Jak odstranit skvrnu od centrofixu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
6.9.11 09:15

Jak odstranit skvrnu od centrofixu?

Prosím, poraďte, jak se dá odstranit z bílé mikiny červený centrofix :think: … jestli se to vůbec dá odstranit :zed: Skvrny jsou dost velké…(žádné malé tečky) díky za nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
6.9.11 10:14

Můžeš zkusit vyčistit skvrnu lihem a přepráním mýdlem ve vlažné vodě. Záleží i na materiálu trička, ne všech případech se vyčištění povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 10:40

sprejem od Amway

• Citovat
  • Upravit
229
6.9.11 12:35

Taky se přidávám ke spreji od Amway. Je to sice „hnus fialovej“ a předraženej, ale fixy mi to vždycky vypralo všechny na čemkoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.9.11 14:26

Mikina sice nebyla nejlevnější, ale do amwaye investovat nebudu, nemám záruku, že to pomůže… taky mě napadlo zkusit ten líh… co se týká materiálu… je to docela hrubá látka - líc hladký, rub chlupatý, z větší části bavlna s nějakou příměsí… moc tomu šanci nedávám, mám strach, aby se to nerozmazalo do velkého rudého fleku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 14:54
3HE píše:
Mikina sice nebyla nejlevnější, ale do amwaye investovat nebudu, nemám záruku, že to pomůže… taky mě napadlo zkusit ten líh… co se týká materiálu… je to docela hrubá látka - líc hladký, rub chlupatý, z větší části bavlna s nějakou příměsí… moc tomu šanci nedávám, mám strach, aby se to nerozmazalo do velkého rudého fleku…

Ale máš záruku vrácení peněz 30dní, což ti v drogérce nedají :-P

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
6.9.11 16:20

To mám jako koupit amway - nevím, sice kolik stojí… vyčistit skvrnu a vrátit ho firmě? :mrgreen: No, já vím, že doma bych ho využila i na jiné skvrny, ale hledám levnější prostředek… i když na centrofix asi moc věcí nebude účinných - ale možná by pomohlo savo, když jde o bílou mikinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 16:29
3HE píše:
To mám jako koupit amway - nevím, sice kolik stojí… vyčistit skvrnu a vrátit ho firmě? :mrgreen: No, já vím, že doma bych ho využila i na jiné skvrny, ale hledám levnější prostředek… i když na centrofix asi moc věcí nebude účinných - ale možná by pomohlo savo, když jde o bílou mikinu…

Savo můžeš zkusit.. A s tím vrácením - spoustu lidí to tak dělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný