Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já už to vidím. Zas se vykoupí trvanlivý levný jídlo a pak to skončí v popelnici. ![]()
Jestli tě prepperství zajímá, tak si o tom něco nastuduj. Dá se to dělat racionálně a bez plýtvání, dobré info ale najdeš jinde než na Emiminu.
Pas je určitě dobrý mít bez ohledu na válku.
Příspěvek upraven 25.02.22 v 22:57
Ne…
nemám zkušenost s válečným stavem, takže ani netuším zda má nějaká strategie smysl. Máme 4děti.
@Anonymní píše:
Jak se připravujete na válku? Děláte si doma zásoby? Nebo plánujete utéct? Přemýšlím jestli vyřídit celý rodině pasy? Mít radši peníze na ucte nebo doma pod polštářem? Začít zkupovat obchody? Omlouvam se, za tolik otázek. Už mi z toho, ale asi hrabne. Mám malý děti a šíleně se bojím.
Nedělám. To už je strašně přehnané. Ohledně války na Ukrajině máme všichni strach, ale tady reálně válka nehrozí. Vzpomněla jsem si, jak lidi kupovali potraviny ve velkém před 1.3.2020, než u nás v ČR vypukl covid.
Ne, poněvadž pokud nám sem pošle bombu, tak by to bylo zbytečný vyhazování peněz. Raději si to v klidu sním, dokud můžu. Až bude ze mě mastnej flek, tak už by mi to stejně nechutnalo.
@Anonymní píše:…ale vlatně jo, mám strach - Green Deal sice padl, ale nahradí ho jiný energetický problém způsobený válečným stavem. Takže zhoršení životní situace rozhodně hrozí. Takže zásoby nedělám, ale pojedeme ještě na skromnější vlně než do ted.
Jak se připravujete na válku? Děláte si doma zásoby? Nebo plánujete utéct? Přemýšlím jestli vyřídit celý rodině pasy? Mít radši peníze na ucte nebo doma pod polštářem? Začít zkupovat obchody? Omlouvam se, za tolik otázek. Už mi z toho, ale asi hrabne. Mám malý děti a šíleně se bojím.
Samozřejmě že dělám. V paneláku jsem vyčlenila ložnici pro čuníka, na balkoně pár slepiček, rajčata do kyblíku a na předzahrádce budu pěstovat brambory a cukrovou řepu.
@Karamba2020 píše:
Zásoby si neděláme. Dojídáme covidové zásoby z jara 2020.
Tak to me rozsekalo
.
Jinak ne, zasoby si nedelame, nemeli jsme ani ty Covidove. Pas je vzdycky dobre mit i pro deti. Par penez doma v hotovosti tez.
@Anonymní píše:
Ne. Mám normální zásoby. Nikam utíkat nebudu. Kam bych šla?