Úklidové úchylky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
5.9.11 20:11
:palec: tak to jsme dvě, a nebo když je nakřivo vonná svíčka na konferáku, nebo nakřivo prostírání :-)
pak si ujíždím nakoupelnu nesnáším jakýkoliv vlasy chlupy, flekjy od pasty atd… vše musí být lesklé a tip ťop, včetně baterií :-D
suricata píše:
já musím mít srovnané závěsy, nesnáším, když je záclona nebo závěs odhrnutý a furt to dokola opravuju a rovnám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.9.11 20:13

taky nesnáším žehlení, ale zase bych nesnesla aby přítel šel někam ve zmačkaném tričku a to i kdyby bylo zmačkané jen drobátek :-) 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.9.11 20:16

Hele a jak se u vás teda funguje když se u vás nežehlí a chlap nesnese nevyžehlený prádlo? To mi trošku hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.9.11 20:18

JarkoK to bude spíš už obsedantně kompulzivní porucha 8-) má máti ji má taky a psychatrička řekla,že to tak opravdu je :-) ale pokdu je to v nějakých mezích,je to neškodné-já mám ráda uklizeno,ale nějak se mi ne vždy daří,jsem ulítlá na wc a koupelnu,miluju umýt baterie domestosem-to stačí jen přejet hadříkem a je naleštěno,žehlení mě baví,jen kdyby mě k tomu někdo postavil-odhodlat se,pak už můžu žehlit celý den…vytírání mě nebaví,neb je to zdlouhavé,ale baví mě pohled na naleštěnou podlahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
5.9.11 20:21
wildcat píše:
Hele a jak se u vás teda funguje když se u vás nežehlí a chlap nesnese nevyžehlený prádlo? To mi trošku hlava nebere.

má protě smůlu :mrgreen: NE ON SI SVOJE VĚCI ŽEHLÍ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.9.11 20:23
Jarka K píše:
já mám svoje pravidla, jak se věší vypraný prádlo… na jednom kousku nesmí být dva kolíky stejné barvy, všechno musím před pověšením protřepnout tím správným způsobem (košile se protřepává jinak než triko), do každé ponožky musím strčit ruku a „projet“ jí, ponožky musí viset u sebe v páru a každá stejně pověšená… a běda, jak věší prádlo manžel a já ho u toho vidím, že protřepává špatně nebo dokonce neprotřepává vůbec!!! :mrgreen:
ale nežehlím. To nesnášim. Když správně protřepnu a urovnám, není žehlení potřeba :-P
no a jinak strašně ráda myju nádobí. To mě hrozně baví. A taky mám svoje pravidla, jak má být srovnané na odkapávači :-D
když to takhle napíšu, tak to zní hůř, než jaký to je :-P

Tak s tím věšení prádla to mám stejně a taky pak nežehlím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.9.11 20:26
tetma píše:
wildcat píše:
má protě smůlu :mrgreen: NE ON SI SVOJE VĚCI ŽEHLÍ :roll:

Tak takovýho chlapa bych chtěla vidět, klobouk dolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
5.9.11 20:26

já z vás normálně učůrávám smíchy a těžce závidim jakoukoliv poruchu,já vše dělam ,že musim…asi proto ,že naše mamka má od každé z vás něco a mě to strašně lezlo na nervy..páč jsme nemohli ani sedět na gauči páč polštářek musel být jen v určitém úhlu ,pořád rovná věci ve špajzu a v ledničce ,nápisama a podle velikosti a má několik vysavačů a myslim ,že se s nima mazlí při tom luxování,takže jako já teda neeee,odmítam.Ale svým způsobem závidim ,že vás to baví .Jediné co nesnášim špinavej sporák a špinavej dřez

• Citovat
  • Upravit
238
5.9.11 20:28

Já má uchylku po mojí babičce… Nejradši bych každé 3 měsíce umyla okna a vyměnila záclonu… Nechápu, jak někdo může mít jednu celý rok natož třeba víc roků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.9.11 20:29

GOldenko proč bys nemohla žehlit ponožky, moje tchýně je žehlí naprosto běžně, takže největší magor bys určitě nebyla :mrgreen:

Jinak taky nesnáším nedotaženou záclonu, nebo někde nadzvedlou :roll: a celkově mám pořádek ráda. Hůř jsem na tom s jeho vytvářením zvlášť když už půl roku rekontsruujeme byt a pořád nemají věci svá stálá místa :cert: A taky mě děsně baví věšení prádla, akorát mám teď utrum, protože než to pověsím tak mi dítko z lodžie vyhází polovinu kulíků :roll: takže teď je to hrc frc :-?

• Citovat
  • Upravit
8561
5.9.11 20:32

No, moje máma je taky uklízecí maniak a taky asi proto to nesnáším, protože ona nejde spát aniž by neuklidila poslední hrnek od kafe, přijde v 10 večer z práce a dřív než se zuje a svleče má v ruce vysavač a luxuje chodbu, pak se teda zuje a svlíkne aspoň bundu a jde po tátovi uklízet kuchyň protože tam nadělá za celej den bordel, upozorňuju že táta po sobě tu kuchyň půl hodiny před tím uklidil a co jsem nenáviděla jako dítě uplně maximálně, že jsme museli čekat až domyje nádobí po štědrovečerní večeři než se šlo ke stromečku. A kolikrát nechám po večeři bordel v kuchyni do rána práve proto že si říkám jo, a teď můžu, máma by se zvencla a právě proto to tam nechám, ale to jsou vyjímky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.9.11 20:35

Nemám doma bordel, ale ani to s tím úklidem nepřeženul. Chuchvalce prachu se mi tu neválí, hvězdičky od naleštěnosti nelítaj. :wink: Zlatá střední cesta. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
5.9.11 20:37
wildcat píše:
No, moje máma je taky uklízecí maniak a taky asi proto to nesnáším, protože ona nejde spát aniž by neuklidila poslední hrnek od kafe, přijde v 10 večer z práce a dřív než se zuje a svleče má v ruce vysavač a luxuje chodbu, pak se teda zuje a svlíkne aspoň bundu a jde po tátovi uklízet kuchyň protože tam nadělá za celej den bordel, upozorňuju že táta po sobě tu kuchyň půl hodiny před tím uklidil a co jsem nenáviděla jako dítě uplně maximálně, že jsme museli čekat až domyje nádobí po štědrovečerní večeři než se šlo ke stromečku. A kolikrát nechám po večeři bordel v kuchyni do rána práve proto že si říkám jo, a teď můžu, máma by se zvencla a právě proto to tam nechám, ale to jsou vyjímky.

nemáme stejnou mámu? :mrgreen: nějakej klon asi :dance: ale já zase řikam ,že je otrok svojí úchylky ,má na celý rok dopředu naplánovaný jídelníček a různé takové zajímavosti a já tohle nedovedu ani na týden dopředu ..

• Citovat
  • Upravit
8561
5.9.11 20:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to já nevím ani co budu zítra snídat natož co bude zítra k večeři :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
5.9.11 20:41

Holky, docela mě bavíte Vašema úchylkama, taky bych nějakou ráda měla, ale s naším prckem to nějak nejde, vše dělám ve strašným spěchu, jen když usne, protože jak je vzhůru, tak vyžaduje mou pozornost, sám vůbec nevydrží a prakticky nic neudělám, snad se to zanedlouho změní a přispěju i mou úchylkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný