Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ja jsem z Jablonce nad Nisou, coz je za humny od Liberce a nemuzu si stezovat, je to super mesto a i Liberec je podle me super - ikdyz rivalita samozrejme musi bytkdyz jsem nemela partnera, tak jsem taky zvazovala Decin, i kvuli uplatneni (prace na soude) a tam by to bylo idealni, protoze Decin/Usti je v tomhle ohledu nejvic neobsazene (nebo aspon to tak tehdy bylo). Samozrejme, ze me taky odrazoval pocet neprizpusobivych, proto jsem chtela radeji Decin nez Usti. Ikdyz ani v tom Jablonci a Liberci jich neni malo. No nakonec jsem si nasla partnera v Jablonci, takze se stehovani nekonalo
takze bych se asi hodne rozhodovala i dle pracovniho uplatneni, ale za me jsou obe tahle mista k zivotu fajn
Jeeee Jablonec nad Nisou. Ten se mi líbí taky.
Popravdě Liberec a Jablonec je pro mě nesrovnatelny.
Jablonec se mi zdá lepší jak Liberec. V Jablonci jsou hodný lidi, je to tam takové příjemné. V Liberci jsem to nezažila. ![]()
To je jako Děčín a Ústí.
Kousek od sebe a totálně jiné.
Do Ústí bych se neprestehovala.
To byl jeden z důvodů, proč jsem šla od EX.
On chtěl do UL a já chtěla zůstat v Děčíně nebo klidně jiné město jako kompromis. Ale UL fakt ne. ![]()
@Ťarbík01 no mne se taky Usti nelibi, proto jsem zvazovala stehovani do Decina s tim, ze bych ale dojizdela do Usti do prace - to uz je kousicek
a jako pravy Jablonecky patriot samozrejme dekuji!
Jako na Jablonci je skvela prehrada, tam to proste od jara do podzimu zije - do centra nikdo moc nechodi, tam je hodne podivnych lidi, v Jablonci je centrem prehrada
ale Liberec ma podle me taky krasny ctvrti na prochazky - treba Lidove sady jsou fakt nadherny, hlavne treba na podzim! Takze jako rodily jablonecak samozrejme souhlasim, ze Jablonec je lepsi (spojeni do Prahy je busem dokonce 1h10!)
ale ani Liberec neni urcite k zahozeni, zas je to vetsi mesto, takze samozrejme vic treba nejakyho kulturniho vyziti
@bambusek61 píše:
@Russet no tvljsi znala mistne nebo ne, ze se tady uplne zbytecne hadas?
Koukni na idos, kdyz neveris - flixbus autobus Liberec-Praha 1:20, dopravce Arriva autobus Liberec-Praha 1:50 - Arriva automaticky znamena vlak? A samozrejme, ze pokud je vanice nebo nekde nehoda nebo nekde neco rozkopanyho, tak to muze mit zpozdeni, stejne jako jine spoje 🤦♀️
Ty jsi zakladatelka, že? Psala jsi bus/vlak. Tak ti vyvracím domněnku, že vlakem jsi z Liberce v Pze za 1.5 hodiny. Toť vše.
@Russet ne nejsem zakladatelka, a uz neprud, uz to ani neni zabavny
@bambusek61 píše:
@Russet ne nejsem zakladatelka, a uz neprud, uz to ani neni zabavny
Začni u sebe.
@Russet píše:
Ty jsi zakladatelka, že? Psala jsi bus/vlak. Tak ti vyvracím domněnku, že vlakem jsi z Liberce v Pze za 1.5 hodiny. Toť vše.
Ty si sedíš na vedení? Napíšu-li bus/vlak, znamená to bus a/nebo vlak, nebo-li buď jedno nebo druhé nebo oboje. Dále, vzhledem k souvislostem je snad jasné, že se jedná o spojení nejrychlejší. A perlička pro tebe na závěr, arriva provozuje i autobusy. A zakladatelka také nejsem.
@Russet promin, ale pochopili to snad vsichni krome tebe. ty sis ze slov bus/vlak vzala jen ten vlak a ten tady ted úplne zbytecne pitvas.
@Russet píše:
Liberec rozhodně není vlakem 1,5 hodiny. Po bych měla volit mezi těmi městy, volím určitě Liberec.
Volila bych Liberec i kvůli okolí. Kolem Děčína jsou jen skály a je to v dolíku, takže smog. Liberec je lepší, univerzitní město, které má skvělou atmosféru. Na Ještěd dojedeš tramvají, do Jablonce také.
@Anonymní píše:
@Russet promin, ale pochopili to snad vsichni krome tebe. ty sis ze slov bus/vlak vzala jen ten vlak a ten tady ted úplne zbytecne pitvas.
Proč jsi vůbec anonymní? K anonymu nemáš důvod.
Bylo psáno bus/vlak, tudíž reaguju na to, kde časový údaj nesedí. Autobusem to samozřejmě bez přestupu rychlejší je.
@Da12 píše:
Volila bych Liberec i kvůli okolí. Kolem Děčína jsou jen skály a je to v dolíku, takže smog. Liberec je lepší, univerzitní město, které má skvělou atmosféru. Na Ještěd dojedeš tramvají, do Jablonce také.
Já nejsem zakladatelka. A psala jsem jí taky, že bych volila raději Liberec.
Přesně hodinu kdysi jezdil bus z Florence do Nového Boru. Takže bych i věřila, že v dnešní době je možné se za takovou dobu dostat ještě o kousek dál na sever.Tu trasu jsem jela naposledy před 10 lety. Jinak v Liberci jsem byla 2× a přišlo mi to jako šílené bludiště(ale třeba by si šlo zvyknout).Bratr střední dělal v Děčíně a byl tam spokojenej(i s městem jako takovým).Já přes něj jednou jen projížděla, takže Děčín posoudit nemohu.
@Anonymní píše:
Ona se ráda pitvá ve věcech, které jsou jasné. Když mám potřebu se požádat, tak s ní diskutuji, jinak je to o ničem a ty její výšplechty nic nepřináší.
@Klopotkova píše:
Ona se ráda pitvá ve věcech, které jsou jasné. Když mám potřebu se požádat, tak s ní diskutuji, jinak je to o ničem a ty její výšplechty nic nepřináší.
A co konkrétního jsi do téhle debaty přinesla ty? Liberec nebo Děčín?
@Anonymní píše:
@Ťarbík01 no mne se taky Usti nelibi, proto jsem zvazovala stehovani do Decina s tim, ze bych ale dojizdela do Usti do prace - to uz je kousiceka jako pravy Jablonecky patriot samozrejme dekuji!
Jako na Jablonci je skvela prehrada, tam to proste od jara do podzimu zije - do centra nikdo moc nechodi, tam je hodne podivnych lidi, v Jablonci je centrem prehrada
ale Liberec ma podle me taky krasny ctvrti na prochazky - treba Lidove sady jsou fakt nadherny, hlavne treba na podzim! Takze jako rodily jablonecak samozrejme souhlasim, ze Jablonec je lepsi (spojeni do Prahy je busem dokonce 1h10!)
ale ani Liberec neni urcite k zahozeni, zas je to vetsi mesto, takze samozrejme vic treba nejakyho kulturniho vyziti
Jo tak já bydlela v Děčíně a dojizdela do UL do práce.
Takže naprosto chápu. Jen teda to mě donutilo udělat si řidičák.
A to jsem tvrdila, že ho nebudu potřebovat, že mě staví vlak a bus.
Ha ha ha. ![]()
Jo tak přehrada z té jsem byla naprosto unesena.
To když jsem viděla, tak jsem nechápala. Kde se tam vzala.
Je pravda, že jsem v Liberci asi narazila jen na místa, co nic moc. To je fakt. Ale mě tam ani moc nesedli lidi. To v Jablonci jsou takový rodinný. Nebo nevím jak to říct.
Prostě takový srdecny. A to je právě i v Děčíně. A proto mi byl Jablonec moc příjemný.
Takže v dobrém závidím bydlení v Jablonci.
Asi jsou tam všichni tak happy, jelikož hodně sportujete. ![]()
@Hibou píše:
Ty si sedíš na vedení? Napíšu-li bus/vlak, znamená to bus a/nebo vlak, nebo-li buď jedno nebo druhé nebo oboje. Dále, vzhledem k souvislostem je snad jasné, že se jedná o spojení nejrychlejší. A perlička pro tebe na závěr, arriva provozuje i autobusy. A zakladatelka také nejsem.
Buď a nebo znamená obě. Ne to první. Veřejnou dopravou a Arrivoautobusem jezdím pravidelně, takže si perličku schovej pro někoho jiného.