Bydlení Děčín vs Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
12.11.22 17:48
@Anonymní píše:
Ja jsem z Jablonce nad Nisou, coz je za humny od Liberce a nemuzu si stezovat, je to super mesto a i Liberec je podle me super - ikdyz rivalita samozrejme musi byt :mrgreen: kdyz jsem nemela partnera, tak jsem taky zvazovala Decin, i kvuli uplatneni (prace na soude) a tam by to bylo idealni, protoze Decin/Usti je v tomhle ohledu nejvic neobsazene (nebo aspon to tak tehdy bylo). Samozrejme, ze me taky odrazoval pocet neprizpusobivych, proto jsem chtela radeji Decin nez Usti. Ikdyz ani v tom Jablonci a Liberci jich neni malo. No nakonec jsem si nasla partnera v Jablonci, takze se stehovani nekonalo :mrgreen: takze bych se asi hodne rozhodovala i dle pracovniho uplatneni, ale za me jsou obe tahle mista k zivotu fajn :palec:

Jeeee Jablonec nad Nisou. Ten se mi líbí taky. :lol: :mrgreen: Popravdě Liberec a Jablonec je pro mě nesrovnatelny. :mrgreen: Jablonec se mi zdá lepší jak Liberec. V Jablonci jsou hodný lidi, je to tam takové příjemné. V Liberci jsem to nezažila. :nevim:
To je jako Děčín a Ústí. :mrgreen: Kousek od sebe a totálně jiné. :mrgreen: Do Ústí bych se neprestehovala. :lol: To byl jeden z důvodů, proč jsem šla od EX. :mrgreen: On chtěl do UL a já chtěla zůstat v Děčíně nebo klidně jiné město jako kompromis. Ale UL fakt ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.22 17:57

@Ťarbík01 no mne se taky Usti nelibi, proto jsem zvazovala stehovani do Decina s tim, ze bych ale dojizdela do Usti do prace - to uz je kousicek :mrgreen: a jako pravy Jablonecky patriot samozrejme dekuji! :mrgreen: Jako na Jablonci je skvela prehrada, tam to proste od jara do podzimu zije - do centra nikdo moc nechodi, tam je hodne podivnych lidi, v Jablonci je centrem prehrada :mrgreen: ale Liberec ma podle me taky krasny ctvrti na prochazky - treba Lidove sady jsou fakt nadherny, hlavne treba na podzim! Takze jako rodily jablonecak samozrejme souhlasim, ze Jablonec je lepsi (spojeni do Prahy je busem dokonce 1h10!) :mrgreen: ale ani Liberec neni urcite k zahozeni, zas je to vetsi mesto, takze samozrejme vic treba nejakyho kulturniho vyziti

• Citovat
  • Upravit
53518
12.11.22 18:00
@bambusek61 píše:
@Russet no tvl :lol: jsi znala mistne nebo ne, ze se tady uplne zbytecne hadas? :lol: Koukni na idos, kdyz neveris - flixbus autobus Liberec-Praha 1:20, dopravce Arriva autobus Liberec-Praha 1:50 - Arriva automaticky znamena vlak? A samozrejme, ze pokud je vanice nebo nekde nehoda nebo nekde neco rozkopanyho, tak to muze mit zpozdeni, stejne jako jine spoje 🤦‍♀️

Ty jsi zakladatelka, že? Psala jsi bus/vlak. Tak ti vyvracím domněnku, že vlakem jsi z Liberce v Pze za 1.5 hodiny. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
12.11.22 18:06

@Russet ne nejsem zakladatelka, a uz neprud, uz to ani neni zabavny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.22 18:07
@bambusek61 píše:
@Russet ne nejsem zakladatelka, a uz neprud, uz to ani neni zabavny

Začni u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4059
12.11.22 18:12
@Russet píše:
Ty jsi zakladatelka, že? Psala jsi bus/vlak. Tak ti vyvracím domněnku, že vlakem jsi z Liberce v Pze za 1.5 hodiny. Toť vše.

Ty si sedíš na vedení? Napíšu-li bus/vlak, znamená to bus a/nebo vlak, nebo-li buď jedno nebo druhé nebo oboje. Dále, vzhledem k souvislostem je snad jasné, že se jedná o spojení nejrychlejší. A perlička pro tebe na závěr, arriva provozuje i autobusy. A zakladatelka také nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.22 18:13

@Russet promin, ale pochopili to snad vsichni krome tebe. ty sis ze slov bus/vlak vzala jen ten vlak a ten tady ted úplne zbytecne pitvas.

• Citovat
  • Upravit
3793
12.11.22 18:28
@Russet píše:
Liberec rozhodně není vlakem 1,5 hodiny. Po bych měla volit mezi těmi městy, volím určitě Liberec.

Volila bych Liberec i kvůli okolí. Kolem Děčína jsou jen skály a je to v dolíku, takže smog. Liberec je lepší, univerzitní město, které má skvělou atmosféru. Na Ještěd dojedeš tramvají, do Jablonce také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.22 18:45
@Anonymní píše:
@Russet promin, ale pochopili to snad vsichni krome tebe. ty sis ze slov bus/vlak vzala jen ten vlak a ten tady ted úplne zbytecne pitvas.

Proč jsi vůbec anonymní? K anonymu nemáš důvod.
Bylo psáno bus/vlak, tudíž reaguju na to, kde časový údaj nesedí. Autobusem to samozřejmě bez přestupu rychlejší je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.22 18:45
@Da12 píše:
Volila bych Liberec i kvůli okolí. Kolem Děčína jsou jen skály a je to v dolíku, takže smog. Liberec je lepší, univerzitní město, které má skvělou atmosféru. Na Ještěd dojedeš tramvají, do Jablonce také.

Já nejsem zakladatelka. A psala jsem jí taky, že bych volila raději Liberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.11.22 18:55

Přesně hodinu kdysi jezdil bus z Florence do Nového Boru. Takže bych i věřila, že v dnešní době je možné se za takovou dobu dostat ještě o kousek dál na sever.Tu trasu jsem jela naposledy před 10 lety. Jinak v Liberci jsem byla 2× a přišlo mi to jako šílené bludiště(ale třeba by si šlo zvyknout).Bratr střední dělal v Děčíně a byl tam spokojenej(i s městem jako takovým).Já přes něj jednou jen projížděla, takže Děčín posoudit nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.11.22 18:59
@Anonymní píše:

Ona se ráda pitvá ve věcech, které jsou jasné. Když mám potřebu se požádat, tak s ní diskutuji, jinak je to o ničem a ty její výšplechty nic nepřináší.

• Citovat
  • Upravit
53518
12.11.22 19:25
@Klopotkova píše:
Ona se ráda pitvá ve věcech, které jsou jasné. Když mám potřebu se požádat, tak s ní diskutuji, jinak je to o ničem a ty její výšplechty nic nepřináší.

A co konkrétního jsi do téhle debaty přinesla ty? Liberec nebo Děčín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
12.11.22 19:48
@Anonymní píše:
@Ťarbík01 no mne se taky Usti nelibi, proto jsem zvazovala stehovani do Decina s tim, ze bych ale dojizdela do Usti do prace - to uz je kousicek :mrgreen: a jako pravy Jablonecky patriot samozrejme dekuji! :mrgreen: Jako na Jablonci je skvela prehrada, tam to proste od jara do podzimu zije - do centra nikdo moc nechodi, tam je hodne podivnych lidi, v Jablonci je centrem prehrada :mrgreen: ale Liberec ma podle me taky krasny ctvrti na prochazky - treba Lidove sady jsou fakt nadherny, hlavne treba na podzim! Takze jako rodily jablonecak samozrejme souhlasim, ze Jablonec je lepsi (spojeni do Prahy je busem dokonce 1h10!) :mrgreen: ale ani Liberec neni urcite k zahozeni, zas je to vetsi mesto, takze samozrejme vic treba nejakyho kulturniho vyziti

Jo tak já bydlela v Děčíně a dojizdela do UL do práce. :mrgreen: Takže naprosto chápu. Jen teda to mě donutilo udělat si řidičák. :lol: A to jsem tvrdila, že ho nebudu potřebovat, že mě staví vlak a bus. :lol: Ha ha ha. :mrgreen:
Jo tak přehrada z té jsem byla naprosto unesena. :) To když jsem viděla, tak jsem nechápala. Kde se tam vzala. :mrgreen: :mrgreen: Je pravda, že jsem v Liberci asi narazila jen na místa, co nic moc. To je fakt. Ale mě tam ani moc nesedli lidi. To v Jablonci jsou takový rodinný. Nebo nevím jak to říct. :mrgreen: Prostě takový srdecny. A to je právě i v Děčíně. A proto mi byl Jablonec moc příjemný.
Takže v dobrém závidím bydlení v Jablonci. :) Asi jsou tam všichni tak happy, jelikož hodně sportujete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.22 20:06
@Hibou píše:
Ty si sedíš na vedení? Napíšu-li bus/vlak, znamená to bus a/nebo vlak, nebo-li buď jedno nebo druhé nebo oboje. Dále, vzhledem k souvislostem je snad jasné, že se jedná o spojení nejrychlejší. A perlička pro tebe na závěr, arriva provozuje i autobusy. A zakladatelka také nejsem.

Buď a nebo znamená obě. Ne to první. Veřejnou dopravou a Arrivoautobusem jezdím pravidelně, takže si perličku schovej pro někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí