Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky netrap se,mam sp za sebou a muzu ti rict,ze ty krece,kusy skiznice a oprvdu silne krv.bys poznala a nezamnenila.Navic si myslim,ze zdrave tehu by tohle neohrozilo.
Takze za me si udelej test a pak podle vysledku naklus k dr.Pokud nejsi spokojena,najdi jineho.A nic si nevycitej.
Anonymní píše:
já jsem se chtěla dozvědět z jakýho důvodu to krvácení bylo normální mi to nepřijde nikdy předtím jsem to tak neměla a to ani po ms, tak jsem doufala že mi dokážete nějak říct z čeho to asi bylo ale je to těžký takhle po netu
ale my nejsme Sibyly abychom ti řekly co to bylo. buď musíš k doktorovi nebo to neřeš. po internetu ti nikdo odpověď nedá! ![]()
Mám za sebou dvě biochemická těhotenství a když odchází je to jako menstruace o něco silnější.To že jsi tam měla kusy sliznice,to se mě stávalo i normálně.A rozhodně to nebylo proto,že jsi měla sex.Pokud bys opravdu byla těhotná,tak to miminko přece musí něco vydržet a musí trochu bojovat,ne,aby dva dny po vynechání odešlo po sexu.Pokud opravdu odešlo ,tak nebylo v pořádku a ty to ber tak,že teď je pohnojíno a příště se zadaří ![]()
A doporučuji udělat si test a divím se,že sis ho ještě neudělala,když jsi měla podezření a navíc jsi měla opožděnou ms ![]()
Ahojky..kup si testík a uvidíš..takhle je to těžký něco určit..samozřejmě potratit si mohla ale stejně tak to může znamenat začínající těhotenství a nebo nějaká odchylka v menstruaci..udělej si ten testík a uvidíš,případně si zajdi na gyndu…držim palečky ať je vše v pořádku..
![]()
Já bych řekla, že to byl ten zbytek MS- píšeš, že MS včera odezněla.....to, že odchází sliznice a pociťuješ píchání v podbřišku a pobolívání je normální, taky to tak mám úplně běžně
Kolikrát mi skončí MS a za dva dny se to ještě spustí.....takže třeba 4 dny mám MS , pak 2 dny nic A sedmý den ještě se něco objeví. I ta sliznice menší kolikrát. Já si myslím, že při potratu bys měla křeče a bolesti natolik silné, že bys to poznala.
Každopádně bych zašla na gynekologii a bylo by mi jedno či je doktor zlý či ne, on tam přece od toho je, aby pomáhal, né? Takhle si koleduješ když tak o nějaký zánět, je potřeba to v případě, že jsi byla fakt těhu vyčistit
Neriskuj a běž, držím palce, aby to nakonec byl jen zbytek té MS
(čemuž víc věřím)
tohle se mi stávalo běžně a hooodně mi to vadilo. Ms pryč, dva dny nic a když jsme na to hupli tak jsem zase zakrvácela…pak zase nic…později jsem už věděla že 1 den nic a a druhý den po ms jsem vždy pak ještě krvácela, tak jsem nic neprovozovala, ale měla jsem to tak skoro pokaždé, a to jsem brala HA, bez HA MS prostě končila, tak byl fakt konec a ne za dva dny ještě krvácení ![]()
AHOJ HOLKY
potřebovala bych radu nebo spíše pohladit na duši. zjistila jsem že jsem těhotná. šla jsem se objednat k dokrorovi ten mě objednal za 14 dní ale už po týdnu jsem k němu přišla protože jsem odpoledne začla slabě krvácet, potvrdil mi těhotenství v pátem týdnu a předepsal mi utrogestan, večer jsem ale dostala křeče do břicha jako při MS a odešly ze mě tři velké kusy něčeho, jak po porodu očistky, pak se mi ulevolo, od té doby jen špiním a ted se přidaly i bílé hleny, myslíte že jsem potratila'? k dr jdu za 4 dny, děkuji za odpovědi.
![]()
To nemůžeš vědět, je to sice dost pravděpodobné, ale je i možné, že těhotenství pokračuje. Jestli to není problém, zajeď do nemocnice.
Jed na pohotovost…
takhle jsem potratila já…pak na UTZ už nic nebylo vidět…
byl to 6.týden
@ebc9 píše:
AHOJ HOLKY
potřebovala bych radu nebo spíše pohladit na duši. zjistila jsem že jsem těhotná. šla jsem se objednat k dokrorovi ten mě objednal za 14 dní ale už po týdnu jsem k němu přišla protože jsem odpoledne začla slabě krvácet, potvrdil mi těhotenství v pátem týdnu a předepsal mi utrogestan, večer jsem ale dostala křeče do břicha jako při MS a odešly ze mě tři velké kusy něčeho, jak po porodu očistky, pak se mi ulevolo, od té doby jen špiním a ted se přidaly i bílé hleny, myslíte že jsem potratila'? k dr jdu za 4 dny, děkuji za odpovědi.![]()
Omlouvám se, ale nedá mi to. Nechápu proč jsi okamžitě nejela na pohotovost? Tohle neni normální během těhotenství a ne vždy se s tím tělo dokáže zcela vypořádat úplně samo, pokud by to potrat byl. Co nejdřív by tě měl dr vidět. Opravdu nechápu na co jsi čekala.
Každopádně přeju ať jsi v poho.
Nečekal jsem na nic ale když jsem byla u dr a on mě ten den prohlédl nic neviděl jen plodové vejce jelikož jsem v pátém týdnu srdíčko ještě vidět není, a řekl mi že krvácet asi chvíli budu takže jsem nechtěla hned plašit, nakonec mi kamarádka řekla že se jí to stalo taky a potratila tak jsem se stím smířila a neekám od toho, ted pořád špiním ale nic mě nebolí a k dr jdu normálně ve čt myslím že když by ze mě neodešlo celé plodové vejce tak bych už dávno měla křeče, ne vždy se musí dělat revize dělohy.
Nečekal jsem na nic ale když jsem byla u dr a on mě ten den prohlédl nic neviděl jen plodové vejce jelikož jsem v pátém týdnu srdíčko ještě vidět není, a řekl mi že krvácet asi chvíli budu takže jsem nechtěla hned plašit, nakonec mi kamarádka řekla že se jí to stalo taky a potratila tak jsem se stím smířila a neekám od toho, ted pořád špiním ale nic mě nebolí a k dr jdu normálně ve čt myslím že když by ze mě neodešlo celé plodové vejce tak bych už dávno měla křeče, ne vždy se musí dělat revize dělohy.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.