Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To co popisuješ je spíš extrém daný asi první velkou láskou.
Spíš se to dostává do nějakého normálu…
Me spis pripada divne, ze kdyz jste spolu pres 4 roky a ty uz normalne pracujes, proc neresite spolecne bydleni…
? To by myslim tento nesoulad vyresilo…
Jestli je vše ok a klape vám to, na to se musíte zeptat jeho. Každopádně je to 4 roky, co jste spolu. Je normální, že si lidé zevšední a chtějí zase dělat i něco jiného s někým jiným. Každý, kdo má zdravou citovou vazbu ke svému partnerovi (tj. neutíká před ním nebo se na něj naopak nevěší), bude chtít mít i nějaký čas pro sebe, přátele atd. To je realita.
Ono kdybyste spolu bydleli, nejspíš by vám to ani nepřišlo, protože byste ho viděla doma. Je taky trochu zvláštní, že po čtyřech letech evidentně stále nebydlíte spolu? Plánujete ten vztah někam rozvíjet? Jestli ne, bude to brzy těžce přechozené - pokud už to pro vašeho přítele přechozené není. Což je také možné. Ono to teenagerovské scházení a vodění za ručičku bez posunu k něčemu vážnějšímu, by nemělo trvat moc dlouho, jinak to úplně pohřbí potenciál vztahu…
Hezky den, zajimal by me nazor jinych. Jsme s pritelem pres 4 roky. Od nejakeho zacatku vztahu se mnou chtel byt partner opravdu casto. Travil u me obcas i neschopenku. Byla jsem priorita. Ja a az pote kamaradi (nebyli jsme spolu 24/7) ja chodila na skolu ale kdy se dalo, tak si zvolil byt se mnou. Jak jsem zacala pracovat, cekaval me po praci. Koncila jsem ve vecernich hodinach. I kdyz jsem mela smenu do 19 a spolu jsme byli tak 3 hodiny nez jsme sli spat, tak si proste cas nasel. Posledni dobou se vidame tak dvakrat do tydne. Kdyz mam volno pres prac. tyden, spis si zvolí jinou aktivitu a my se vidime prevazne patek sobota nedele, proste podle toho, jak mam volno v praci. I kdyz jsem mu rekla, ze pro me je malo videt se dva dny, rekl ze jsme ani jeden nemeli cas a ze se normalne tak vidat budeme. Jenze ted jsem mela cas ja i on a zvolil si hraní pc her s kamaradem. To dela a muze delat tech dalsich nekolik dnu, kdyz jsem v praci. Ze by dojel ho napadlo, az kdyz mu to kamos zrusil. Myslim, ze vse klape jak ma mezi nama ale tohle je vec, ktera mi vadi. Prostor mu davam, nevyžaduju s nim byt ani pulku tydne. Co si o tom myslet? Netlacim na nej a nic a nejsem zadna stihacka. Ale proste mi to nevyhovuje….pry to zmeni ale nevim jestli se na to mam spolehnout
Příspěvek upraven 08.11.22 v 15:02