Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je někdo z Malých Kyšic nebo z okolí Unhoště? Budeme se tam brzy stěhovat a ráda bych věděla, jak se tam žije. Není tam obtěžující hluk z letadel? Budu ráda za jakoukoliv zkušenost.
@terca13 jsem z Nouzova, takže pár kroků od Malejch Kyšic. Je tu docela klid, až na ty letadla, v létě je to vážně děs. Ale časem si člověk trošku zvykne a nepříjde ti to tak hrozný
My jsme tam zrovna dnes byli na výletě, z Nouzova jsme vyráželi. Letadel jsem si víc všimla až na Charvátské stezce tuším a tam lítalo jedno za druhým. Nejsem na to zvyklá, tak mi to docela štvalo :-/
Ahoj, já jsem z Velká Dobré, je to kousek od Kyšic a žije se tu super
O těch letadlech ani nevím, ono je to horší pokud je nějaká výluka a využívají jinou dráhu, to pak lítá přímo nad náma, ale jinak pohoda ![]()
Jé v Unhošti jsme byly dnes v cukrárně. Já mám Unhošť moc ráda. Máme to okolí tady prochozené a teď i kousek od Unhoště bydlíme. Mě se tu líbí. Jediná nevýhoda jsou ty letadla, ale jde o zvyk. Navíc v Unhošti je nádherný dětský hřiště. Často tam chodíme. ![]()
Ach jo, letadla jsou fakt čára přes rozpočet.. a ještě jestli to v létě bude horší
Nevíš prosím Iiiv, jestli se do budoucna neplánuje omezení nebo odklon letového provozu? Nám se tam jinak líbí a na prochajdy/kolo ideální. Ale aby nás to nebudilo i v noci. To se pak člověk nemusí stěhovat z ruchu velkoměsta.. ![]()
Letadla děs, vzlety se nás netýkají, ale přistání hrůza. Letos bude klid, od půlky května bude uzavřená ta „naše ranvej“ až do září. Letos v létě za nás přebírají štafetu kladeňáci
![]()
Příspěvek upraven 05.05.13 v 19:16
No časem mají postavit prý ještě jednu ranvej, takže uvidíme jestli to bude horší nebo lepší ![]()
Ahoj, já jsem z Pleteného Újezda a taky si toho už nevšímám. Jinak jsem se chtěla zeptat, zda někdo neví o pěkném domečku na prodej do cca 2 500 000 Kč. Spíš směrem ke Křivoklátu nebo Berouna. Sháním bydlení pro rodiče. Moc díky za tipy! Z.
@Zuzanna12 píše:
Ahoj, já jsem z Pleteného Újezda a taky si toho už nevšímám. Jinak jsem se chtěla zeptat, zda někdo neví o pěkném domečku na prodej do cca 2 500 000 Kč. Spíš směrem ke Křivoklátu nebo Berouna. Sháním bydlení pro rodiče. Moc díky za tipy! Z.
třeba tady ve Zbečně http://www.sreality.cz/…-/2962109276
@ircav píše:
třeba tady ve Zbečně http://www.sreality.cz/…-/2962109276
Chata za dva melouny. To je tedy terno ![]()