Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mám otázku jsem tu nová chtěla bych se zeptat jak zvládáte bydlení v 1+1 s mimčem my máme 21 měsíčního syna jsem na mateřské bydlíme v 1+1 a poslední dobou mám tady ponorku nemám si kam zalézt pořád to samé dokola jsme radši pořád venku…pořád jen ty dvě místnosti už mi z toho hrabe jsem sama neno nás je víc…?
Ahoj, jsem na tom dost podobně, malýmu sice budou teprve 3 měsíce, ale přijde mi, že se sem nemůžem vejít… A představa, že se mi všude po bytě za pár měsíců budou ještě válet hračky se mi taky moc nelíbí
no asle nedá se nic dělat ![]()
Dal se to rok, pak jsem toho měla plný zuby a šlo i o majitelku co měla exekuce a tak jsme se po roce bydlení sbalili a odstěhovali se do většího. Nechtěla jsem si návštěvy zvát do postele a malej co máme 2+1 líp spí. Do té doby to čistej horor. Je tu prostě větší klid ![]()
V 1+1 jsme bydleli a bylo to úplně v pohodě. Taky jsme trávili hodně času venku. Zvala jsem k nám i kamarádky a nejvíc u nás bylo 7 mamin a 12 dětí
Stěhovali jsme se ve třech letech syna, kvůli jeho hyperaktivitě. Jinak bychom tam vydrželi v klidu dál ![]()
My bydleli v 1+1 do 2,5 let synka a dalo se.Ono hodně záleží jak si ten byt uzpůsobíš, my měli velkou ložnici a obytnou kuchyň s gaučem a obývákovou stěnou, ale chápu že to jde udělat jen někde. Jak jsme začali plánovat přírustek tak jsme šli do 3+1
Kolega bydlel v 1+1 s manželkou a třemi dcerami. On byl spokojen, manželka údajně taky, měli i možnost výměny, ale on nechtěl, protože v tom bytě udělal spoustu úprav. Na druhou stranu nejstarší dcera odešla bydlet k nějakému chlápkovi ještě než jí bylo osmnáct, a možná to taky byla příčina.
@Petra274 a ty jsi nikdy neměla pocit že je to pořád to samé že musíš někam utéct a že si nemáš kam zalézt…my pujdeme do většího nejspíš za rok dřív určitě ne ale už se těším…asi to mám v hlavě…
My máme taky 1+1 42m synovi budou 2 roky a máme ještě pejska
, jako dá se to, ale mě spíš vadí že je tu pořád bordel, ptž tu už nejde uklidit, moc věcí málo úložného prostoru bohužel, takže uklízím stylem že pořád něco někde přeskládávám a z toho mě chytají největší nervy teda…teď když mám tady dva sušáky tak to je taky mazec..My se stejně jako rodina držíme na jednom místě
ikdyby byl obr barák budem všici na jedný posteli, ale prostor mě vadí kvůli tomu neustálímu bordelu no, ale budeme stavět barák plno úložného prostora tak se těším ![]()
Žijeme ve 2+kk, máme 3 měsíčního syna a 20kg psa. Je to na palici, všude neustále „bordel“ typu psí hračky, odložená mikina atd. až do toho přibudou hračky malýho asi mi z toho hrábne. Takže se začínám poohlížet po něčem jiném..
@Mišulemišule bydlime v 1+1 a je to na palici. Male bude 9mesicu a veci pribiva
manzel si nemuze ani prispat neb spime v kuchynoobyvaku a dcery pokoj je pidipidi Po materske planujem hypoteku Snad to jeste ty 2 roky vydrzim, pripadam si jak lev v kleci. Navic jak pisou holky nejde tu poradne uklidit a kdyz prijde navsteva jsme jak sardinky ![]()
@superandrysek ježiši spřízněná dušička jsem ráda že se tak necítím sama
je to o nervy naštěst máme za barákem zahrádku tak jsme pořád venku když to jde ale večer když se vracíme domů tak se mi vůbec ale vůbec nechce… ![]()
https://www.emimino.cz/…inkem-91300/
https://www.emimino.cz/…v-1kk-71428/
https://www.emimino.cz/…mecek-56409/
@Mišulemišule ahoj,byli jsme se synem v 1+1 teda do jeho 8 měsíců, ale mám na to prima vzpomínky. Všude blízko do města, obchodu, parku a tak. Pokud máš kam a s kým zajít, jde to. Starosti s domkem na vesnici se mi pak zdála větší ponorka ![]()
@Mišulemišule
To víš, že měla
Kolikrát to tam bylo na palici a navíc syn má ADHD, tak bylo často veselo. Hodně jsme chodili po kamarádkách a celý rok ven. Ale v bytě se mi líbilo a byli jsme tam spokojeni. ![]()
Tak já si to upřímně neumím představit. My jsme v 2plus1, protože nám přišlo zbytečné větší byt. Pak se narodila malá a mám pocit, že tady o sebe zakopáváme. Hlavně to soukromí mi chybí!!
Ale na druhou stranu když si lidi zvyknou nebo prostě nejsou peníze/možnosti jít do většího, tak jde cokoliv. To jen my jsme dneska moc rozmazlení. ![]()