Byl to potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
23.9.12 23:27

@ebc9 Já to nemyslela zle, ale vždycky je lepší, když člověka prohlédnou. Držim palce ať ti vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.12 08:17

TO já neříkám :) al ted to i cítím že je po všem přestala mě bolet prsa a test mám hodně slabý, ve čt pujdu normálně k dr. jestli mě ale nepřestane bolet břicho pujdu samozřejně dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.12 08:18

TO já neříkám :) al ted to i cítím že je po všem přestala mě bolet prsa a test mám hodně slabý, ve čt pujdu normálně k dr. jestli mě ale nepřestane bolet břicho pujdu samozřejně dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
24.9.12 14:08
@ebc9 píše:
TO já neříkám :) al ted to i cítím že je po všem přestala mě bolet prsa a test mám hodně slabý, ve čt pujdu normálně k dr. jestli mě ale nepřestane bolet břicho pujdu samozřejně dříve.

To je mi líto, ale prostě se to stává, už s tím nic nenaděláš, příště to vyjde, neboj. Jinak, možná je dobře, že jsi hned nikam neletěla, byl to teprve pátý týden, tělo se nejspíš vyčistilo samo, dr. to zkontroluje na ultrazvuku a pravděpodobně se vyhneš nepříjemné revizi a pobytu v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 11:51

Umělí potrat 15tt

Ahoj v listopadu jsem s přítelem zjistili že po roce snažení čekáme miminko byli jsem nadšení. Naše nadšení netrvalo dlouho a já v 6 týdnu s krvácením skončila v nemocnici kde mi zjistili, že miminka byli dvě a o jedno jsme přišli, a na to zjistili že mám srdcovou dělohu s neúplnou přepážkou a scestnou placentu i tak se mimi drželo a já v nemocnici strávila 26dní.8.1.2013 jsem byli na 1.screennig+Uv v Brně kde všechno bylo v pořádku, naše radost netrvala dlouho a 12.1 jsem začala špinit a mít mokro v kalhotkách u doktora mi bylo zjištěno že jsem přišla o plodovou vodu a že musím na potrat.Aby toho nebylo málo musela jsem si prožít porodní bolesti a mimi vytlačit trvalo to 14hod. Včera mě propustili domů a na mě to začíná všechno doléhat můj přítel je úžasnej strašně mi pomáhá snažím se být statečná, ale moc mi to nejde. Hanka 31let
:,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.16 00:48

No potěš pánbu…co se to teď děje že mají všichni problémy otěhotnět nebo když už se zadaří tak donosit? Nějaký skvrny na slunci? Myslím že vášnivější sex může tak leda vyvolat porod ke konci těhu, kdy to spousta lidí i provozuje, když už přenáší:) Ale takhle na začátku je to buď a nebo, pokud se to má udržet tak se to udrží, když je něco špatně, tělo si poradí samo, ale tohle na potrat nevypadá, max. na hodně raný, jak to odchází s nejbližší MS, viz ty ostatní přiznaky…já před ním, při něm a ještě měsíc po něm krvácela docela dost, nějakého většího pucku jsem si teda nevšimla, bylo to pořád stejné, prostě jako menstruace ale ze začátku, asi týden hodně silná, pak už míň, ale jestli to bylo takhle jednorázové zakrvácení uprostřed cyklu tak to se prý stává, kamarádka měla jasnou krev, ale tedy to s těma dvojčatama mě mrzííí! Já si taky vyčítala že jsem po sexu (to už jsem věděla z testu že jsem těhu) a ještě navíc lehkém karambolu na koloběžce začala lehce špinit a byla ujištěna že to nic není, dostala jsem Duphaston a za dva dny se mi právě rozjelo to silnější krvácení, tak jsem si říkala, jestli to ten styk mohl nějak ovlivnit, nebo to že jsem teda fakt nemohla s tříleťákem jen ležet, ale prý kdyby bylo vše OK (sice bylo i srdíčko a rostlo vše jak mělo ale to ještě v 5.-6. týdnu nemusí nic znamenat žejo, kolegyni v 5.tt říkali že dobrý a v 8.už to tak dobrý nebylo) tak by to tam vydrželo, co jsem si udělala test - ještě den před MS, už jsem se ani nedotkla alkoholu, nekouřila, neletěla letadlem nic, a stejně - najednou mi přestalo být i špatně…ale ten gyndař je nějakej divnej když řekne že to není jeho job a máš jít k praktickýkmu - to jsem teda nějak nepobrala!?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 22:32

Hezký večer měla bych dotaz, 4.1. Jsem porodila zdravého chlapečka přirozenou cestou, oba v poradku. Malého stále kojim a minulý měsíc jsem to už dostala , ms jsem měla 7 dní což sem nikdy neměla. Tento měsíc již mám ale už 7 dní zpoždění. Než jsem to tento měsíc měla dostat asi dva dny předtím jsem si dělala tehotensky test a byl negativní. Mohlo jít o potrat ?

• Citovat
  • Upravit
20777
23.7.18 22:35
@Anonymní píše:
Hezký večer měla bych dotaz, 4.1. Jsem porodila zdravého chlapečka přirozenou cestou, oba v poradku. Malého stále kojim a minulý měsíc jsem to už dostala , ms jsem měla 7 dní což sem nikdy neměla. Tento měsíc již mám ale už 7 dní zpoždění. Než jsem to tento měsíc měla dostat asi dva dny předtím jsem si dělala tehotensky test a byl negativní. Mohlo jít o potrat ?

Tak pokud kojíš, je zcela normální, že to nemáš pravidelně. Hormonální hladina je rozkolísaná :nevim: Takže bych vůbec nedělala závěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
23.7.18 22:36
@Anonymní píše:
Hezký večer měla bych dotaz, 4.1. Jsem porodila zdravého chlapečka přirozenou cestou, oba v poradku. Malého stále kojim a minulý měsíc jsem to už dostala , ms jsem měla 7 dní což sem nikdy neměla. Tento měsíc již mám ale už 7 dní zpoždění. Než jsem to tento měsíc měla dostat asi dva dny předtím jsem si dělala tehotensky test a byl negativní. Mohlo jít o potrat ?

Proč by mělo jít o potrat? Po porodu je normální,že MS může být abnormálně silná a dlouhá a pokud kojíš,nepravidelná. Já jsem 8 měsíců po porodu,první MS až po 4 měsících,další přišla o 10 dní dřív a třetí pak o 10 dní dýl. Jedna trvala i deset dní,i když normálně jsem ji měla 4. Tělo je naprogramované na výživu miminka, nejdéle až ukončíš kojení úplně,vrátí se do normálu. A pokud máš strach z otěhotnění,nech si napsat antikoncepci,kterou můžeš i při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19006
23.7.18 22:49

Ja to po 1. porodu dostala hned po 6nedeli a hned jsem si sla pro kojici HA, ted po druhem na ni prdim, akorat mi to rozhazelo cyklus a s 2.uz ta frekvence taky neni, co byvala… :roll: ;) A ted po 2.porodu jsem to dostala po 3 mes., dalsi prisla krasne za 4 tydny a pak najednou taky nic, tyden, dva, az uz jsem hledala, jestli mi nezbyl doma nejaky test…přišla za 7 tydnu a dalsi už zase chodi normalne, test negativni - jojo, nedalo mi to, uf! :mrgreen: Taky kojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty