Bydlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
17.8.10 08:43

Bydlení

Ahoj, řešíme teď problém s prodejem bytu … . Máme krásný bydlení v Praze, ale už je nám to tu malý(65m2) … ( ještě že máme alespoň zahrádku ) a chybí pokojíček navíc. Nemáte někdo zkušenost s dobrou realitkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
17.8.10 08:53

Ahoj, před 4,5 lety jsme prodávali byt přes MAXIMA Reality, sídlí u Václaváku. Vše bylo naprosto bez problémů a profesionální. Byt byl prodán do 2 měsíců s tím, že jsme ho dali do prodeje kolem mikuláše, tak ten prosinec byl mrtvej, ale v lednu se prodal hned po novým roce. OPravdu se snažili dovést zájemce a nemají samozřejmě exkluzivitu.

• Citovat
  • Upravit
7421
17.8.10 09:10

Nevím koho doporučit, ale jestli se nepletu, tak mj. tady na emiminu bylo doporučeno vyhnout se Proluxu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
17.8.10 09:20

jjo, Prolux nebrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.8.10 09:31

No já nevím realitku? Zkus podat inzerát,a vyřídit to sama,smlouvu si nech zkontrolovat právníkem,jistota je jistota.Nám se takhle podařilo,sice ne prodat,ale vyměnit a spokojenost.Za zkoušku nic nedáš.Přeju hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
17.8.10 09:31

Mam dobry zkusenosti s RE-Max a Chirs, ale zalezi samozrejme na makleri - my v obou pripadech meli stesti na inteligentni cca tricetilete zeny.

Naopak s Maxima Realita mame zkusenosti priserne a to se jednalo jen o pronajem bytu…

• Citovat
  • Upravit
3911
17.8.10 09:44
Hanka1 píše:Naopak s Maxima Realita mame zkusenosti priserne a to se jednalo jen o pronajem bytu…

Před pár lety jsem taky řešila pronájem a musím říct že mě Maxima přišli spíš jako že se takovýma „drobnýma kšeftama“ jako pronájmy nechtějí vůbec zaobírat. Že jsou na prodej dobří mi říkalo víc lidí, ale v tom se točí jiné peníze a tak je to pro ně možná zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.8.10 11:01

Já mám dobré zkušenosti s RE/MAXem, ne teda jako prodávající nebo pronajímající ale jaku kupující. Jednání naprosto super, když jsme měli nějaké poznámky nebo dodatky ke smlouvě, nebyl problém to doplnit, všechno vyřídili za nás. Opravdu jsme se nemuseli absolutně o nic starat, nikde běhat, nic vyřizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.8.10 11:05

Nechces spis zvolit variantu bez realitky? prece jen realitka si vezme provizi…na spouste stranek muzes vlozit inzerat sama (napr. avizo). Ikdyz mas pak vic reseni (telefonaty, schuzky apod.), ale ja zas tohle mam rada - kontakt s lidmi, takze mi by to rozhodne nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.8.10 11:08

jo, jinak, byt, ve kterem ted bydlime, jsme nasli pres realitku, ale to jsme vzali jen kvuli tomu, ze to byl uzasny byt, o kterem jsem vzdy snila (prvorepublikova stavba, u parku, parkovani bez problemu, asi 5minut chuze do centra). A byla to uplne sokujici levna cena! :-) jinak to mame pres OKNO reality (ostrava), nevim, jestli je to i v praze - a super!!! Spis zalezi na tom cloveku, nez na realitce. Kdyz uz reality, tak se poptej kamaradek, jestli nekdo nekoho nezna z realitky - aspon tomu cloveku vydelas trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.8.10 11:12
Romaelka píše:
Hanka1 píše:Naopak s Maxima Realita mame zkusenosti priserne a to se jednalo jen o pronajem bytu…
Před pár lety jsem taky řešila pronájem a musím říct že mě Maxima přišli spíš jako že se takovýma „drobnýma kšeftama“ jako pronájmy nechtějí vůbec zaobírat. Že jsou na prodej dobří mi říkalo víc lidí, ale v tom se točí jiné peníze a tak je to pro ně možná zajímavější.

My si oba byty pronajimame bez realitek, nevidim duvod proc by mela realitka dostatek provizi od majitele i od najemce. Maxima nas kontaktovala sama, protoze pry na nas byt maji exkluzivni zajemce. Nakonec maklerka prisla s 20 minutovym zpozdenim, byt jsme anglicko-francouzsky hovoricimu paru ukazali a cizojazycne vysvetlili sami. Slecna prisla a nerozumela snad ani slovensky :roll:

A spatnou zkusenost mame s Maximou i kdyz jsme kupovali prvni byt. Jeden se nam hodne libil a kvuli jednani maklere jsme ho nechteli, abychom pak objevili jiny, hezci a levnejsi :lol:

• Citovat
  • Upravit
3
25.2.12 10:08

Ahoj,chci se podělit s váma o problém,který řšíme.S přítelem bydlíme v baráku,který patří tchyni.Ta sem celé léto chodí,sice na zahradu,ale k nám na wc,atd.nemáme moc soukromí.Nahoře bydlí jeho bratr s rodinou,s kterou jsou dohady skrz řev,bordel.Vchod,zahradu máme společné.Nechcem do toho investovat,není to naše.Tchyně to prý nechá přepsat na kluky.Půl na půl.Máme 1+1,v květnu rodíme,tak uvažujem zda nejít do podnájmu,kde to bude drahý,ale klid.Nutno dodet,je to řadovka,máme nalepený sousedi na sebe.Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sluníčko87
26.3.12 11:25

Nedoporučuji Maximu reality, doteď se s ní soudíme!

• Citovat
  • Upravit
racek99
2.8.13 10:07

Maxima reality je naprosto neprofesionalni, lze, urcite bych nedoporucila. Take zvazujeme soud, nechteji uznat svoji vinu. Do nepricetnosti me vytaci jejich billboardy s hesly, jaci jsou profesionalove a ze s nimi mame jistotu, ze vse bude v poradku! Ze by klamava reklama?

• Citovat
  • Upravit
13
15.5.14 10:02

Ahoj sluníčko, můžeš mi prosím popsat, co přesně se s Maxima reality stalo, že se s nima soudite?

Libi se nam od nich jedna nemovitost, na kterou maji exkluzivitu a máme jit podepsat dnes rezervačni smlouvu. Od nasi pravnicky mame ale doporuceni, bez kt smlouvu podepisovat nemame, a to:

• hlavne si pred podpisem rezervacni smlouvy precist take navrh kupni smlouvy, kt. k te rezervacni nedavaji (takze ty zaplatis v nasem pripade skoro 300tis za rezervaci, ze podepises kupni smlouvu, ale nevis, jak vlastne vypada a kdyz se nedohodnes, tak ti nic nevrati - to se mi teda moc nelibi, takovej 100% storno poplatek) :cert:

A pak jsme nedostali original LV (listu vlastnictvi),to je pry podle pravnicky potreba zkontrolovat - aktualni pravni stav!

Prosim dej vedet, je to sileny rozhodovani a hodne penez!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný