa.

Ahoj Mandličko, přes Němce jsme byli předloni v Dominicaně, 15 nocí all inclusive cena pres 30 tisic se vsim. Ale to jsme leteli z Nemecka.
Ted mame 1, 5 rocni dite, takze chceme z Prahy, tudíz nemuzeme nemecke CK…
Trochu jsem koukala na to buy and fly, moc info k tomu neni, ale co jsem se divala, tak ceny nejak extra levnejsi mi neprijdou…hlavne pisou, ze jsou to zajezdy uz „prebrane“ (daleko od plaze, vetsinou bez all inclus., bez detskeho zazemi aj., vetsinou tydenni (chci min. 10 noci), coz my vsechno potrebujeme kvuli malemu), takze asi zustaneme u klasickych last minute…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.12 19:13

Madličko, nemohla bys mi napsat, kde hledáš německé ck?
Díky,
 Sabina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.9.12 20:22

Zkus airstop.cz, my s nema leteli predloni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek