Bydlení ve Varnsdorfu a okolí

Anonymní
9.11.22 16:19

Bydlení ve Varnsdorfu a okolí

Moc se mi líbí severní čechy, hlavně příroda, klid atd. Uvědomuji si, že tato městy typu Varnsdorf mají špatnou pověst, ale jak je to doopravdy? Bydlíte tam někdo? Jak jste/nejste spokojeni? S prací to asi taky nebude nic moc…kde většina lidí pracuje, dojíždí nebo mají všichni dávky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
9.11.22 16:33

Když tama jen projedes, tak pochopíš…

Příspěvek upraven 09.11.22 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.22 16:49

Krásná příroda, dělat můžeš v i v Německu. Jsou místa, kde bydlí Romové, ale počítám, že tam bys vedle nich stejně nebydlela.

• Citovat
  • Upravit
21899
9.11.22 16:54

Nemecko za rohem je vyhoda. Ale do Vanďáku bych nesla ani nahodou. Co Liberec, Jablonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.22 16:55

@Eemii v Liberci se teď prý perou ukáčka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37
9.11.22 17:01

Tak Varnsdorf fakt ne, špína, kriminalita, neprizpůsobiví. Hrádek nad Nisou je hezký, Frýdlant ujde, Nový Bor je lepší než jakou má pověst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.11.22 17:07
@Cenarius píše:
Když tama jen projedes, tak pochopíš…

Jezdím tam několikrát měsíčně a nic hroznýho jsem neviděla. Pravda, pohybuju se v centru města a ne někde na sídlištích, nebo kde maj tyhle osoby bydlet. :lol:
Já bych tam teda nebydlela kvůli jedný věci a to je cesta tam. Cesta přes Šébr přes zimu je něco, co bych fakt nechtěla absolvovat každej den. Celou zimu zasekaný silnice kamionama, neprůjezdný, sníh a led pomalu do léta. :lol:
Už teď se hrozím blížící se zimy a doufám, že tahle je poslední, co tam jezdím.

A kdybych už tam nějakým způsobem bydlela, tak určitě jdu pracovat do Německa, i kdybych měla někde v Kaufu uklízet hajzly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.22 17:40
@Anonymní píše:
Moc se mi líbí severní čechy, hlavně příroda, klid atd. Uvědomuji si, že tato městy typu Varnsdorf mají špatnou pověst, ale jak je to doopravdy? Bydlíte tam někdo? Jak jste/nejste spokojeni? S prací to asi taky nebude nic moc…kde většina lidí pracuje, dojíždí nebo mají všichni dávky? :mrgreen:

Pocházím ze severu. :mrgreen: A hned bych se tam vratila. Jako jsou místa kam bych nešla. :mrgreen: Ale ty jsou všude. Pocházím z Děčína a pak jsem se stěhoval kousek od Děčína. A krásná příroda. Můžeš jít hodiny a hodiny v lese a klid. Jak to mi schází. :( Ano nevíš jak moc. Velká část lidí dělala v Německu. A ani se jim nedivím. Taky jsem chtěla. Ale pak jsem se provdala a šla do jiného kraje. Ani po XX letech jsem si zde nezvykla a doteď mám dny, kdy brečím. :nevim:
Dávám anonym. Nepotřebuji aby každý věděl. :)

• Citovat
  • Upravit
3888
9.11.22 19:20

Pracovně znám trochu most a přijde mi lepší, než jeho pověst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 19:19

Ve VDF jsem se narodila a žila tam 30 let, doteď tam jezdím za rodinou. Mě se tam líbí, všude je blízko i daleko zároveň 😅
Platy a práce nic moc. Plno lidi pracuje v Hrádku, v Liberci, v Německu. Práce pro ženy, zvlášť dělnice mizerná. Nejsou tam doktoři ( ale to je umění už najít i v Praze), pak sem žila v Mostě, tam to bylo taky fajn. Teď par let Praha a taky Ok. Jen na vesnici bych umřela.
Jinak cikáni tam jsou, mají tam své paneláky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max