Byl to potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16631
5.2.12 19:03

Ahojky netrap se,mam sp za sebou a muzu ti rict,ze ty krece,kusy skiznice a oprvdu silne krv.bys poznala a nezamnenila.Navic si myslim,ze zdrave tehu by tohle neohrozilo.

Takze za me si udelej test a pak podle vysledku naklus k dr.Pokud nejsi spokojena,najdi jineho.A nic si nevycitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.2.12 19:07
Anonymní píše:
já jsem se chtěla dozvědět z jakýho důvodu to krvácení bylo normální mi to nepřijde nikdy předtím jsem to tak neměla a to ani po ms, tak jsem doufala že mi dokážete nějak říct z čeho to asi bylo ale je to těžký takhle po netu

ale my nejsme Sibyly abychom ti řekly co to bylo. buď musíš k doktorovi nebo to neřeš. po internetu ti nikdo odpověď nedá! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.2.12 19:13

Mám za sebou dvě biochemická těhotenství a když odchází je to jako menstruace o něco silnější.To že jsi tam měla kusy sliznice,to se mě stávalo i normálně.A rozhodně to nebylo proto,že jsi měla sex.Pokud bys opravdu byla těhotná,tak to miminko přece musí něco vydržet a musí trochu bojovat,ne,aby dva dny po vynechání odešlo po sexu.Pokud opravdu odešlo ,tak nebylo v pořádku a ty to ber tak,že teď je pohnojíno a příště se zadaří ;)
A doporučuji udělat si test a divím se,že sis ho ještě neudělala,když jsi měla podezření a navíc jsi měla opožděnou ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.2.12 19:15

Ahojky..kup si testík a uvidíš..takhle je to těžký něco určit..samozřejmě potratit si mohla ale stejně tak to může znamenat začínající těhotenství a nebo nějaká odchylka v menstruaci..udělej si ten testík a uvidíš,případně si zajdi na gyndu…držim palečky ať je vše v pořádku.. :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
5.2.12 19:17

Já bych řekla, že to byl ten zbytek MS- píšeš, že MS včera odezněla.....to, že odchází sliznice a pociťuješ píchání v podbřišku a pobolívání je normální, taky to tak mám úplně běžně :nevim: Kolikrát mi skončí MS a za dva dny se to ještě spustí.....takže třeba 4 dny mám MS , pak 2 dny nic A sedmý den ještě se něco objeví. I ta sliznice menší kolikrát. Já si myslím, že při potratu bys měla křeče a bolesti natolik silné, že bys to poznala. :nevim: Každopádně bych zašla na gynekologii a bylo by mi jedno či je doktor zlý či ne, on tam přece od toho je, aby pomáhal, né? Takhle si koleduješ když tak o nějaký zánět, je potřeba to v případě, že jsi byla fakt těhu vyčistit :nevim: Neriskuj a běž, držím palce, aby to nakonec byl jen zbytek té MS :kytka: (čemuž víc věřím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.2.12 19:47

tohle se mi stávalo běžně a hooodně mi to vadilo. Ms pryč, dva dny nic a když jsme na to hupli tak jsem zase zakrvácela…pak zase nic…později jsem už věděla že 1 den nic a a druhý den po ms jsem vždy pak ještě krvácela, tak jsem nic neprovozovala, ale měla jsem to tak skoro pokaždé, a to jsem brala HA, bez HA MS prostě končila, tak byl fakt konec a ne za dva dny ještě krvácení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.12 08:44

POTRAT????

AHOJ HOLKY
potřebovala bych radu nebo spíše pohladit na duši. zjistila jsem že jsem těhotná. šla jsem se objednat k dokrorovi ten mě objednal za 14 dní ale už po týdnu jsem k němu přišla protože jsem odpoledne začla slabě krvácet, potvrdil mi těhotenství v pátem týdnu a předepsal mi utrogestan, večer jsem ale dostala křeče do břicha jako při MS a odešly ze mě tři velké kusy něčeho, jak po porodu očistky, pak se mi ulevolo, od té doby jen špiním a ted se přidaly i bílé hleny, myslíte že jsem potratila'? k dr jdu za 4 dny, děkuji za odpovědi. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 08:46

To nemůžeš vědět, je to sice dost pravděpodobné, ale je i možné, že těhotenství pokračuje. Jestli to není problém, zajeď do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.9.12 10:10

@ebc9 Já bych taky mazala k doktorovi a co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.9.12 10:14

Zajela bych na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.9.12 13:38

A proč už tě neviděl doktor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65419
23.9.12 13:53

Jed na pohotovost…
takhle jsem potratila já…pak na UTZ už nic nebylo vidět…
byl to 6.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.9.12 18:14
@ebc9 píše:
AHOJ HOLKY
potřebovala bych radu nebo spíše pohladit na duši. zjistila jsem že jsem těhotná. šla jsem se objednat k dokrorovi ten mě objednal za 14 dní ale už po týdnu jsem k němu přišla protože jsem odpoledne začla slabě krvácet, potvrdil mi těhotenství v pátem týdnu a předepsal mi utrogestan, večer jsem ale dostala křeče do břicha jako při MS a odešly ze mě tři velké kusy něčeho, jak po porodu očistky, pak se mi ulevolo, od té doby jen špiním a ted se přidaly i bílé hleny, myslíte že jsem potratila'? k dr jdu za 4 dny, děkuji za odpovědi. 8o 8o

Omlouvám se, ale nedá mi to. Nechápu proč jsi okamžitě nejela na pohotovost? Tohle neni normální během těhotenství a ne vždy se s tím tělo dokáže zcela vypořádat úplně samo, pokud by to potrat byl. Co nejdřív by tě měl dr vidět. Opravdu nechápu na co jsi čekala.
Každopádně přeju ať jsi v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.12 18:50

Nečekal jsem na nic ale když jsem byla u dr a on mě ten den prohlédl nic neviděl jen plodové vejce jelikož jsem v pátém týdnu srdíčko ještě vidět není, a řekl mi že krvácet asi chvíli budu takže jsem nechtěla hned plašit, nakonec mi kamarádka řekla že se jí to stalo taky a potratila tak jsem se stím smířila a neekám od toho, ted pořád špiním ale nic mě nebolí a k dr jdu normálně ve čt myslím že když by ze mě neodešlo celé plodové vejce tak bych už dávno měla křeče, ne vždy se musí dělat revize dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.12 18:50

Nečekal jsem na nic ale když jsem byla u dr a on mě ten den prohlédl nic neviděl jen plodové vejce jelikož jsem v pátém týdnu srdíčko ještě vidět není, a řekl mi že krvácet asi chvíli budu takže jsem nechtěla hned plašit, nakonec mi kamarádka řekla že se jí to stalo taky a potratila tak jsem se stím smířila a neekám od toho, ted pořád špiním ale nic mě nebolí a k dr jdu normálně ve čt myslím že když by ze mě neodešlo celé plodové vejce tak bych už dávno měla křeče, ne vždy se musí dělat revize dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty