Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Máme možnost koupi bytu v Újezdu nad Lesy na sídlišti Rohožník. Chtěla bych vědět jak se tam žije s dětmi. Jaké jsou tam školky nebo školy? Tú čast Prahy moc neznáme jedině chodíme do Klánovického lesa, který se nám líbí.
Ahoj, bydlím tu od narození, takže skoro 40 let. Myslím že je to tu ve finále fajn, školek hodně, velká škola je taky super, jen je prostě veliká a hodně dětí. Detske doktorky hsou tu dvě, přímo na Rohožník jen už bohužel neberou, takže s tím by mohl být problém, to dáme praktické, ty jsou také dvě ale také myslím už neberou. Je tu i zubař ale to samé. Jinak celkem hodně hřišť, udržovaných.
Co mě osobně vadí jsou neukáznění řidiči v ulicích, ale to je asi všude. takze když jdeš s dětmi musíš je pořád hlídat a pořád honit na stranu, to samé lidé se psy, je jich tu moc a tak to i vypadá
autobusy jezdí celkem často jen bohužel ráno se dostat do centra je na dlouho, počítej kolem 7 ráno plus 20-30 minut v kolobe do Běchovic. Obchody také fajn,. Albert na sídlišti je sice zoufalý, ale na druhou stranu když potřebuješ pečivo, ovoce tak seženeš a mají otevřeno pořád. Jinak samozřejmě Lidl, Penny…dá se doject do Šestajovic kde je Billa a Kik, Pepco a velká drogerie…
Starosta se dost snaží, takže v tom je také plus…
Takže za mě Újezd proč ne:-)
Já se tam narodila. Teď už tam jezdím jen na víkendy na chatu. Krásný místo pro děti. Jen s prispevkem výše moc nesouhlasím co se týká základní školy. Je strašná. Ale není problém dát děti do okolních škol.
Doktorky dětské neberou. A hřišť je spoustu.
Důležitý pocitat s tím, ze hlavní tah na Kolín a doprava do centra s kolonama se protáhne. Maminek s dětma je nespočet a pokud jsou děti už starší, tak bych doporučila důrazný vyhýbání se určitým místům 😁