Byla jsem dnes v obchodě pro koblížky

368
3.9.22 11:54

Byla jsem dnes v obchodě pro kobližky

Dnes jsem jela do obchodu potraviny. Těšila jsem se, vedle totiž v MČ mají vynikající koblížky ještě takové poctivé s marmeládou ne jak když tam dáte kapku ale fakt pěkné kobližky a ne o moc dražší cca 16 Kč jeden. No a před obchodem jsem potkala uvazaného pejska zrzavého dlouhosrstého jezevčíka ale proč to píšu, kdybyste viděly ty jeho oči. Nebyly psí ale měly takovou hloubku, jakoby už toho zažily hodně tolik lásky i smutku. Přišlo mi to jako setkání s člověkem který už ví o životě hodně. Otázkou je… Na převtělování nevěřím ale zároveň si myslím že mi tím chtěl něco život sdělit. Proč právě dnes? To se mi honí hlavou a jsem ráda že mám s kým podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66579
3.9.22 11:56
@KacanovaIng píše:
Dnes jsem jela do obchodu potraviny. Těšila jsem se, vedle totiž v MČ mají vynikající koblížky ještě takové poctivé s marmeládou ne jak když tam dáte kapku ale fakt pěkné kobližky a ne o moc dražší cca 16 Kč jeden. No a před obchodem jsem potkala uvazaného pejska zrzavého dlouhosrstého jezevčíka ale proč to píšu, kdybyste viděly ty jeho oči. Nebyly psí ale měly takovou hloubku, jakoby už toho zažily hodně tolik lásky i smutku. Přišlo mi to jako setkání s člověkem který už ví o životě hodně. Otázkou je… Na převtělování nevěřím ale zároveň si myslím že mi tím chtěl něco život sdělit. Proč právě dnes? To se mi honí hlavou a jsem ráda že mám s kým podělit.

To bude mit asi neco spolecneho s tim duchem na skle ve vedlejsi diskusi. Zacina se otevirat portal a nemrtvi se presouvaji na nas svet. Vyvrcholi to na dusicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.22 11:56
@vokishka píše:
To bude mit asi neco spolecneho s tim duchem na skle ve vedlejsi diskusi. Zacina se otevirat portal a nemrtvi se presouvaji na nas svet. Vyvrcholi to na dusicky

Další ženská, která je na hlavu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.22 11:58
@vokishka píše:

https://www.emimino.cz/…vaji-473266/
Tady je vidět, že je na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
@topazio píše:

Můžete s tím přestat už laskavě ať je tu aspoň jedna laskavá diskuze bez vašich nenávisti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66579
@topazio píše:

U tehle furt uvazuju, kdo to je. Obcas to vypada jako strojový překlad, spatny slovosled. Tak b.by asi nikdo neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.22 11:59
@KacanovaIng píše:
Můžete s tím přestat už laskavě ať je tu aspoň jedna laskavá diskuze bez vašich nenávisti?

Nenávist? Žádná nenávist.
Píšeš mimo, tak se nediv, jaké odpovědi dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.9.22 12:00

Koukla jsem se do tarotů a je to tvůj třetí manžel jen ten pes musí umřít ty taky a pak se narodíte a pak se vemete. Budete mít děti 4 jedno je teď žížala jedno tibeťan v chrámu a dvě jsou v časoprosturu mezi světy.

• Citovat
  • Upravit
56505
3.9.22 12:01
@vokishka píše:
U tehle furt uvazuju, kdo to je. Obcas to vypada jako strojový překlad, spatny slovosled. Tak b.by asi nikdo neni.

Nebo někdo, kdo je rád, že vyšel ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.22 12:02
@ludmilaadamkova píše:
Koukla jsem se do tarotů a je to tvůj třetí manžel jen ten pes musí umřít ty taky a pak se narodíte a pak se vemete. Budete mít děti 4 jedno je teď žížala jedno tibeťan v chrámu a dvě jsou v časoprosturu mezi světy.
:mrgreen: 😂
Nebo se narodí jako mimozemšťan.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
3.9.22 12:06
@KacanovaIng píše:

To bude po tom uhranutí v tramvaji č. 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40812
3.9.22 12:07
@KacanovaIng píše:

Jezevčíci se takhle tváří, když chtějí šunčičku anebo klobásku… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mozna mel chut na ten koblih, ty lakomo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569

@KacanovaIng kdy konečně nastupuješ do těch Bohnic? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
3.9.22 12:08
@Kockazvysocan píše:
To bude po tom uhranutí v tramvaji č. 6 :mrgreen:

Věřte mi to byly jiné oči na ty už nezapomenu nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný