Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@eva valoi píše:
@Russet Pokud bude válka, tak nebude kam jít..
Tak Putin už je u Černobylu. Jeden výbuch jsem už přežila.
@Anonymní píše:
Manžel dnes přišel z práce s tím, že jeho kolega si dělá zásoby benzínu..uz má asi 80 litrů.
Toho ani nebudou muset trefit přesně a bude to mít bez trápení.
@Anonymní píše:
Manžel dnes přišel z práce s tím, že jeho kolega si dělá zásoby benzínu..uz má asi 80 litrů.
Lije to do záchodu?
@Anonymní píše:
To je fiškus. Až bude válka a benzín nebude, tak si bude manželův kolega jezdit po výletech.
@Russet Netuším co s tím dělá, ani co s tím chce dělat
Jen mě to překvapilo, mě by něco takového vůbec nenapadlo
Naštěstí na to nemáme prostor, takže ani manžel nad tím nepřemýšlel ![]()
My nebydlíme daleko strategického závodu. Jestli přiletěj, budem to mít aspoň rychle za sebou.
@MrsNorris píše:
No už jsem myslela, že se dneska nezasměju ![]()
Bydlim v Anglii..a uz tu zase zacina panika nakupovani nafty a benzinu🙈ale pry, ze se ma zdrazit od pondeli. Zitra jdu do obchodu a doufam, ze nebude zase skupovani toaletaku jako pri Covidu🙈
Jinak zasoby nedelam vetsi nez jako normalne, ze mam 2-3 balicky testovin, ryze…
Jediny, co manzel plasi, ze asi nepojedem v dubnu do CR. Ale to ja si nechci pripustit a doufam, ze se situace brzo nejak sklidni.
@axlpol píše:
Ne…
nemám zkušenost s válečným stavem, takže ani netuším zda má nějaká strategie smysl. Máme 4děti.
- Zásoby jídla? nevěřím, že se dokážu zásobit natolik, aby to k něčemu bylo.
- Emigrovat? opravdu netuším, zda jsme ohroženi
- Peníze pod polštářem jsou vždycky i neválečném stavu potřeba
- Strach nemám, tím, že ho budu mít stejně nic nevymyslím, nevyřeším
Asi tak. Kdyby k tomu přišlo, nebudeme stejně vůbec vědět, co si počit, protože jsme měli to velké štěstí, že s tímto nemáme zkušenost. Co vím jistě, utíkat nebudu. Patřím sem. ![]()
Teď jsem si vzpomněla, jak jsem před 2 lety sháněla mouku, abych mohla dceři upéct dort k prvním narozeninám. Musím zítra rychle nakoupit, abych nedopadla stejně.
My máme slušnej sklípek, tak trochu to tam zútulnit a nakoupit dobrý víno a nějakou tu slivovici..
@MrsNorris píše:
Připomněla se mi dávná reklama Suchánka s Genzerem u benzinky.
Sice morbidní, ale…
@Lenka76 píše:
Jediny, co manzel plasi, ze asi nepojedem v dubnu do CR. Ale to ja si nechci pripustit a doufam, ze se situace brzo nejak sklidni.
My to máme opačně, máme na jaře letět do Anglie.
Taky doufám, že zvítězí rozum.