Drama v tramvaji

368
24.8.22 16:57

Drama v tramvaji

Jsou situace, kdy člověk prostě nechápe, co vsechno je možné. Nevybíráme si to a prostě stejně se to stane. Dnes jsem se rozhodla, že cestu kterou normálně jdu pěšky nahradím jízdou v tramvaji. Dvě zastávky. Celou dobu jsem jakoby vzadu v hlavě cítila cizí pohled. Potila jsem se, věděla jsem že něco není v pořádku. A v tu chvíli jsem viděla sedící ženu, asi 60l, jak na mě civí a něco si šušká. Nebylo rozumět. Vzala jsem nohy na ramena a utekla hned co se otevřely dveře, měla jsem pocity horka, jako kdyby infark. Ta žena se na mě dívala i přes okýnko. Do tramvaje už nevstoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65166
24.8.22 16:59
@Anonymní píše:
Jsou situace, kdy člověk prostě nechápe, co vsechno je možné. Nevybíráme si to a prostě stejně se to stane. Dnes jsem se rozhodla, že cestu kterou normálně jdu pěšky nahradím jízdou v tramvaji. Dvě zastávky. Celou dobu jsem jakoby vzadu v hlavě cítila cizí pohled. Potila jsem se, věděla jsem že něco není v pořádku. A v tu chvíli jsem viděla sedící ženu, asi 60l, jak na mě civí a něco si šušká. Nebylo rozumět. Vzala jsem nohy na ramena a utekla hned co se otevřely dveře, měla jsem pocity horka, jako kdyby infark. Ta žena se na mě dívala i přes okýnko. Do tramvaje už nevstoupim.

to už bude asi pozdě, už tě uřkla. Bála bych se, že umřu do dalšího úplnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
24.8.22 17:00

Tak choď pěšky aspoň budeš mít lepší fyzičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
24.8.22 17:02

To je teda drama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.22 17:02

A co udělala tak strašného? Máš pocit, že tě proklela, že existuješ? Jen si pro sebe něco brblala a dívala se. Je to podivné. Ale běžně se to stává. Proč máš takovou hrůzu a fobii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.8.22 17:03

Wtf. Co to je zas za diskuzi 🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266

Jaká seděla, na takovou natrefila. Tvoje reakce totiž taky nepůsobí tak, že bych vedle tebe chtěla někde sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368

@Kelsey já právě nevím jestli to mám jít někam řešit, bylo to v takoveh tě moderní tramvaji, jak mají ty kamerové buňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
24.8.22 17:05
@Anonymní píše:
@Kelsey já právě nevím jestli to mám jít někam řešit, bylo to v takoveh tě moderní tramvaji, jak mají ty kamerové buňky

Paranoia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
@greenapple
@greenapple píše:
Jaká seděla, na takovou natrefila. Tvoje reakce totiž taky nepůsobí tak, že bych vedle tebe chtěla někde sedět.

To pravě já neseděla, ale cítila jsem přes lebku jak mě propaluje a pak jsem viděla to šuškání, ale nikdo s ní nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Anonymní píše:
@Kelsey já právě nevím jestli to mám jít někam řešit, bylo to v takoveh tě moderní tramvaji, jak mají ty kamerové buňky

Jo. Navstiv psychologa. Jestli mas fobii na lidi a reagujes takhle vydesene. To neni uplne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
@Adelineee píše:
Paranoia?

Nebo 2 delohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
24.8.22 17:06

A co přesně by jsi chtěla řešit? :D
Někdo na mě koukal a mě se udělali špatně? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.8.22 17:06

Jako chápu no, potkat důchodkyni v šalině, to je hrozně strašidelný. To člověk prostě vůbec nečeká, že se stane! Už vůbec ne, aby se DÍVALA a něco ŠUŠKALA! Hrozný drama. Nechápu, jak s tím budeš žít. Začala bych okamžitě chodit na terapie, ale ptsd se ti určitě nevyhne… drž se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
24.8.22 17:08
@Anonymní píše:
@greenappleTo pravě já neseděla, ale cítila jsem přes lebku jak mě propaluje a pak jsem viděla to šuškání, ale nikdo s ní nebyl

Zkus skapulir, jako kdyz Viktorku uhranul cerny myslivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová