Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
pocházíme s přítelem z Liberce.
Za 7 měsíců budeme 3 a sháníme nové bydlení.
Byli jsme na výletě jak v Ústí n. L., tak v Děčíně a obě města se nám moc líbí.
Jsou tam prosím lokality, kde byt nehledat?
Které město byste mi doporučily jako maminky?
Jak je to tam se školkou a se školou?
Děkuji za názory.
![]()
@Tereza56245907 proč z Liberce do ústí či Děčína? Nějak v tom nevidím smysl. Ceny nemovitostí v lepších lokalitách jsou všude stejné.
Decin je lepsi. Boletice nebrat. Bynov je trochu z ruky, ale da se. Delnickou taky nebrat. Jinak je to jedno.
O skolce a skole neporadim.
@roba18 Líbí se nám tam. V Liberci se navíc vyskytuje víc a víc feťáků a tak podobně. Tam nám to nepřijde tak hrozné.
@Lenka76 Bynov? Tam to neznám, ale dívala jsem se na byty a moc jich dostupných není. Asi lidé neodcházejí.
Myslíte si, že je to tam bezpečné? Vypadá to takové odstrčené a to jsou většinou nehezké čtvrti…
Ale děkuji, prohlídnu si to víc. ![]()
Promiň, ale.. Jestli si myslíš, že v UL je méně „feťáků“, tak jsi dost na omylu. Já mít možnost vybrat si mezi UL a LB, tak mám jednoznačnou volbu ![]()
@Tereza56245907 Pochazim z těchto končin.
Bohužel jsem se odstěhovala. ![]()
Pokud mohu poradit. Ústi nebrat. To je děsný město. A hromada feťáků. Pokud mohu doporučit, tak Děčín. Nicméně feťáci jsou už v každém městě. V Děčíně bych bydlela na Letné nebo kolem Letné. Bynov je taky hezky. A taky jsou moc hezké Křešice. Sice je to poblíž Boletic, kde je to fskt děsný, ale to se netýká Kresic. Nicméně Křešice jsou hlavně rodinné domky. A taky se mi moc líbilo v Jílovém U Děčína. Tam se mi popravdě líbilo nejvíc. Je to malé město, ale stylem vesnice. ![]()
Tak já na to koukám z dálky, protože jsem z Prahy. Ale rozhodně bych nešla z Liberce do Ústí nebo do Děčína.