Byla jsem podplácená na poště?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.23 22:02

Byla jsem podplácená na poště?

Zdravím,

zajímalo by mě, zda je v pořádku mít v roce 21 a 22 na HPP na přepážce České pošty plat 19.800 fix + 2.900 prémie?

Nebo jsem byla podplácená?

Platy se nikde nedají dohledat, netuším jestli mají vůbec všichni stejně nebo jestli můžou někoho šidit a na stejné pozici podplácet a jestli by se to dalo potom zpětně vymáhat, pokud k podplácení docházelo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16179
6.11.23 22:08
@Anonymní píše:
Zdravím,

zajímalo by mě, zda je v pořádku mít v roce 21 a 22 na HPP na přepážce České pošty plat 19.800 fix + 2.900 prémie?

Nebo jsem byla podplácená?

Platy se nikde nedají dohledat, netuším jestli mají vůbec všichni stejně nebo jestli můžou někoho šidit a na stejné pozici podplácet a jestli by se to dalo potom zpětně vymáhat, pokud k podplácení docházelo

Tak základní věc je mít plat ve smlouvě, jde o tebe, nebo se ptáš obecně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.23 22:11

@Dahlia0409 Plat ve smlouvě samozřejmě mám. Ale všichni zaměstnanci na přepážkách ho mají stejně a tuto částku?

Někde jsem četla že platy zvyšovali v roce 2020 přepážkám na 26 tisíc, já jsem měla 2020/2021 těch 23 tisíc a to dohromady i s prémiemi

Hlavní otázka je, jestli mají všichni stejně nebo jestli někdo víc a někdo míň a někoho šidí a něco tam smrdí, protože na přepážkách by snad měli mít všichni úplně stejně když je to jedna a ta samá pozice

• Citovat
  • Upravit
16179
6.11.23 22:14
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 Plat ve smlouvě samozřejmě mám. Ale všichni zaměstnanci na přepážkách ho mají stejně a tuto částku?

Někde jsem četla že platy zvyšovali v roce 2020 přepážkám na 26 tisíc, já jsem měla 2020/2021 těch 23 tisíc a to dohromady i s prémiemi

Hlavní otázka je, jestli mají všichni stejně nebo jestli někdo víc a někdo míň a někoho šidí a něco tam smrdí, protože na přepážkách by snad měli mít všichni úplně stejně když je to jedna a ta samá pozice

Tak u nás v práci děláme prakticky všichni stejně, ale fakt jsem se nikoho nikdy neptala, kolik kdo bere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.11.23 22:14

Hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.23 22:15

@dedrichov Hpp, normálně 40h úvazek

• Citovat
  • Upravit
7354
6.11.23 22:20

Máš i czech point?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
6.11.23 22:22

A to tam jsou tabulkové platy? Pokud ano, záleží i na dosaženém vzdělání a tabulkovém místě, tedy třídě. umím si představit, že tam mohou být různé platové třídy a také se platy zvedají s odslouženými lety. Takže opravdu nemusí mít všichni stejný plat.
A mimochodem, pojem „být podplácen“ se většinou používá ve významu „brát úplatky“. To tvoje použití je dost zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.23 22:22

@dedrichov Podle toho se nějak odvíjí plat? Jsou na to teda nějaké tabulky nebo kde a jak zjistit odpovídající plat

• Citovat
  • Upravit
16179
6.11.23 22:26
@nozu píše:
A to tam jsou tabulkové platy? Pokud ano, záleží i na dosaženém vzdělání a tabulkovém místě, tedy třídě. umím si představit, že tam mohou být různé platové třídy a také se platy zvedají s odslouženými lety. Takže opravdu nemusí mít všichni stejný plat.
A mimochodem, pojem „být podplácen“ se většinou používá ve významu „brát úplatky“. To tvoje použití je dost zvláštní.

Taky jsem čekala, jaké úplatky řeší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.11.23 22:30
@Anonymní píše:
@dedrichov Podle toho se nějak odvíjí plat? Jsou na to teda nějaké tabulky nebo kde a jak zjistit odpovídající plat

Jasně, je to přece kvalifikace navíc, musíš udělat zkoušku. Odcházela jsem tedy v roce 2020 s vyšší hodinovkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.23 22:34

@dedrichov Aha a jak to rozdělení platů teda vypadá? Bez a s czechpointem

• Citovat
  • Upravit
7354
6.11.23 22:44

To vážně netuším, zajímala mě moje vlastní mzda. Ty řešíš, kolik sis vydělala před 3 lety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat