Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, zakládám zbytečnou diskuzi jen tak pro pobavení-kdo máte jaký úklidový úchylky??? já třeba mám úchylku žehlení
koupila jsem si novou žehličku, narodilo se nám mimčo a já začala milovat žehlení-užívám si to, žehlím téměř vše a důkladně, kdyby mě to nebylo blbý žehlím i ponožky
žehlím tak obden, vždy večer až manžel hlídá kluka a celý den se na to těším
![]()
Ahoj, tak ty ponožky klidně žehli a já, kdyby to nebylo daleko, bych přijela s prádlem taky…
Ono se nás určitě najde víc, že jo holky?
Já mám možná taky uklízecí úchylku. Protože nesnáším uklízet dlouhou dobu v jednom kuse, mám uklízecí plán a podle toho jedu. ![]()
goldenka píše:
ahoj, zakládám zbytečnou diskuzi jen tak pro pobavení-kdo máte jaký úklidový úchylky??? já třeba mám úchylku žehleníkoupila jsem si novou žehličku, narodilo se nám mimčo a já začala milovat žehlení-užívám si to, žehlím téměř vše a důkladně, kdyby mě to nebylo blbý žehlím i ponožky
![]()
![]()
To te zas prejde
Vlastni zkusenost
![]()
Taky se hlásím, přijď nám vyžehlit ![]()
Jinak já jsem úchylná na kuchyň, nesnáším, když je tam i kapka rozlitá, natož špinavé nádobí,dřez musí být vydrhnutý, takže pořád běhám z hadrem a stírám a uklízím ![]()
goldenka píše:
ahoj, zakládám zbytečnou diskuzi jen tak pro pobavení-kdo máte jaký úklidový úchylky??? já třeba mám úchylku žehleníkoupila jsem si novou žehličku, narodilo se nám mimčo a já začala milovat žehlení-užívám si to, žehlím téměř vše a důkladně, kdyby mě to nebylo blbý žehlím i ponožky
![]()
![]()
goldenka píše:
![]()
![]()
to bych někdy chtěla zažít ![]()
já před svatbou řekla, že nikdy nebudu žehlit a zatím mi to prochází ![]()
Já se těším každý den na uklízení
Když dám děti v 7 spát tak jdu na to.Nejradši stírám,asi tak 2× denně,mám ráda plovoučku bez fleků ![]()
Ja zase na zehleni s..u,zehlim jen opravdu to nejnutnejsi,u nas neni potreba ani zehlit.Jinak ale jsem celkove proste na uklid a to celeho domu,nesnasim bordel,drobky,prach,spinu,bordel v kuchyni,ale nejvic jsem vysazena na koupelnu a wc.
já musím mít srovnané závěsy, nesnáším, když je záclona nebo závěs odhrnutý a furt to dokola opravuju a rovnám…
já vyloženě žádnou úchylku na konkrétní věc nemám, provozní nepořádek mě nechává klidnou, stejně jako když po večeři zůstanou v kuchyni neumytý talíře. Ale někdy mám den, že hned od rána smejčim, záchod-z toho by se dalo pít, koupelna- leštím i baterie, na které se za pět minut sáhne mokrou rukou a jsou zas flekatý, na chodbě v paneláku „odloubu“ všechno z kol kočárku, aby na našem debilním koberci v předsíni
nebylo ani smítko, v obýváku nesnesu jediné odložené tričko, v kuchyni jsou příbory jak podle pravítka… Ale přiznávám, takový záchvat bych zase potřebovala ![]()
Tak to závidím, já sem zas hroznej bordelář, taky bych potřebovala nějakej plán
Ale stejně bych se k tomu asi neodhodlala ![]()
Já měla úklidovou posedlost, když jsem se učila ke státnicím, jak jsem byla nervní, tak jsem pořád při tom něco uklízela, nikdy v životě nebyl byt tak čistý, nevynechala jsem ani jednu škvíru, dokonce i z počítače jsem vydloubla všechny klávesnice a vydrhla je po jednom cifem
![]()
Ja miluju luxování,mohla bych luxovat celý den ![]()
Hodně velkou uklízecí úchylku mám když jsem nervní,což jsem hodně často.
já mám svoje pravidla, jak se věší vypraný prádlo… na jednom kousku nesmí být dva kolíky stejné barvy, všechno musím před pověšením protřepnout tím správným způsobem (košile se protřepává jinak než triko), do každé ponožky musím strčit ruku a „projet“ jí, ponožky musí viset u sebe v páru a každá stejně pověšená… a běda, jak věší prádlo manžel a já ho u toho vidím, že protřepává špatně nebo dokonce neprotřepává vůbec!!! ![]()
ale nežehlím. To nesnášim. Když správně protřepnu a urovnám, není žehlení potřeba ![]()
no a jinak strašně ráda myju nádobí. To mě hrozně baví. A taky mám svoje pravidla, jak má být srovnané na odkapávači ![]()
když to takhle napíšu, tak to zní hůř, než jaký to je ![]()
goldenka píše:
![]()
![]()
ahoj manžel tě žádá o ruku
u nás se totiž nežehlí,já to nesnáším a chlap nesnese nevyžehleý prádlo
…