Berouna a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
19.4.13 11:30

@Andilek666 Jo 500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.4.13 11:33

@Prcek88 Tak ještěže to dobře dopadlo… A ty jsi teda někoho měla u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
19.4.13 11:34

Ahoj holky :mavam: taky se chystám rodit v Hořovicích, my máme termín teda už koncem června, osobní zkušenosti nemám, ale myslím, že jsou tam docela dobří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.4.13 11:38

@Andilek666 Byl tam se mnou přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
19.4.13 11:40

Ahoj,
já jsem v Hořovicích taky rodila minulý srpen. Poplatek byl 500 Kč za osobu, 500 Kč stálo využití vany, ale třeba epidurál byl zdarma.
Já teda patřím k těm méně spokojeným, ale asi jsem rodila ve špatném období (nespokojených nás bylo víc, viz zdejší recenze ze začátku září) a všichni toho měli plné kecky. Doktoři v pohodě, ale šestinedělí byl problém.
Pokud to půjde, řekněte si o nadstandard. Fakt se vyplatí :)

edit : Jo a budou-li mít stop stav, vážně jeďte jinam. Byla jsem v Hořovích 8 dní a z toho 4× byl vyhlášem stop stav. Když jim tam i přes to přijela žena s rozjetým porodem, samozřejmě ji vzali. Jenže porodnice není nafukovací, takže jsem na pokoji zažila prakticky celý porod paní, která dočasně byla umístněná na gynekologii. Jen ji tam pravidelně chodila kontrolovat sestřička. Na porodní sál se dostala na poslední půl hodinu a manžel to samozřejmě nestihl.
Ani se nedivím, že doktoři byli rozlobení, když někdo přijel i přes vyhlášení stop stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
19.4.13 11:51

@demian Prosím tě a jak zjistím ten Stop stav? :mrgreen: Až když začnu rodit a třeba jim zavolám, že jedu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
19.4.13 11:54

Přesně tak. Na předporodní důrazně prosily, aby si budoucí maminky nejdřív zavolaly. Jednak jim PA po telefonu může poradit, zda se už opravdu jedná o porod (hlavně u prvorodiček) a taky budou s dalším porodem počítat.
Pokud by měli stop stav, doporučí jinou porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.4.13 12:10

Ja taky mela tatínka s sebou, moc doporučuju, byl mi tam hodne napomocen, at uz komunikoval s lékaři a asistentkami, pres podávání, pridrzeni, az po psychickou podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
19.4.13 12:51

@lllucie jojo je mi 26, nikoho ze zdic se dvěma dětma a jedním na cestě neznám :) jsem přímo z Berouna, 20 let jsem bydlela u Litavy v panelák, poslední 4 roky na sídlišti v Berouně a ted 2 měsíce na Závodí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
19.4.13 13:32

HOLKY PŘIJĎTE SE PODÍVAT NA www.berounskemaminky.cz můžete se přidat do skupiny na facebooku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.4.13 13:43

@lžička26 jasné,ja si rikala ze treba jeste z dětství z koupaliště, tam ja chodila rada:-) ja bydlela s rodiči v Erbenovce a ted bydlíme na sídlišti v Havlíčkově. Mam uz velke holky 10 a 6 let a pracuju, což doufam zkombinuju i s miminem, doma uz bych se unudila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
19.4.13 14:33

Takže jsi začala celkem brzo vid :mrgreen: myslím v 28 třetí dítko, ale proč ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
19.4.13 15:20

Jeee zdravim ve spolek, taky mam termin v pulce cervna a doufam, ze se dostanu do Horovic. Jinak pry doporucujou porodnici Pribram, ale me to prijde docela daleko, tak doufam, ze na stop stav nenarazim. Jinak ja jsem z Krizatek. :)

sestricka kdyz se me ptala kde chci rodit, tak mi davala letacek s cislem kam volat kdyz si budu myslet, ze rodim a po zavolani vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.4.13 17:39
@lžička26 píše:
Ahoj všem, je tu nějaká budoucí maminka z Berouna?? Máme termín v říjnu a rodit budeme v Hořovicích… :)
:mavam:Ahoj, taky mám termín v říjnu(13)a taky zvažuju rodit v Hořovicích. Jsem teda z Prahy, ale na Berounsku jsme nedávno koupili barák k rekonstrukci.
Jsem zaregistrovaná u Apolináře, ale vím že si dost holek chválí Hořovice. Nevíš zda je možný si to tam prohlídnout? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
19.4.13 18:31

Ano, je. V rámci předporodní besedy je prohlídka porodního sálu a pokud je volno, tak i pokoj na 6-nedělí.
Taky jsme se byli s manželem podívat na hořovický zámek a jen tak zkusmo jsme zašli i do porodnice. Ujala se nás tam sestra z gynekologie a zodpověděla mi všechny otázky a ukázala nám i pokoje. Byla strašně příjemná, jinde by s námi asi vyrazili dveře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová