Drama v tramvaji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33860
24.8.22 19:26
@KacanovaIng píše:
Mrzi mě že jste mě odsoudily oznackovaly. Ať si myslíte co chcete tak taková situace se může opakovat a třeba budete rády že se na to díky tomu mému zážitku budete moci připravit.

Ve svém věku bys už měla mít fakt rozum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42420
24.8.22 19:27
@KacanovaIng píše:
Mrzi mě že jste mě odsoudily oznackovaly. Ať si myslíte co chcete tak taková situace se může opakovat a třeba budete rády že se na to díky tomu mému zážitku budete moci připravit.

Tak já se přiznám. Byla jsem to já a zkoušela jsem ti přičarovat kuří oko. Bohužel se mi to vymklo z ruky a posunulo se to výš. Ale slibuju, že budu pilně trénovat a jednou se mi to musí povést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
24.8.22 19:29
@KacanovaIng píše:

tak určitě, díky, bez tebe bych to nedala, až se zase jednou ocitnu v tramvaji. Musí to být tramvaj pražská nebo to mohu použít i v jiném městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.8.22 19:29
@Havlova píše:
Tak já se přiznám. Byla jsem to já a zkoušela jsem ti přičarovat kuří oko. Bohužel se mi to vymklo z ruky a posunulo se to výš. Ale slibuju, že budu pilně trénovat a jednou se mi to musí povést.

Co všechno bys uměla přičarovat nebo odčarovat? :think: O kuří oko nestojím, ale pokud mi dáš svoji nabídku, tak bych možná měla nějaký kšeft.

• Citovat
  • Upravit
42420
24.8.22 19:32
@Parninas píše:
Co všechno bys uměla přičarovat nebo odčarovat? :think: O kuří oko nestojím, ale pokud mi dáš svoji nabídku, tak bych možná měla nějaký kšeft.

Tak ti nevím, dělám elixír mládí, je z toho pasta na parkety. Snažím se uhranout krávu, začne dojit jak o život. Ale pilně trénuju, hlavně v tramvajích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
24.8.22 19:32
@KacanovaIng píše:

Nenahlížíš na tu situaci racionálně, ani s nadhledem. Dost srozumitelně a bez legrace ti popsala @Ou, v čem bude problém. Zkus si to přečíst znovu a zamyslet se nad tím. Jak bychom se na tu situaci měly připravit? V MHD na mě často někdo kouká (jezdím občas víckrát denně:)), někdy hezky, někdy ne, občas mě i osloví a začne si se mnou povídat a to samé dělám i já. A divní lidé prostě chtějí taky žít. Pokud ti neublížila nebo tě neobtěžovala, tak není problém ona, ale tvoje reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.8.22 19:40
@vokishka píše:
tak určitě, díky, bez tebe bych to nedala, až se zase jednou ocitnu v tramvaji. Musí to být tramvaj pražská nebo to mohu použít i v jiném městě.

kdekoli, ale musí to být šestka :pankac:
A čas setkání/ jiný souvisejicí jev ( třeba 6 žen s šestkama apod.) musí dávat v součtu další
dvě šestky, jak odhalila @aiwwa, jinak to nepla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
24.8.22 19:56
@Anonymní píše:
@Kelsey já právě nevím jestli to mám jít někam řešit, bylo to v takoveh tě moderní tramvaji, jak mají ty kamerové buňky

Řešte to nejlépe s psychiatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7659
24.8.22 20:02
@Ronyx píše:
@Parninas já žádné rozumy nerozdávala, jen jsem těm co to vzali vážně napsala, že jde o Trolla a nechápu proč má každá… Potřebu se k tomu vyjadřovat, pokavaď se jí to netýká. :mrgreen: :think: 🤷‍♀️ 😅 tak kde máš ten svůj nadhled? :wink:

Nebereš se příliš vážně spíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7659
24.8.22 20:04
@KacanovaIng píše:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41404
24.8.22 20:13
@KacanovaIng píše:

jako jak připravit? máš nějakou radu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
24.8.22 20:14
@Dája999 píše:
kdekoli, ale musí to být šestka :pankac:
A čas setkání/ jiný souvisejicí jev ( třeba 6 žen s šestkama apod.) musí dávat v součtu další
dvě šestky, jak odhalila @aiwwa, jinak to nepla…

to je blbý teda, jezdím nejčastěji osmičkou. Šestka tam vůbec nejede, jak já to budu dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7659
@vokishka píše:
to je blbý teda, jezdím nejčastěji osmičkou. Šestka tam vůbec nejede, jak já to budu dělat.

Musíš se přestěhovat nebo změnit práci nebo poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
@Keyllah píše:
jako jak připravit? máš nějakou radu? :think:

no budeš očumovat všechny v tramvaji, jestli na tebe blbě nečumí, co na tom nechápeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
24.8.22 20:15
@AjaF píše:
Musíš se přestěhovat nebo změnit práci nebo poštu.

a nechat si posílat častěji rekomando :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová