Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, koukněte se na tyto stránky…
Krásné a profesionálně postavené domky, cenově bezesporu až neuvěřitelně zajímavé.. Staví je montážní pracovníci, kteří totéž montují v Německu. Jde o vysokou kvalitu.
Edit admin: odkaz smazán
@Zumpa jo, on totiž podělanej plesnivej cihlák se řeší o tolik snáz viď…
jako netvrdím že jsou dřevostavby budovy na věčnost, ale po celém světě jich stojí hromady, naprosto bez problémů.
A upřímně řečeno, jasně, drevostavbu máme jen jednu, cihláků víc a celý život jsem měla zkušenosti spíš s cihlákama, nicméně pokud jde o plíseň a podělanou stavbu, tak fakt nevím co si mám představit když někdo argumentuje plísněma proti dřevostavbě. To jakože na cihláky to nejde? Nebo se to snad řeší snáz? Prd se řeší snáz. Dostat plíseň z cihláku je téměř nemožné peklo a v bytovce naprosto nerealizovatelná záležitost. A třeba podělané/špatně navržené izolace jsou taky lahůdka. Takže jo, ta ruina v cihlové podobě ti bude stát velmi dlouho, ale je snazší jí spálit a začít znovu.
To fakt neber tak že by se cihláky neměly stavět a dřevostavby rulez, ale ta modla že v cihláku ti nic nehrozí mě fakt baví.
P. S.: S tou cenovou (ne)dostupností je to dost otázka. Když si někdo staví svépomocí a ideálně má přístup k levnejsimu materiálu, okey. Pokud srovnávášvby nabídky, nedejbože jakkoliv lépe tepelně izolované, tak už to tak jednoznačné není. U větších staveb může taky rozdíl udělat omezená zastavitelnost, protože tloušťka stěny ti přeci jenom něco navíc taky sežere. Jako jasně, nemám úplně letošní info, ale nevzpomínám si kdy by to bylo tak že cihlák by byl cenově dostupný a dřevostavba ne.
@utopia
Dobrý den, mohu se, prosím, zeptat na název firmy🙏
Děkuji
V srpnu vyrostl kousek odsud za týden krásný dřevo-domek z RD Rýmařov, vypadá to, že už tam i bydlí, pěkné, vkusné, tomu teda říkám rychlost… a ani to nevypadá jak kontejner- to fakt nelajkuju
prostě pěkný domek jakoby tradiční…
https://www.rdrymarov.cz/katalog-domu?…
akorát od doby, co to tam stálo ve 3kk dvojku jsme na dvojnásobku
jinak na netu jsou menší dřevostavby pořád od těch 2mega, ale je to pak otázka materiálů a kvality, no…
https://www.dobredrevostavby.cz/…-drevostaveb