Bydlení s partnerem

Anonymní
8.11.22 18:47

Bydlení s partnerem

Ahoj holky,
Ráda bych slyšela váš názor. S přítelem jsme ofiko rok, neoficiálně to spolu tak nějak táhneme mnohem dýl. Mně se stýská a chtěla bych spolu trávit víc času, už jsem to několikrát nadnesla. Naposled mi řekl, že se mnou zatím bydlet nechce, že “pořád něco řeším”. No, to, že spolu jsme skrz naše rozvrhy málo času. Pořád jsem skrz to akorát smutná a nevím, jestli je to problém ve mně, nebo v nekompatibilitě.. co myslíte vy? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
8.11.22 18:50

A kolik vám je? Jestli přes 30, rok chození je více než dostatečný na to, abyste spolu sli bydlet. Jestli tesne po 20 nebo jste ještě studenti, tak tam se dá ještě počkat. Ale v tom vyšším veku bych tak dlouho cekat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11083
8.11.22 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Ráda bych slyšela váš názor. S přítelem jsme ofiko rok, neoficiálně to spolu tak nějak táhneme mnohem dýl. Mně se stýská a chtěla bych spolu trávit víc času, už jsem to několikrát nadnesla. Naposled mi řekl, že se mnou zatím bydlet nechce, že “pořád něco řeším”. No, to, že spolu jsme skrz naše rozvrhy málo času. Pořád jsem skrz to akorát smutná a nevím, jestli je to problém ve mně, nebo v nekompatibilitě.. co myslíte vy? :,( :,(

Kdyby rekl, ze je brzy, tak bych to pochopila. On si ovsem stezuje na tvou povahu a to asi nezmenis. Takze ti naznacuje, ze vas vztah nechce posunout dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
8.11.22 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Ráda bych slyšela váš názor. S přítelem jsme ofiko rok, neoficiálně to spolu tak nějak táhneme mnohem dýl. Mně se stýská a chtěla bych spolu trávit víc času, už jsem to několikrát nadnesla. Naposled mi řekl, že se mnou zatím bydlet nechce, že “pořád něco řeším”. No, to, že spolu jsme skrz naše rozvrhy málo času. Pořád jsem skrz to akorát smutná a nevím, jestli je to problém ve mně, nebo v nekompatibilitě.. co myslíte vy? :,( :,(

Bydlet s tebou nechce, nesedíš mu a nejspíš s tebou do budoucna, ani moc nepočítá. Po roce mít pocit, že Furt něco řešíš, je docela síla. Zkus se nad tím zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.11.22 19:17

No vlastně se vyjádřil. Takže buď čeká/doufá, že se nějak změníš anebo vztahu nedává moc nadějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.22 04:46

Ahoj, máme to stejné. Přítel tvrdí, že společné bydlení vidí tak za 5 let😃 😃 😃

• Citovat
  • Upravit
12722
9.11.22 06:06
@Anonymní píše:

Tak ze nikdy, jen milosrdna lez aby neprisel o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
9.11.22 06:36
@Anonymní píše:

5 let? 8o :) Páááni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.11.22 09:41

Jako nikoho nutit nemůžeš, aby se s tebou sestěhoval. Jak píše Semtex, záleží, kolik vám je. Ve 20 bych to nehrotila, ve 30 a více už by mi blikala varovná kontrolka. Píšeš, že „skrz vaše rozvrhy“, jedná se o školní rozvrhy, že jste třeba na VŠ?
V tom pozdějším věku už by to rozhodně pro mě byl signál se zamyslet, jestli to má nějakou perspektivu. Mě si muži chtěli vždycky k sobě stěhovat prakticky ihned :nevim: Coz rozhodně nepovažuju za normu, ani ideální postup. Ale po roce vztahu už bych očekávala, že buď ten člověk se mnou to soužití chce zkusit nebo nechce a v tom případě se mnou asi plány dál moc nemá. Těžko říct, jestli „pořád něco řešíš“ je ten pravý důvod, každopádně toto mi chlap říct, tak si s ním úplně naděje nedávám. Hledat na mě chyby a používat to jako důvod k nesestěhování, tak si pokládám otázku, co to vlastně máme za vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3570
10.11.22 09:02

Chápala bych, kdyby řekl, že se na to ještě necítí. Ale vadilo by mi jeho vysvětlení: „furt něco řešíš“. To nebude ideální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 12:15

Kdyby s tebou chtěl přítel bydlet, tak už spolu bydlíte.. Přítel evidentně nechce, my jsme spolu s přítelem přes rok a šli jsme spolu bydlet po měsíci a kousek :D. Podotknu, že se přítel vzdal krásného bydlení v baráku, kde měl svojí posilovnu a byt je opravdu krásný a velký. O proti tomu mě končila smlouva v bytě a nastěhovali jsme se do nového spolu, ale poměrně hodně malého bytu a ošklivého :lol: trochu jsme si to tu vylepšili a bylo to nejlepší rozhodnutí :lol:. Jsem zastáncem toho, že toho druhého poznáš opravdu až, když spolu začnete bydlet a je jedno jestli to je za rok nebo za měsíc. Pokud to ten druhý myslí vážně, tak by ti nikdy neřekl to co tobě, ale třeba by řekl že chce ještě čas než si dořeší nějaký věci nebo třeba za půl roku..

Tvůj přítel si nechává jen zadní vrátka - protože kdyby tě miloval a myslel to vážně, tak se mu taky stýská a jde do toho s tebou :) a to že pořád něco řešíš, co to je za kravinu? Takový vztah nemá budoucnost..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky