Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer,
hledala jsem na diskuzi téma, které by se týkalo bydlení v Popůvkách u Brna. Protože jsem nic takového nenašla, rozhodla jsem se založit ho. Pokud je zde někdo, kdo v Popůvkách bydlí, budu ráda za jakékoli příspěvky. Například jak se zde bydlí, jestli posíláte děti do školy v Popůvkách nebo do Bohunic a podobně.. Pěkny večer všem ![]()
@IXYVY : zijeme v Popuvkach u Brna. JE tu skolka (pro 56 deti), je tu škola do 3 nebo bude do 4 tridy. Bydlime tu 6 rokem, ale jsme tu na byte. Budem se stehovat do cca roka. Jdeme do baracku. Popravde, ale uz bych jsem bydlet nesla. Vyhodu to ma je tu les, je tu rybnik akorát ted uz k nemu nechodime moc zacina tady další vystavba.
. Do skoly se pak posilaji do Starého Liskovce. Ale pro nekoho to tady muze byt dobre hlavne proto ho kdo nechce byt primo v Brne ale Brno potrebuju. My ho nepotrebujeme…
Moc dekuju za reakci a za nazor. My jsme prave zatim hrozne nadseni. Ted bydlime skoro v centru Brna, hledali jsme kompromis (vesnicke prostredi v blizkosti Brna). Domek vam zavidim
Puvodne jsme byli taky ze stredu města. Proc za prve manzel jezdi 40km tam a zpet, dalsi důvod je dalnice a silnice.Hluk není to ne ale ovzdusi ciste taky moc nebude jestli mi rozumíš ale jo pro toho kdo nechce byt primo v Brne tak idealni. Jdete na byt asi ze? Do tech cervenych kostek? Pokud tak s dítětem bych Vama volila aspoň byt se zahradkou ty z te první naší etapy ne ty cervene. ![]()
Jdeme na baráček ale i do cisteho prostředí.
Jinak autobusy rano jezdi často. Pak od 8-13 po hodine a pak zase casteji. Jako tohle ma taky svoje plus.
Tak to je fajn, ze autobusy jezdi casto. Auto nastesti mame ja i manzel vlastni. Takze do Brna se dostaneme v pohode. Chceme byt se zahradkou
@IXYVY : Jo tak to jo
jinak pokud kupujete tak byt Vama koupim rovnou 3+kk. ![]()
Nevim prpc, ale vzdycky se mi odesle jen pulka toho, co jsem napsala.. Proto jsou moje odpovedi tak strohy
Učila jsem v ZŠ 8let a můžu jen doporučit! Osobní přístup, rodinné prostředí. MŠ to stejné.
@Eva Kalužíková píše:
Učila jsem v ZŠ 8let a můžu jen doporučit! Osobní přístup, rodinné prostředí. MŠ to stejné.
Jeno MS uz ma 56 uz nemá 12 jako driv ![]()