Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KacanovaIng píše:
Mrzi mě že jste mě odsoudily oznackovaly. Ať si myslíte co chcete tak taková situace se může opakovat a třeba budete rády že se na to díky tomu mému zážitku budete moci připravit.
Ve svém věku bys už měla mít fakt rozum ![]()
@KacanovaIng píše:
Mrzi mě že jste mě odsoudily oznackovaly. Ať si myslíte co chcete tak taková situace se může opakovat a třeba budete rády že se na to díky tomu mému zážitku budete moci připravit.
Tak já se přiznám. Byla jsem to já a zkoušela jsem ti přičarovat kuří oko. Bohužel se mi to vymklo z ruky a posunulo se to výš. Ale slibuju, že budu pilně trénovat a jednou se mi to musí povést.
@KacanovaIng píše:
tak určitě, díky, bez tebe bych to nedala, až se zase jednou ocitnu v tramvaji. Musí to být tramvaj pražská nebo to mohu použít i v jiném městě.
@Havlova píše:
Tak já se přiznám. Byla jsem to já a zkoušela jsem ti přičarovat kuří oko. Bohužel se mi to vymklo z ruky a posunulo se to výš. Ale slibuju, že budu pilně trénovat a jednou se mi to musí povést.
Co všechno bys uměla přičarovat nebo odčarovat?
O kuří oko nestojím, ale pokud mi dáš svoji nabídku, tak bych možná měla nějaký kšeft.
@Parninas píše:
Co všechno bys uměla přičarovat nebo odčarovat?O kuří oko nestojím, ale pokud mi dáš svoji nabídku, tak bych možná měla nějaký kšeft.
Tak ti nevím, dělám elixír mládí, je z toho pasta na parkety. Snažím se uhranout krávu, začne dojit jak o život. Ale pilně trénuju, hlavně v tramvajích.
@KacanovaIng píše:
Nenahlížíš na tu situaci racionálně, ani s nadhledem. Dost srozumitelně a bez legrace ti popsala @Ou, v čem bude problém. Zkus si to přečíst znovu a zamyslet se nad tím. Jak bychom se na tu situaci měly připravit? V MHD na mě často někdo kouká (jezdím občas víckrát denně:)), někdy hezky, někdy ne, občas mě i osloví a začne si se mnou povídat a to samé dělám i já. A divní lidé prostě chtějí taky žít. Pokud ti neublížila nebo tě neobtěžovala, tak není problém ona, ale tvoje reakce.
@vokishka píše:
tak určitě, díky, bez tebe bych to nedala, až se zase jednou ocitnu v tramvaji. Musí to být tramvaj pražská nebo to mohu použít i v jiném městě.
kdekoli, ale musí to být šestka ![]()
A čas setkání/ jiný souvisejicí jev ( třeba 6 žen s šestkama apod.) musí dávat v součtu další
dvě šestky, jak odhalila @aiwwa, jinak to nepla…
@Anonymní píše:
@Kelsey já právě nevím jestli to mám jít někam řešit, bylo to v takoveh tě moderní tramvaji, jak mají ty kamerové buňky
Řešte to nejlépe s psychiatrem.
@Ronyx píše:
@Parninas já žádné rozumy nerozdávala, jen jsem těm co to vzali vážně napsala, že jde o Trolla a nechápu proč má každá… Potřebu se k tomu vyjadřovat, pokavaď se jí to netýká.![]()
🤷♀️ 😅 tak kde máš ten svůj nadhled?
Nebereš se příliš vážně spíš Ty?
@KacanovaIng píše:
@KacanovaIng píše:
jako jak připravit? máš nějakou radu? ![]()
@Dája999 píše:
kdekoli, ale musí to být šestka
A čas setkání/ jiný souvisejicí jev ( třeba 6 žen s šestkama apod.) musí dávat v součtu další
dvě šestky, jak odhalila @aiwwa, jinak to nepla…
to je blbý teda, jezdím nejčastěji osmičkou. Šestka tam vůbec nejede, jak já to budu dělat.
@vokishka píše:
to je blbý teda, jezdím nejčastěji osmičkou. Šestka tam vůbec nejede, jak já to budu dělat.
Musíš se přestěhovat nebo změnit práci nebo poštu.
@Keyllah píše:
jako jak připravit? máš nějakou radu?
no budeš očumovat všechny v tramvaji, jestli na tebe blbě nečumí, co na tom nechápeš
@AjaF píše:
Musíš se přestěhovat nebo změnit práci nebo poštu.
a nechat si posílat častěji rekomando ![]()