Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, je tady nějaka maminka s Uh?
Mam 6letou dcerku a čekame miminko
@Haniška nunu píše:
Ahojky, je tady nějaka maminka s Uh?
Mam 6letou dcerku a čekame miminko
ahoj já jsem z babic, je to kousek do hradiště ale mám 9 letou dcerku ataky čekáme miminko, v kolikátém tt jsi?
@Haniška nunu píše:
V 5tt
tak potichounku gratuluji, já jsem 9+4tt(tedy 10týden)
tak snad tentokrát do dotáhnu až do zdárného konce
Jsem z Uh. Hradiště a mám děti tři. Holčička 9, chlapeček 4 a ještě nejmladší holčičku a ta bude mít rok.
@Haniška nunu
jen mi je líto, že už nezažiju takový ten krásný pocit těsně po porodu. Závidím všem co je to teprve čeká, ale samozřejmě to každé mamince moc přeju.
A jak se Tvoje holčička těší na miminko? Teda jestli to už ví. U nás byla radost veliká. Jen mi malého bylo líto, že mimi přišlo tak brzy. Líbí se mi větší věkový rozestup. Den před porodem jsem ho ještě vezla v kočárku a pak už musel ťapat pěšky. Na třetí mimi jsem kupovala nový kočár a pak jsem si říkala, že jsem mohla jít do toho sourozeneckého, že bysme ho ještě užili. Jenže užili bysme ho asi tak jen rok, takže zase nevím no.
A kde budeš rodit?
@Haniška nunu píše:
Nechcete jit nekdy na kavu?
já bych šla ráda, jestli můžu?
Ahojte holky, já mám 15 měsíčního syna. Do UH jezdím skoro každý den. Chystám se tam i v brzké době odstěhovat. Ráda bych poznala nějakou maminku na pokec, procházky… ozvěte se prosím ![]()
Ahojky, obnovuji diskuzi. Jsou zde maminky i nemaminky z UH??? ![]()
@chs.jasmin Vím, že hledáte v UH práci, tak píšu info - možná se uvolní místo v prodejně Largo v UH http://www.largocz.cz/
Kluk, co tam teď je, dává výpověď…
@Salvaje píše:
Ach jo… A z Buchlovic nebo blízkého okolí fakt nikdo?
Je Smraďavka blízké okolí? ![]()