Tipy na místa v Chorvatsku - okolí Zadaru a výš

258
12.6.12 08:55

Prosím o tipy na místa v Chorvatsku okolí Zadaru a výš.

Můžete mně prosím poradit, která místo jsou hezká Istrie, okolí Ninu a okolí Zadaru nejníže? Máme už i kousek větší děti, tak aby to nebyla úplná prdelka, ale i obchůdky u pláže, večerní procházky, zmrzka, piza … a tak a pro prdě zas hezká pláž. Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.6.12 09:11

My jsme jezdili několik let na ostrov PAG do městečka PAG, což je nad Zadarem, a byli jsme tam spokojení :palec: Je to takové maličké městečko, ale jsou tam stánky, pizza, obchůdky, dá se tam jezdit na výlety (i lodí), marina je blízko a na pláži jsou kamínky a jsou tam hrozně milý lidičky :palec: My jsme tam byli vždycky spokojení a rádi jsme tam jezdili (byli jsme tam asi 5×) :palec: Za mě, když do Chorvatska, tak jedině sem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
12.6.12 09:13

My byli Starigrad Paklenica, ale je to trošku taková vesnice spíše, ale je tam hrozně krásně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
12.6.12 09:15

Známá byla na Pagu a slanovala se na pláž po skalách :mrgreen: a navíc se říká, že tam dost fučí a celkově to není hezký ostrov, ale asi zase záůleží v jaké části. ;)

• Citovat
  • Upravit
2087
12.6.12 09:27

Jezdíme roky do Biogradu, je to jen další sjezd z dálnice dál než je Zadar a je to malé město, takže je tam fakt všechno, mraky hospůdek, obchodů, po velké obchodní centrum, pláže dlouhatánské jak kamínkové tak i písková, velký tobogán, v sezoně i jakoby pouť a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.6.12 09:36

Byli jsme v Crikvenici, nádherné místo, fakt bomba, doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
2069
12.6.12 09:46

Ahojky…tak tento příspěvek mi nedá ,abych nereagovala… v loni jsme byli V Zatonu ,je to asi 8 kilometrů od přístavního města Zadar. Musím jen pět samé ody…protože tak krásnou dovolenou jsem nezažila. Prostě nádhera.V Zatonu je Holidej Resort…je tam vše na co si vzpomeneš nádherná PÍSČITÁ pláž . Do vody se jde postupně asi půl kilometru a máš vodu pořád po pás a postupně se to prohlubuje.Já jsem měla děti 14 a 11 a mohla jsem je tam nechat v klidu samotné…prostě pohodička potápěli se a lovili si mušle…nádhera.Byli tam různé atrakce na vodě nafukovací prolízačky v moři,půjčování skůtrů…bezva zážitek…šlapací lodky…hned vedle moře bazén s tobogánem.minigolf,dopravní hřiště s autíčkama pro mrnata.Krásná kolonáda s různýma obchůdkama…okolo plno restaurací s jídlem ,vedle i palačinkárna. Dalo se bydlet bud v mobilních domech ,nebo v apartmánech . Tam taky všechno super.Všude se tančilo nebo probíhali celodení programy na zabavení dětí…všech věkových kategorii.Na procházky jsme chodili do vedlejšího města Nin…tam byla zátoka s černým léčivím bahnem …takže všechny jsi viděla jako černochy…byli tím napatlaní od hlavy ,až k patě. Prej je to tam vyhlášené široko daleko…a všichni se patlají a pak se sluní na sluníčku,že je to výborné i na klouby. A do Zadaru jsme jeli autem na výlet…nádherné město…po celé boční délce je přístav a lodě,které jsem velikostí nikdy neviděla. Plno atrakcí také …svést se v takové ponorce a sledovat vodní svět.Kdyby tě ještě něco zajímalo,tak klidně napiš.

Příspěvek upraven 12.06.12 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.6.12 09:51

A nemáte typy na ubytko prosim vás ?
V tom Biogradu jsme se byly podívat,ale asi jsme najely z jiné části, vůbec se nám tam nelíbila pláž, to bylo asi někde blíž k centru. Na Zaton jsem se dívala na netu, vypadá nááádherně, jen mně přijde, že je to jiná cenová kategorie, z mé zkušenosti nejvíce co jsme asi kdy platily nás vyšel apartmán 50 euro a tady se mně to zdá podstatně dražší. Kdybych se na tu cenu dostala, hoodně bych přemýšlela, ale mám pocit, že je to nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.6.12 10:00

Tip na ubytování to asi takhle nemám …my jsme jeli přes cestovní kancelář a celá dovolená nás přišla na 45 tisíc se vším . Pro dva dospělé a dvě děti.My jsme byli ubytovaní v tom Holidej Resort v apartmánech a vedle byli rodiné domky a ty poskytovali samé ubytování…to je pro Chorvaty taky velké terno přes sezonu ubytovávat hosty…to je vlastně i živí.Myslím si ,že kdyby jste jeli jen tak na pasblink…jak se říká…tak ubytování seženeš okamžitě a všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.6.12 10:07

ten holiday resort se da booknout i na primo pres ne, tady je odkaz www.zaton.hr
Jedeme tam za tyden, tak se dobre cte, ze jste byli spokojeni, uz se tesime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.6.12 10:12

Ale ty apartmány jsou taky jakoby cestovky ne? A Majdulko 83 vy budete bydlet včem a na kolik vás to vyjde-kolik lidí?
Jo my jezdíme pas blink, ale většinou se mně zdá, že přes ten den, člověk nevidí, jestli je to město, či víska, jestli jsou tam promenády a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
12.6.12 10:23

@majky33 My bydleli předloni kousek od Ninu a tam jsme se jeli jen podívat, ale bylo tam nádherně, moc pěkný městečko, mělká voda, bylo tam hodně lidí s vodními sporty. Ale přímo na Ninu není zavedená voda, nevím jak to tam dělají domorodci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.6.12 10:23

No ty apartmany v tom resortu jsou jakoby hotel - nepatri to soukromnikum, ale je to proste areal…
My jedeme ve 2 plus rok a pul dite, ale vybrali jsme vetsi apartman, aby byla zvlast loznice - mala je zvykla spat sama, my budeme v te obyvaci mistnosti.. Takze to stoji na 10 noci cca 23 tis. Ale jsou tam i levnejsi moznosti. Tenhle apartman je az pro 4 dospele, takze kdyby byl plnej, tak je to taky o dost levnejsi na osobu. Budeme v tomhle apartmanu - http://zaton.hr/en/apartments#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
12.6.12 10:29

My jsme byli taky v Biogradu a super. Na městskou pláž jsme ale nechodili, tam je ten tobogán a tak, ale na můj vkus moc lidí. Chodili jsme dál od centra, jakoby na opačnou stranu od té městské a většinou jsme měli pláž sami pro sebe, nikdo tam nebyl :lol: Pláž byla kamínková, sestup do moře pozvolný, jenom občas nějaké řasy, ale nebylo jich moc. Město je fajn, spousta obchodů, občerstvení a zmrzliny :palec:

• Citovat
  • Upravit
3832
12.6.12 10:42

My jsme po několika letech ježdění do Chorvatska objevili Istrii a jsme nadšení. Jeden rok jsme byli v Rabacu, kde je asi nejhezčí moře, co jsem v Chorvatsku viděla a vcelku to tam žije a další rok jsme pak byli ve Sveta Marina v kempu, ale bezva. Jen je to tam za zábavou kus cesty, ale nás bylo hodně, tak jsme se bavili sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí