Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj všem. S přítelem máme v plánu se během léta stěhovat do Prahy, nechceme ani nic úplně rušného, ale ani naopak. Hodně se nám zalíbil tenhle domek www.sreality.cz/inzerat?… Je v Praze, Dejvice. Vyhovoval by nám po všech směrech, nějaký úpravy by byly potřeba, ale nic zásadního. Ráda bych se zeptala těch, kteří tam bydlí, jestli tam je (a jak daleko) možnost nějakýho vyžití pro děti, co kvalita lékařů, případně obchody a podobně. Co vám tam chybí, vadí, co je super. Momentálně čekáme miminko, proto potřebuji nějaké podklady jaká je tam dostupnost všeho možného. Za reakce děkuji.Prosím o zůstání v anonymitě, jsem těhotná krátce a tchýně o stěhování neví.
http://www.realityjak.cz/…ha-6-Dejvice
omlouvám se, měla jsem tam špatný odkaz
tento je správný ![]()
Dejvice jsou ok, plno rusáků, ráno zácpy, ale jinak je to tam hezké, lepší je podbaba
Odkaz na domek nefunguje, ale za to buď ráda, ten bych sem vůbec nedávala.
Dejvice jsou fajn, tak je to Praha, že jo, tam máš všechno v dosahu.
A nejlepší je Šárecké údolí, tam je nádherně. ![]()
Ahoj, odkaz vede na hlavní stránku S-realit, tak nevím, kde ten domek je. Ale obecně vzato jsou Dejvice úplně nejlepší : -) Blízko do centra, blízko do přírody. Dostatek škol od základních po vysoké, jen školek málo.
Jako barák dobrý, akorát ta cena
to je fakt šílený. K diskuzi nic nemám, omlouvám se, jdu se nadechnout ![]()
Tohle je zrovna nejrušnější ulice, čtyři jízdní pruhy, tramvaje. Lepší by bylo něco stranou, ale taky dražší.
@Jasněnkaa píše:
Jako barák dobrý, akorát ta cenato je fakt šílený. K diskuzi nic nemám, omlouvám se, jdu se nadechnout
Jako co chceš, barák velkej jak kr***, dole sauna pro 6 lidí.
Akorát bych brala na zahradě radši trávník, než parkoviště pro 5 aut.
Zvlášť když to bude pro tříčlenou rodinku.
![]()
@Becky00 píše:
@Jasněnkaata CENA
ta cena je na Dejvice docela nízká (tím neříkám, že bych na něj měla
)
@Griffin píše:
Tohle je zrovna nejrušnější ulice, čtyři jízdní pruhy, tramvaje. Lepší by bylo něco stranou, ale taky dražší.
http://www.realhit.cz/…vice/1871101 Nebo na toto jsme koukali
ty baráčky tam jsou všechny drahé
Zakl.
@Clarkia píše:
Jako co chceš, barák velkej jak kr***, dole sauna pro 6 lidí.Akorát bych brala na zahradě radši trávník, než parkoviště pro 5 aut.
![]()
Zvlášť když to bude pro tříčlenou rodinku.
![]()
My bychom to s přítelem opravili a část bychom pronajímali
.
Ahoj…já jsem původem z Dejvic…i když podle adresy té vily se spíš jedná o rorhraní Dejvic a Vokovic, kousek od Hanspaulky…jinak krásná prvorep. vilka
Je to teda hned u tramvají a na Evropské třídě, což není moc klidná ulice…tramvaje, auta…vede k letišti, takže provoz!!!
Ale zase kousek od metra Dejvická, pokud nejezdíš autem…(já bydlela asi 4 stanice tramvají výš k letišti
)
V okolí jsou dětská hřiště, např. „Na hadovce“ tam je moc hezké a nové hřiště…
A když si zadáš do vyhledavače: Dětská hřiště Praha 6, tak ti vyskočí odkaz:
http://www.prazska-hriste.cz/…praha-6.html a tady najdeš nabídku i se sporty, které tam můžeš provozovat…
Jinak kousek autem je Ladronka (velký park na Břevnovské pláni) na In-line brusle, kousek je i Stromovka (park, hřiště, kavárna s krásným hřišťátkem, Výstaviště + Matějská pouť, výborný pro kola, in-line brusle atd…)
Bazén (venkovní)je „Na Petynce“ je tam i dětské brouzdaliště + velký bazén + tobogán…bazén není zastřešený, funguje jen v sezoně…v zimě jsem jezdila s dcerou tramvají z Vokovic až na Barrandov do aqaparku…nebo do Slanýho (Kladno)tam je taky aquapark…
Nevím, co by tě ještě zajímalo???
Ahoj všem. S přítelem máme v plánu se během léta stěhovat do Prahy, nechceme ani nic úplně rušného, ale ani naopak. Hodně se nám zalíbil tenhle domek www.sreality.cz/inzerat?… Je v Praze, Dejvice. Vyhovoval by nám po všech směrech, nějaký úpravy by byly potřeba, ale nic zásadního. Ráda bych se zeptala těch, kteří tam bydlí, jestli tam je (a jak daleko) možnost nějakýho vyžití pro děti, co kvalita lékařů, případně obchody a podobně. Co vám tam chybí, vadí, co je super. Momentálně čekáme miminko, proto potřebuji nějaké podklady jaká je tam dostupnost všeho možného
. Za reakce děkuji.
Prosím o zůstání v anonymitě, jsem těhotná krátce a tchýně o stěhování neví.