Bylo to znaménko?

Anonymní
14.1.24 11:33

Bylo to znaménko?

Dobrý den, na Silvestra jsem si při sprchování všimla něčeho nahnědlého na kůži na hrudníku. Bylo to jen mírně vystouplé, spíše to vypadalo jako pigment, ale po přejetí ručníkem se to slouplo a vypadalo viz foto. Jen jsem na to pak už zapomněla a teď bych to místo na kůži našla jen díky té fotce, co mám. Je tam vidět už jen takové jakoby mistecko bez kůže, ale normálně bez zkoumání byste to nepoznala. Teď si říkám, mám s tím ještě jít na kožní? Nebo už je pozdě? Trosku jsem se teď vystresovala, muž mi říkal, že už jsem měla být dávno u kožní a ze je to rizikové… A navíc u naši kožní se objednává dlouho dopředu, myslíte, ze vezme i bez objednani když se jedná o znaménko??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
WENDOOLCA
14.1.24 11:36

Nebyl to spis uplne obycejnej papilom? To jsi nevedela o znaminku, ze ho mas? Chudaci doktori, fakt. Chlap je jinak v poradku nebo je hysterka furt?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.24 11:36

*a trosku jsem si to rypala i prstem, myslela jsem, ze to je nějaká špína totiž

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.24 11:37

@WENDOOLCA mám znamének moc, tohle jsem si všimla v té sprše poprvé

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
14.1.24 11:50

Taky jsem měla znaménko, které vypadalo jako špína, kožní mi řekla že to je (název si už žel nepamatuji), ale že nevadí když se seškrábne. Zamozrejme nejsem doktor a nevím zda je to Tvůj případ. Každopádně jestli máš hodně znamének, mela by sis najít svou kožní, ke které budeš chodit pravidelně na kontroly 1-2× do roka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex