LCD monitor - poškození

byron
6.9.11 22:40

LCD monitor- poškození

Zdravím všechny!
Mám takový problém- dcera mi dnes ,, promáčkla,, LCD monitor- samozřejmě pár měsíců nový.....Narušila nějak tu vrstvu, takže ty krystalky se roztekly- nebo jak to popsat- a mám dole na monitoru černou-fialovo-zelenou skvrnu, a ještě pár malých…Monitor se používat dá, protože ty skvrny jsou dole, ale samozřejmě mě to horzně štve, je skoro nový.....
Nemáte někdo zkušenost s opravou? Jde to vůbec opravit? Monitor mám v záruce, ale samozřejmě ho reklamovat nemůžu a nebudu…Nový se mi kupovat nechce…

Děkuju za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
6.9.11 22:54

tipuju, že to je neopravitelné - nerentabilní
ráda si přečtu odpovědi, nedávno jsme roztřískali noťas - taky lcdčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.9.11 23:12
Saroya píše:
ráda si přečtu odpovědi, nedávno jsme roztřískali noťas - taky lcdčko

Díky za odpověd- myslím si to též, ale pořád mám malinkou naději :mrgreen: . Ještě , že to není v porstředku!

A mám strach aby se ta skvrna ,, nerozlévala,, ?

• Citovat
  • Upravit
17629
6.9.11 23:14
byron píše:
Saroya píše:

Díky za odpověd- myslím si to též, ale pořád mám malinkou naději :mrgreen: . Ještě , že to není v porstředku!

no nám odešel úplně komplet, po nastartování monitor vypadal jak hluboký vesmír 9 nebo nějaký obraz schizofrenika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.9.11 23:27
Saroya píše:
byron píše:
Saroya píše:

no nám odešel úplně komplet, po nastartování monitor vypadal jak hluboký vesmír 9 nebo nějaký obraz schizofrenika :roll:

No, to by mě klepla Pepka…Monitor mám pár měsíců, peněz málo…Dcera má zákaz k PC…By mě nenapadlo, že to takle vyrychtuje......Pokaždý říkám, že musí opatrně, nesahat na obrazovku......No a ona si ho chtěla natočit, aby se jí dobře koukalo a dělala to tím velkým jelením lojem!!!!!! Což teda zapírala, ale řekla jsme jí, at nezapírá, že nejsem blbá a slepá.....tak se přiznala......

Všeho notasu je mi taky moc líto :hug: :kytka: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30321
7.9.11 07:19

Taky myslím, že to opravit nejde. Musela by se vyměnit celá obrazovka a to už vyjde levněji nový. Děti jsou holt šikovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.9.11 08:35

Máme to samé, holky si taky ,,šáhly,,…Bohužel se to časem rozlezlo po celé obrazovce. Je to PC dcery nový stál necelých devět tisíc a oprava vyjde na pět tisíc, takže přemýšlím, že koupím nový… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.9.11 17:15

Děkuju za reakce!
No, takže počkám, co to udělá, třeba to vydrží aspoň pár měsíců v tomhle stavu…Pak poletí do smetí a budu muset koupit nový, achjo. Tak jsem si ho užila pár měsíců...... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný