Bydlení na vsi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.15 23:48

Peta81, 4family:
Děkuji za povzbuzeni :)

4family:
S tou školou a kroužky mas asi pravdu. V,,naší,,ZS jich je dost. Tak si pak třeba taky nějaký oblíbí a bude s kamarády po škole tam.

• Citovat
  • Upravit
66800
28.5.15 03:42

Mám vše použitelné taky aspoň 2 km vzdálené, ALE máme sousedy děcka. To je super, kolikrát o malém nevím celý den. Teda už se jednou stalo, že šel k sousedům na oběd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.5.15 06:44
@Anonymní píše:
Ahoj! Nějak me přepadla přemýšlecí. Tedy už po několikáté za poslední dobu. Bydlim už asi 3 roky ted už s manželem na vesnici. Vždy se mi tu líbilo. Je tu sice jen hospoda. Žádný obchod. Lidi v pohodě i mladý tu nějací jsou. Není jich moc ale jsou fajn. Ted mám ale malou dcerku. Rok a pul. Začalo me trápit, ze tu nejsou děti. Nastalo tu je jen jedna holčička ve skoro stejném věku. A jeden starší klouček -první stupeň. Ty jsou ale cele léto na chatě v zahraničí. Zatím se tam nechystaji usadit trvale ale nevím jak dopadnou. Škola i školka jsou 2 km daleko. Dojíždění nějak vyresime. Co me ale mrzí je to, ze mala nebude moci po škole tak jednoduše vyrazit ven si s někým hrát. Na nějakou místní partu to tu opravdu nevypadá. Přijíždějí sem ale i jiné děti. Když je tu nějaká akce tak jich je tu spousta. Je mi smutno z toho ze mala bude muset jednou chodit za kamarádkou třeba ty dva km.

bude jezdit na kole, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
28.5.15 06:47
@Pudloslava píše:
bude jezdit na kole, no :-)

jo, to děláme :mrgreen: Mám na sobě cykloobleček s plenkou, za chvíli vyrážím do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.5.15 06:50
@matkabagristy píše:
jo, to děláme :mrgreen: Mám na sobě cykloobleček s plenkou, za chvíli vyrážím do práce :mrgreen:

me teda stve, ze tady mladez jezdiva na motorkach, snad to nebude taky pozadovat poridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
28.5.15 06:52

@Pudloslava to u nás snad nehrozí, bo by to pomalu začalo být aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.5.15 07:05

Tak mas jeste cas, nez se zacne socializovat…treba se do te doby nekdo pristehuje…my taky bydlime v male vesnicce (teda ted jsme na pat let pryc) a tusim tam chteji stavet nejaky developersky miniprojekt, ten nejspis prutahne prave mlade rodiny…uvidime.
Druha vec je, co uz nekdo zminoval…je dost sance, ze si nase deti budou vic povidat s kamarady na socialnich sitich, nez behat ven, jak jsme byli zvykli my. Pripadne bude mit krouzky atd…a az povyroste, ty 2km nebudou az takova prekazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
28.5.15 12:21

Tak pokud to nevadí tobě a bydlení tam ti vyhovuje, tak kvůli dítěti se nestěhujte, spíš jí pořiďte co nejdřív sourozence, minimálně dva, protože pokud bydlíte v takové izolaci od jiných dětí, tak toto je jediné řešení :lol:
Jinak teda obdivuju vás všechny, které bydlíte na takových samotách a maličkých vesničkách, já vím, že bych tam zbláznila. My bydlíme v domku na malém městě, přemýšlíme občas o koupi nějaké chaty nebo chalupy, ale ani tu bych na samotě nechtěla, nejlépe tak ve vesnici, která má 1-3 tisíce obyvatel. Asi to záleží na regionu, u nás ty malé vesničky ani moc nejsou, spíš větší kolem 2 - 3 tisíc obyvatel, takové, co mají pod 500 téměř žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.5.15 13:28

@hanyny : tak nase ma kolem 500 ale je asi tak kilometr za Prahou, takze zadna samota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí