Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsem z toho zoufalá co jsem zkoušela číst na internetu tak část lidí píše že je to jen prokrvená sliznice a bylo to dobrý a část že to dopadlo špatně a asi to byl potrat, máte s tím někdo tady zkušenost? ![]()
keby to bol potrat krvacala by si urcite viac nez par chvil.
pravdepodobne sa Ti este odlucil zbytok sliznice.
ak chces mat istotu urob tehotensky test. ak bude slaby, tak to potrat bol, ak bude pozitivny, si tehotna, ak negativny, tak tehotna nie si a ani si nebola.
a neboj. urcite by si nezavinila potrat vasnivym sexom hned takto na zaciatku, kedy kopa zien o tehotenstve ani netusi ![]()
Není možný, ze jsi to normálně dostala? Krvácení trvá? Pokud to bylo jednorázové, může to byt zbytek krve a ostatní sekrety, po sexu se to většinou táhne.
Pokud jsi si nedělala test, nic nevis, tak pardon, ale nejsem Sibila. A jestli mas blbyho doktora, chtělo by to najít asi jinyho, ne?
ja mam zkusenost ze mi v takovem pripade jen zahabrovala ms a presne jak pises. jinak obvodak prece nema v oboru gynek.potize to ma gynekolog. Zkus si udelat test ale jestli chces mit jistotu stejne k dr. budes muset jit. A ms ma spoustu holek na zacatku tehu. ja ji taky u prvniho mela uplne normalni stejne silnou tak jako vzdy pred tim.
neřekneme ti co by to mohlo být. v takhle časný fázi ve veliký riziko potratu. ono pokud to byl potrat tak je to většinou z toho důvodu že by těhu nebylo v pořádku
ne ms mi právě už skončila tím sem si jistá byla o dost kratší jen tři dny trošku jiná, krvácení trvalo jen chvilku tak tři kapesníky papírový a pak jen tak špinění lehoučký asi 15min a večer už dobrý potom,myslíte tedy že to bylo jen víc prokrvený jak to na začátku těhu bývá? jiný doktor tady není sou tři ale s těma lidi spokojený nejsou a ta dobrá dr má narváno a nepřijímá,sme pidi město tak možností moc není,a ted v zimě do nemocnice tak 15km je horší se tam dostávat navíc pohotovost tam gyn není jen obyč,tak momentálně nechodím k nikomu
Pokud to potrat byl, tak si hlavne nevycitej, ze za to muzes ty kvuli sexu. To je nesmysl. Pokud se vajicko neudrzelo, tak nebylo neco v poradku pri jeho vyvoji nebo uhnizdeni do sliznice. To ze si mela vasnivejsi sex by „zdrave“ tehotenstvi ovlivnit nemelo.
Potrat není chvilkové krvácení, to je něco jako MS.
A pokud jsi těhotná, k doktorovi stejně budeš muset. A to nemluvím o tom, ze bys tam mela chodit pravidelně.
ja hlavne nechapem, co vlastne riesis.
ani nevies, ci si tehotna bola, alebo stale si, ale rozmyslas, ci sa jednalo o potrat
![]()
ako som pisala, urob si test, ten Ti da odpoved. a nemusis ani k doktorovi ![]()
btw, mne vnasom meste nevyhovoval ziaden gyn, tak chodim vedla do mesta. je to sice 16 km, ale stoji mi to za to.
pravidelně jsem chodila až od listopadu co jsem vysadila antinu jsem tam nebyla,zatím nebyl důvod a jak říkám dr je dost povrchní a povyšuje se tím jak je chytrej přitom mi nikdy neporadil co jsem chtěla vědět,sestřenici kvuli němu museli vzít vaječník má silný zánět za dělohou a hrozí ji že ji vezmou celou dělohu, proto k němu mám tak trochu odpor a chodila jsem tam jen pro prášky na vážnější věci opravdu není bohužel
já jsem se chtěla dozvědět z jakýho důvodu to krvácení bylo normální mi to nepřijde nikdy předtím jsem to tak neměla a to ani po ms, tak jsem doufala že mi dokážete nějak říct z čeho to asi bylo ale je to těžký takhle po netu
Anonymní píše:
já jsem se chtěla dozvědět z jakýho důvodu to krvácení bylo normální mi to nepřijde nikdy předtím jsem to tak neměla a to ani po ms, tak jsem doufala že mi dokážete nějak říct z čeho to asi bylo ale je to těžký takhle po netu
no, tak po internete Ti to skutocne nikto nepovie.
a keby Ti to aj niekto povedal, aku mas zaruku, ze mal pravdu ![]()
Mě se to stalo několikrát, že jsme po skončení MS měli sex a já ještě na chvíli začala krvácet..a potraty to nebyly, brala jsem prášky ![]()
Pokud jsi z toho nervní, tak si nech vzít krev na hcg, ale myslím, že o potrat nešlo..
záruku ne ale aspon by mě to uklidnilo jsem z toho dost nervozní
ale děkuju vám za odpovědi o něco se mi ulevilo
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
ahoj od včera je mi hrozně citím se, že sem to zavinila já
měla sem tušení že jsem těhotná skoro jisté to bylo, ms jsem měla o dva dny zpožděnou normální ale kratší o něco, a včera co již ms odezněla jsem měla styk s přítelem ale byla sem vášnivější a při styku začala krvácet
žádnou bolest nic jsem necítila jen to krvácení tmavší krev a kousek asi sliznice takový tmavě červený lepkavý táhlo se to, bylo to silnější takový střední chvíli a pak to přestalo jen tak zašpinění mírný,prosim vás mohl to být potrat pokud jsem byla opravdu těhotná?
není to třeba jen sliznice prokrvená nebo tak něco?zaráží mě ten kousek sliznice co tam byl
co si o tom myslíte?nejsem si na 100% jistá jestli je to těhu ale mám silný tušení že jo
je mi to divný že hned po tom co ms odešla sem začala na chvíli takhle krvácet to nikdy předtím nebylo ani po hodně vášnivým styku až ted,čím jiným by to mohlo být?podbřišek mě bolel sem tam i předtím jako když to mám dostat takový sem tam píchnutí i ted to cítím ještě trochu, poradíte prosím? k doktorovi mě neradte nejsem s ním spokojená vždy mi řekl že to není v jeho oboru at jdu k obvodákovi