Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jsem z Berouna termin porodu mam 18.zari a rodit bych chtela taky v Horovicich ![]()
@nelinka4 Ahoj tak to jsme kousek od sebe, my mame termin 8.10..jsem ze Zavodi, koupili jsme tu pred 2 mesicema baracek ![]()
Ahoj holky, jsem nová na emiminu tak snad to píšu dobře
Bydlím v Berouně teprve rok a půl, a nikoho tu neznám. Termín mám v listopadu 2013. Přestěhovala jsem se za přítelem z Prahy, a chybí mi tu kamarádka, nastávající maminka, někdo, s kým bych chodila do města, projít se nebo jen tak na kafe. Je mi 22 let.. Je tu někdo v podobné situaci? ![]()
Ahoj holky, jsem tu spíše staronová, ale taky v Berouně nikoho nemám. Jsem z králováku, bydlíme tu půl roku a sotva jsme se nastěhovali tak jsme pár dní na to založili třetího do party
jsem v 29tt., je mi 28 let a moc ráda bych se seznámila s maminou ať už budoucí nebo nastávající ![]()
Ahoj děvčata, tak já jsem nováček zde na fóru, nikoli v Berouně - tady bydlím už pět let, ale každým dnem budu rodit a ráda bych poznala prima holku, která na tom bude podobně. ![]()
Ahoj, my jsme už porodili, jsou nám 4 měsíce, tak když budeš mít někdy chuťku ozvi se, kamarádek s kočárkem neni nikdy dost, jsme teda z králováku, bydlíme kousek od hypernovy..
No, tak výborně. Já zase bydlím kousek od Lidlu - v podstatě i kousek od hypky - jen z druhé strany
)) Tak až to budu mít za sebou a všechno se tak nějak usadí, ozvu se a můžeme vyrazit ![]()
To Sarinna: 4 měsíce to je krásný, holčička nebo chlapeček? Nám je měsíc a půl, tak pokud by si chtěla, můžeme někdy třeba zajít na kafe i s dětma, nebo si napsat do SZ ![]()
Doubra1: určitě se ozvi
tak držim palce, ať jste v pořádku a budeme se těšit ![]()
Dixonka: chlapeček
, jéé to jste maličkatý, no moc ráda, neni problém, teď jsme teda lehce nastydlí ale pak vyrazim ráda, tak až budeš mít náladu písni do mejlíka
moc rádi vás poznáme
Taky máme chlapečka
moc ráda, nemám ale Tvůj email, kdyžtak mi ho napiš do SZ ![]()