Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jitka1976 píše:
Ahoj…já jsem původem z Dejvic…i když podle adresy té vily se spíš jedná o rorhraní Dejvic a Vokovic, kousek od Hanspaulky…jinak krásná prvorep. vilkaJe to teda hned u tramvají a na Evropské třídě, což není moc klidná ulice…tramvaje, auta…vede k letišti, takže provoz!!!
Ale zase kousek od metra Dejvická, pokud nejezdíš autem…(já bydlela asi 4 stanice tramvají výš k letišti)
V okolí jsou dětská hřiště, např. „Na hadovce“ tam je moc hezké a nové hřiště…
A když si zadáš do vyhledavače: Dětská hřiště Praha 6, tak ti vyskočí odkaz:http://www.prazska-hriste.cz/…praha-6.html a tady najdeš nabídku i se sporty, které tam můžeš provozovat…
Jinak kousek autem je Ladronka (velký park na Břevnovské pláni) na In-line brusle, kousek je i Stromovka (park, hřiště, kavárna s krásným hřišťátkem, Výstaviště + Matějská pouť, výborný pro kola, in-line brusle atd…)
Bazén (venkovní)je „Na Petynce“ je tam i dětské brouzdaliště + velký bazén + tobogán…bazén není zastřešený, funguje jen v sezoně…v zimě jsem jezdila s dcerou tramvají z Vokovic až na Barrandov do aqaparku…nebo do Slanýho (Kladno)tam je taky aquapark…
Nevím, co by tě ještě zajímalo???
Děkuji moc za odpovědi
Zajímalo by mě ještě jak je to s lékaři a celkově zdravotnickou péčí, zda je v blízkosti někde pohotovost a tak, nikdy nevíš co se může stát
Zakl.
Já bydlím v Dejvicích. To druhé je určitě pro rodinné bydlení lepší. Jinak na tom prvním domě není co opravovat, apoň podle fotek. Pokud nemáte problém s takovouhle cenou, tak se podívej po domku na Babě, tam jsou podobné řaďáky jako je ten druhý inzerát a je tam klid. Příroda hned za rohem, i s divočáky.
Vždy je lepší poslechnout si více názorů z více stran, kdyby někdo cokoli věděl ohledně Dejvic, tak pište, budu moc ráda.
Zakl.
Doktorů v okolí spousta, Vojenská nemocnice ve Střešovicích s pohotovostí na protějším kopci.
@Griffin píše:
Já bydlím v Dejvicích. To druhé je určitě pro rodinné bydlení lepší. Jinak na tom prvním domě není co opravovat, apoň podle fotek. Pokud nemáte problém s takovouhle cenou, tak se podívej po domku na Babě, tam jsou podobné řaďáky jako je ten druhý inzerát a je tam klid. Příroda hned za rohem, i s divočáky.
To zní lákavě, kouknu na to
. Děkuji za tip
@Anonymní píše:
Děkuji moc za odpovědiZajímalo by mě ještě jak je to s lékaři a celkově zdravotnickou péčí, zda je v blízkosti někde pohotovost a tak, nikdy nevíš co se může stát
Zakl.
Tak poliklinika je v ulici „Na dlouhém láně“ nebo „Dlouhý lán“ teď přestě nevím…název má Cordeus…jsou tam i různé masáže a terapie, ale i klas. doktoři praktici…i lékárna…
(zapoměla jsem ještě, že na Dejvické je divadlo Spejbla a Hurvínka!!! Miluju je!!!
) a vedle toho divadla byl (stále je) můj zubař (Dr. Leger…moc pečlivý doktor)
Dětská pohotovost je v Motole, byla na Vítězném náměstí, ale zrušili ji a přesunuli do Motola…
Na Vítězném nám.(metro Dejvická neboli Kulaťák) je další lékárna, Česká spořitelna, KB (bankomaty) Na Evropské je Billa, směrem k Podbabě (ul. Jugoslávských partyzánů…úplně dole) je nový Kaufland!!! Což je super…Billa je drahá…
K dětské Dr jsem chodila s dcerou k MuDr. Andrejskové (moc hodná) ul. Jugoslávských partyzánů (číslo už nevím)
@Griffin píše:
Na Babě jsem bydlela 30 let…je tam krásně, rodiče tam bydlí dodnes…a je fakt, že řadovky tam prodávali za 10-12mil…
@Jitka1976 píše:
(zapoměla jsem ještě, že na Dejvické je divadlo Spejbla a Hurvínka!!!
A taky Semafor a o kus dál Dejvické divadlo, které je úplně nejlepší!
@Griffin píše:
A taky Semafor a o kus dál Dejvické divadlo, které je úplně nejlepší!
Jooo…ježiši, já jsem rok mimo a jsem úplně mimo…
![]()
Dejvice jsou fajn, ale kdyz pres ne jedu ve spicce, muze me trefit. S detma bych za ty prachy sla do neceho se zahradou, napr. Nebusice, Horomerice, Predni Kopanina. Nevypadas jako nekdo, kdo jezdi MHD, takze to je autem 10 minut a 100% komfortu navic, kousek les atd. I Roztoky jsou hodne dobre vybavane, perfektni soukroma skolka ve vile, i dve nebo tri statni, klid a dobre restaurace, obchody i prostredi na prochazky. Ale ptas-li se ciste na Dejvice, pak ano, prijemna ctvrt, jak jen je na Prahu mozne.
Zakladatelko, a byli jste se v těch Dejvicích už alespoň podívat? ![]()
Ta cena je v normě…za takovou vilu v této lokalitě bych čekala mnohem vyšší…tak 20 mega…