Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
Bohužel musí počkat do skončení smlouvy.
No, pokud dluží 3 nájmy, tak nemusí čekat na konec smlouvy a může ji ukončit okamžitě a dát přiměřenou dobu na vystěhování. Plus tedy u podnájmu nemusí být ani ty 3 nezaplacené podnájmy, tam je to volnější.
@j.a.n.i1 to máš pravdu. Já jsem reagovala na uvedené termíny. Tam skutecně končí smlouva k poslednímu listopadu.
@Janli No, tak pokud někdo napíše, že má byt vyklidit, do konce smlouvy, tak to logicky platí.
mam tu napsane : zaroven vas upozornujeme ze jakmile vyse uvedene naklady neuhradite nebude s vami prodlouzena najemni smlouva ktera je platna do 30.11.2018. Do tohoto data je pote nutne bytovou jednotku vyklidit a predat
a ve smlouve mam tohle : porusi-li najemce svou povinnost zvlast zavaznym spusobem ( napr. nezaplati najemne nebo naklady na sluzby za dobu alespon 3 mesicu ma pronajimatel pravo po predchozi vyzve vypovedet najem bez vypovedni doby a pozadovat odevzdani bytu nejpozdeji do jednoho mesice od skonceni najmu
No jako jestli mam cekat do toho 30:11 nebo ne abych ja neporusil smluvni podminku nejakym spusobem a jestli me na zaklade tohoto muzou treba vyhodit drive
@Martinez1123 No ty máš především zaplatit dlužné nájmy až do toho 30.11., odstěhovat se můžeš klidně dřív.
dobre no ja vim proc sem je nezaplatil ale to sem nepatri zajima me tedy jestli mam cas treba hledat jinej byt s jistotou ze do 30:11 muzu byt tu hodlam se totiz soudit s uradem kuli jistym vecem jen potrebuji mit cas na nalezeni jineho bydleni proto se ptam jestli me oni nemuzou vyhodit driv nez bude 30:11
dobre a cas na odstehovani mi stejne dat musi to je pro me nejdulezitejsi
Bohužel musí počkat do skončení smlouvy.