Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s bytovým architektem z Brna nebo okolí. Potřebuji naplánovat dětský pokojík a poradit s dovybavením bytu. Já na to bohužel nemám vůbec buňky
a tak se pořád v bytě tak nějak necítím. Nemáme na zařízení moc peněz, ale šikovný designer zvládne poradit i za pár kaček
. Pokojík bych chtěla zařídit nábytek třeba z Ikei, ne na zakaázku za 100.000,–. Beru kažkou radu a zkušenost. Dík
o architektovi nevím, ale dost maminek si radí na MMB v sekci poradte, zkuste to, treba Vám taky někdo poradí !-)
Příspěvek upraven 08.09.11 v 15:28
My si nechali navrhnout pokojít od architektky a jsem max. spkojená,rozhodně investice nelituji.Všichni to u nás obdivují:-)Kontakt písnu do IP;-)
llllucka píše:
My si nechali navrhnout pokojít od architektky a jsem max. spkojená,rozhodně investice nelituji.Všichni to u nás obdivují:-)Kontakt písnu do IP;-)
A na kolik prosím takový návrh zhruba vyjde?
Mohla bych poprosit o kontakt, taky nás teď čeká zařizování dětského pokoje. Děkuji
salome:záleží,co chceš,jestli jen návrh nebo i technickou dokumentaci.Nechci kecat,ale celé to bylo tuším 5000.Ale technická není potřeba,když je šikovnej truhlář a nemáš tam něco spešl.