Bytový architekt - Brno

20
8.9.11 13:52

bytový architek - Brno

Ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s bytovým architektem z Brna nebo okolí. Potřebuji naplánovat dětský pokojík a poradit s dovybavením bytu. Já na to bohužel nemám vůbec buňky :nevim: a tak se pořád v bytě tak nějak necítím. Nemáme na zařízení moc peněz, ale šikovný designer zvládne poradit i za pár kaček :lol: . Pokojík bych chtěla zařídit nábytek třeba z Ikei, ne na zakaázku za 100.000,–. Beru kažkou radu a zkušenost. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
8.9.11 14:57

o architektovi nevím, ale dost maminek si radí na MMB v sekci poradte, zkuste to, treba Vám taky někdo poradí !-)

Příspěvek upraven 08.09.11 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.9.11 15:24

My si nechali navrhnout pokojít od architektky a jsem max. spkojená,rozhodně investice nelituji.Všichni to u nás obdivují:-)Kontakt písnu do IP;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22661
8.9.11 16:08
llllucka píše:
My si nechali navrhnout pokojít od architektky a jsem max. spkojená,rozhodně investice nelituji.Všichni to u nás obdivují:-)Kontakt písnu do IP;-)

A na kolik prosím takový návrh zhruba vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.9.11 18:00

Mohla bych poprosit o kontakt, taky nás teď čeká zařizování dětského pokoje. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.9.11 09:02

salome:záleží,co chceš,jestli jen návrh nebo i technickou dokumentaci.Nechci kecat,ale celé to bylo tuším 5000.Ale technická není potřeba,když je šikovnej truhlář a nemáš tam něco spešl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný