Bydlení v Dejvicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.5.13 15:07

Bydlení v Dejvicích

Ahoj všem. S přítelem máme v plánu se během léta stěhovat do Prahy, nechceme ani nic úplně rušného, ale ani naopak. Hodně se nám zalíbil tenhle domek www.sreality.cz/inzerat?… Je v Praze, Dejvice. Vyhovoval by nám po všech směrech, nějaký úpravy by byly potřeba, ale nic zásadního. Ráda bych se zeptala těch, kteří tam bydlí, jestli tam je (a jak daleko) možnost nějakýho vyžití pro děti, co kvalita lékařů, případně obchody a podobně. Co vám tam chybí, vadí, co je super. Momentálně čekáme miminko, proto potřebuji nějaké podklady jaká je tam dostupnost všeho možného :). Za reakce děkuji.

Prosím o zůstání v anonymitě, jsem těhotná krátce a tchýně o stěhování neví. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.5.13 15:13
@Anonymní píše:
Ahoj všem. S přítelem máme v plánu se během léta stěhovat do Prahy, nechceme ani nic úplně rušného, ale ani naopak. Hodně se nám zalíbil tenhle domek www.sreality.cz/inzerat?… Je v Praze, Dejvice. Vyhovoval by nám po všech směrech, nějaký úpravy by byly potřeba, ale nic zásadního. Ráda bych se zeptala těch, kteří tam bydlí, jestli tam je (a jak daleko) možnost nějakýho vyžití pro děti, co kvalita lékařů, případně obchody a podobně. Co vám tam chybí, vadí, co je super. Momentálně čekáme miminko, proto potřebuji nějaké podklady jaká je tam dostupnost všeho možného :). Za reakce děkuji.Prosím o zůstání v anonymitě, jsem těhotná krátce a tchýně o stěhování neví. :)

http://www.realityjak.cz/…ha-6-Dejvice

omlouvám se, měla jsem tam špatný odkaz :roll: tento je správný :)

• Citovat
  • Upravit
11
28.5.13 15:13

Dejvice jsou ok, plno rusáků, ráno zácpy, ale jinak je to tam hezké, lepší je podbaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.13 15:14

Odkaz na domek nefunguje, ale za to buď ráda, ten bych sem vůbec nedávala.

Dejvice jsou fajn, tak je to Praha, že jo, tam máš všechno v dosahu. :mrgreen: A nejlepší je Šárecké údolí, tam je nádherně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.5.13 15:15

Ahoj, odkaz vede na hlavní stránku S-realit, tak nevím, kde ten domek je. Ale obecně vzato jsou Dejvice úplně nejlepší : -) Blízko do centra, blízko do přírody. Dostatek škol od základních po vysoké, jen školek málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 15:18

Jako barák dobrý, akorát ta cena 8o to je fakt šílený. K diskuzi nic nemám, omlouvám se, jdu se nadechnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7197
28.5.13 15:23

@Jasněnkaa 8o ta CENA 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95

Tohle je zrovna nejrušnější ulice, čtyři jízdní pruhy, tramvaje. Lepší by bylo něco stranou, ale taky dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@Jasněnkaa píše:
Jako barák dobrý, akorát ta cena 8o to je fakt šílený. K diskuzi nic nemám, omlouvám se, jdu se nadechnout :mrgreen:

Jako co chceš, barák velkej jak kr***, dole sauna pro 6 lidí. :mrgreen: Akorát bych brala na zahradě radši trávník, než parkoviště pro 5 aut. :mrgreen: :mrgreen: Zvlášť když to bude pro tříčlenou rodinku. 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.5.13 15:26
@Becky00 píše:
@Jasněnkaa 8o ta CENA 8o

ta cena je na Dejvice docela nízká (tím neříkám, že bych na něj měla :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 15:27
@Griffin píše:
Tohle je zrovna nejrušnější ulice, čtyři jízdní pruhy, tramvaje. Lepší by bylo něco stranou, ale taky dražší.

http://www.realhit.cz/…vice/1871101 Nebo na toto jsme koukali :kytka: ty baráčky tam jsou všechny drahé :roll: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.5.13 15:27

@Becky00 já taky 8o 8o 8o

@Clarkia no víš co mě ta cena fakt vyděsila, tam snad nemůže kupovat nikdo z „normálních“ lidí :nevim: kolik by musel být měsíční příjem vždyť i provoz musí stát šílených peněz :think: já myslím že anonymní je Agáta Hanychová a shání hnízdečko lásky, nebo Goťák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.13 15:29
@Clarkia píše:
Jako co chceš, barák velkej jak kr***, dole sauna pro 6 lidí. :mrgreen: Akorát bych brala na zahradě radši trávník, než parkoviště pro 5 aut. :mrgreen: :mrgreen: Zvlášť když to bude pro tříčlenou rodinku. 8o ;)

My bychom to s přítelem opravili a část bychom pronajímali :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.13 15:30

A bydlí někdo přímo v Dejvicích? Zakl. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
28.5.13 15:31

Ahoj…já jsem původem z Dejvic…i když podle adresy té vily se spíš jedná o rorhraní Dejvic a Vokovic, kousek od Hanspaulky…jinak krásná prvorep. vilka :-) Je to teda hned u tramvají a na Evropské třídě, což není moc klidná ulice…tramvaje, auta…vede k letišti, takže provoz!!!
Ale zase kousek od metra Dejvická, pokud nejezdíš autem…(já bydlela asi 4 stanice tramvají výš k letišti :-) )
V okolí jsou dětská hřiště, např. „Na hadovce“ tam je moc hezké a nové hřiště…
A když si zadáš do vyhledavače: Dětská hřiště Praha 6, tak ti vyskočí odkaz:

http://www.prazska-hriste.cz/…praha-6.html a tady najdeš nabídku i se sporty, které tam můžeš provozovat…
Jinak kousek autem je Ladronka (velký park na Břevnovské pláni) na In-line brusle, kousek je i Stromovka (park, hřiště, kavárna s krásným hřišťátkem, Výstaviště + Matějská pouť, výborný pro kola, in-line brusle atd…)
Bazén (venkovní)je „Na Petynce“ je tam i dětské brouzdaliště + velký bazén + tobogán…bazén není zastřešený, funguje jen v sezoně…v zimě jsem jezdila s dcerou tramvají z Vokovic až na Barrandov do aqaparku…nebo do Slanýho (Kladno)tam je taky aquapark…
Nevím, co by tě ještě zajímalo???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí