Berouna a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
19.4.13 18:42

Ahojky jsem z Berouna termin porodu mam 18.zari a rodit bych chtela taky v Horovicich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
21.4.13 07:21

@nelinka4 Ahoj tak to jsme kousek od sebe, my mame termin 8.10..jsem ze Zavodi, koupili jsme tu pred 2 mesicema baracek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.4.13 10:13

Ahoj holky, jsem nová na emiminu tak snad to píšu dobře :-) Bydlím v Berouně teprve rok a půl, a nikoho tu neznám. Termín mám v listopadu 2013. Přestěhovala jsem se za přítelem z Prahy, a chybí mi tu kamarádka, nastávající maminka, někdo, s kým bych chodila do města, projít se nebo jen tak na kafe. Je mi 22 let.. Je tu někdo v podobné situaci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinna
14.5.13 16:51

Ahoj holky, jsem tu spíše staronová, ale taky v Berouně nikoho nemám. Jsem z králováku, bydlíme tu půl roku a sotva jsme se nastěhovali tak jsme pár dní na to založili třetího do party :-) jsem v 29tt., je mi 28 let a moc ráda bych se seznámila s maminou ať už budoucí nebo nastávající :-)

• Citovat
  • Upravit
182
4.12.13 18:38

Ahoj děvčata, tak já jsem nováček zde na fóru, nikoli v Berouně - tady bydlím už pět let, ale každým dnem budu rodit a ráda bych poznala prima holku, která na tom bude podobně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinna
4.12.13 18:49

Ahoj, my jsme už porodili, jsou nám 4 měsíce, tak když budeš mít někdy chuťku ozvi se, kamarádek s kočárkem neni nikdy dost, jsme teda z králováku, bydlíme kousek od hypernovy..

• Citovat
  • Upravit
182
5.12.13 15:53

No, tak výborně. Já zase bydlím kousek od Lidlu - v podstatě i kousek od hypky - jen z druhé strany :o)) Tak až to budu mít za sebou a všechno se tak nějak usadí, ozvu se a můžeme vyrazit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.12.13 16:02

To Sarinna: 4 měsíce to je krásný, holčička nebo chlapeček? Nám je měsíc a půl, tak pokud by si chtěla, můžeme někdy třeba zajít na kafe i s dětma, nebo si napsat do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinna
5.12.13 17:11

Doubra1: určitě se ozvi :-)) tak držim palce, ať jste v pořádku a budeme se těšit :-))

• Citovat
  • Upravit
Sarinna
5.12.13 17:13

Dixonka: chlapeček :-), jéé to jste maličkatý, no moc ráda, neni problém, teď jsme teda lehce nastydlí ale pak vyrazim ráda, tak až budeš mít náladu písni do mejlíka :-) moc rádi vás poznáme

• Citovat
  • Upravit
13
6.12.13 09:15

Taky máme chlapečka :D moc ráda, nemám ale Tvůj email, kdyžtak mi ho napiš do SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.7.14 12:07

Ahojky :mavam: někdo z Berouna kdo bude rodit v zimě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová