Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, je tu nějaká budoucí maminka z Berouna?? Máme termín v říjnu a rodit budeme v Hořovicích… ![]()
Ahoj, zdravime ze zdic, rodime v listopadu a taky v horovicich - uz potřetí:-)
@lllucie Ahoj, my poprvé
ve zdicích to znám, mám tam u koupaliště babičku, jezdívala jsem tam jako malá skoro pořád..
Ahoj, rodím poprvé, na konci července a taky v Hořovicích =o)
Ahoj já už nejsem budoucí, ale maminka, ale z Berouna a taky jsem rodila v Hořovicích
@Prcek88 A jaký jsou tvoje zkušenosti z Hořovic? Myslím doktory, sestřičky, celkově péči a tak… Co jsem tak pročítala, tak si někdo stěžoval, někdo stopro chválil… =o) Ale jezdí tam i Pražandy, tak se zdají celkem „v pohodě“ =o)
@lžička26 píše:
@lllucie Ahoj, my poprvéve zdicích to znám, mám tam u koupaliště babičku, jezdívala jsem tam jako malá skoro pořád..
To cislo je vek:-)?ze bychom se mohli znat me je 28,ve zdicich sem se narodila a po různých životních eskapadach tam opet zakotvila. Ty jsi z Berouna?
@Andilek666 ahoj,rodila sem v horovicich 2003 a 2007 vždy maximalni spokojenost.
@lllucie A musí se tam nějak nahlašovat termín, kdy bych měla rodit nebo tak? Vůbec nevim, kdy mám tyhle věci začít obíhat… =oD
@Andilek666 Uplně užasná porodnice, skvělý přísp, mladé doktorky, které práce baví..
Když jsme přijely na porodní sál tak jsem si připadala jako někde v hotelu, nádherný pokoj, sestřička nám zapla telku, mě hezky uložila, chlapovi udělala čaj, rozestalala mu gauč a donesla mu polštář a peřinu kdyby usnul
Šestinedělí taky pohádka, užasný přístup
Na pokojích je koupelna, lednička atd
I pc s internetem
@Andilek666 Jen bys tam měla jít aspon na jedno vyšetření na konci těhotenství od toho 36tt, aby tě tam měly zapsanou no a pak až budeš rodit tak tam můžeš rovnou přijet, ale je lepší si předem zavolat at o tobě vědí, někdy mívají Stop stav ![]()
@Prcek88 To jsem někde četla, to musí být hrůza najednou shánět něco jinýho… =o) Dík za skvělej popis, Vždycky mě to na pár dní uklidní, když na ně slyším chválu… =oD
@Andilek666 přesně tak jak holky pisi, a s tim stop stavem se neboj, ja přijela s Hanickou, meli plno, říkali dojeď te jeste domu, dejte si obed a za chvilku se to tady uvolní a taky ze jo, za dve hodinky sme si krasne odrodili a ani sme o tom nevěděli:-) zatim se nikomu z meho okolí nestalo, ze by musel rodit jinde.
@lllucie Já právě na nějakým fóru četla, že snad pak jely až do Příbrami… Jo a platí se tam za doprovod u porodu? Zatím teda nad tím neuvažuju, že bych s sebou někoho vzala, ale myslím, že do tý doby ještě párkrát změním názor… =oD Tys tam někoho měla?
@Andilek666 To mi povídej…Já jsem přenášela a měla silné poslíčky, myslela jsem si, že už rodím tak jsem tam volala a oni, že mají stop stav..Nechtěla jsem rodit jinde, ale porod to nebyl a nakonec to dopadlo dobře.