Bydlení v Karviné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
27.1.17 21:01

@Dagi13 a nebo jsou zalezlí na bowlingu a tam se kolem nich nedá ani na záchod projít :D ale jako jo, já si osobně taky myslím, že jsou v pohodě. A přiznejme si, kdyby tu nebyli oni, tak Karviná je bez lázní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.1.17 16:38

@Glumka To je právě to kdyby oni nejezdili do lázní tak nejsou ja osobně je nejak nemusim ale proste si člověk nevšímá a jde dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.2.22 08:58

Obnovuji diskuzi: Mám možnost koupit byt v Karviné-Ráji na ulici Božkova. Může se mně někdo vyjádřit k lokalitě, vůbec Karvinou neznám. Prošla jsem si okolí a docela se mně líbilo, ale z jedné procházky se nic nepozná. Holky bydlí někdo poblíž nebo znáte dobře tuto lokalitu, příjde mně svou polohou docela atraktivní, kousek poliklinika, univerzita, obchody…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
20.2.22 09:12

Já jsem původem karviňačka, do cca 23let jsem bydlela v Karviné - Ráji (ul. Prameny). Chodila jsem tam na základku, pak na gympl a pak i na vysokou.
Po VŠ mi začala být Karviná malá, tak jsem se odstěhovala do Brna. :D
Ale musím, říct, že ač už tam nemám ani rodinu, do Karviné se ráda vracím. Je to hezké město, mám ráda náměstí ve Fryštátu a hlavně zámecký park, tam s dětmi rádi krmíme zvířátka, v létě užíváme koupák :)
Obecně si myslím, že na život celkem fajn, nic tam nechybí, vybavenost dostatečná, ale teda nejsem si jistá, jak je to tam aktuálně s pracovním uplatněním. To asi nebude žádná hitparáda :think:
Záleží taky na tom, jestli plánuješ koupit byt na investici nebo tam reálně plánuje bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.2.22 09:54

@jamik1416 Moc děkuji, jé já jsem také z Brna :D a byt tam kupuji na pronájem, jako investici. Nebudu v Karviné bydlet, nicmémě chci mít aspoň trošku jistotu dobré lokality. Mně se Karviná na první pohled zalíbila a to místo mně přišlo super, ale jak píši výše, byla jsem tam pár hodin a z toho člověk toho moc nepozná. Díky za informaci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
20.2.22 10:21
@coffewomen píše:
@jamik1416 Moc děkuji, jé já jsem také z Brna :D a byt tam kupuji na pronájem, jako investici. Nebudu v Karviné bydlet, nicmémě chci mít aspoň trošku jistotu dobré lokality. Mně se Karviná na první pohled zalíbila a to místo mně přišlo super, ale jak píši výše, byla jsem tam pár hodin a z toho člověk toho moc nepozná. Díky za informaci. :kytka:

Tak pokud to kupuješ jako investici, tak bych to určitě brala :)
Karviná je hezké město a potenciál určitě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danka48
6.1.23 21:53

Také jsem se sem přistěhovala. Kromě místních primitivů a cikánů, by zde člověk někoho normálního těžko pohledal, i v institucích. Arogantní jednání. Vlezlí sousedé. Ještě to budu muset přečkat pár let a jdu odsud. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6
14.11.24 14:46

chci koupit byt za hotové

Ahoj všem můžete mě prosím poradit mám našetřeno v hotovosti za byt můžu si ho koupit v Karviné co je podle vás lepší koupit tam byt za hotové a jít tam bydlet žít tam jinak sem sám partnerku nemám a nebo si vzít hypotéku a zadlužit se na dalších 27 let a hypotéku splácet až do roku 2052 a mít jí splacenou až v 67 letech prosím co by jste dělali na mém místě vy jinak se mě Karviná moc líbí hlavně je to blízko Ostravy prosím poradíte mi co by jste dělali vy na mém místě předem všem moc děkuji kdo mi poradí strašně moc děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 16:56
@Oszsfasq píše: Více

Dobrovolně bych do Karviné nešla.

• Citovat
  • Upravit
6
14.11.24 17:45
@Anonymní píše: Více

a důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 17:48

Je hnusná, šedá, cikánská. A do Ostravy to není až tak blízko, z autobusáku jede autobus 40 m.

• Citovat
  • Upravit
6
14.11.24 18:37
@Anonymní píše: Více

ale zas jsou tam levné biti a časem tam půjdou ceny nemovitostí taky dost rychle nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 18:54

tak proč se ptáš. Ono to má svůj důvod, že tam ty byty jsou levné.

• Citovat
  • Upravit
24538
15.11.24 21:44

Třeba že se každý rok umisťuje na předposledním místě v životní úrovni měst v republice? Za ní už je jen Orlová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí