Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, poraďte, jak se dá odstranit z bílé mikiny červený centrofix
… jestli se to vůbec dá odstranit
Skvrny jsou dost velké…(žádné malé tečky) díky za nápady ![]()
Můžeš zkusit vyčistit skvrnu lihem a přepráním mýdlem ve vlažné vodě. Záleží i na materiálu trička, ne všech případech se vyčištění povede.
Taky se přidávám ke spreji od Amway. Je to sice „hnus fialovej“ a předraženej, ale fixy mi to vždycky vypralo všechny na čemkoliv ![]()
Mikina sice nebyla nejlevnější, ale do amwaye investovat nebudu, nemám záruku, že to pomůže… taky mě napadlo zkusit ten líh… co se týká materiálu… je to docela hrubá látka - líc hladký, rub chlupatý, z větší části bavlna s nějakou příměsí… moc tomu šanci nedávám, mám strach, aby se to nerozmazalo do velkého rudého fleku…
3HE píše:
Mikina sice nebyla nejlevnější, ale do amwaye investovat nebudu, nemám záruku, že to pomůže… taky mě napadlo zkusit ten líh… co se týká materiálu… je to docela hrubá látka - líc hladký, rub chlupatý, z větší části bavlna s nějakou příměsí… moc tomu šanci nedávám, mám strach, aby se to nerozmazalo do velkého rudého fleku…
Ale máš záruku vrácení peněz 30dní, což ti v drogérce nedají ![]()
To mám jako koupit amway - nevím, sice kolik stojí… vyčistit skvrnu a vrátit ho firmě?
No, já vím, že doma bych ho využila i na jiné skvrny, ale hledám levnější prostředek… i když na centrofix asi moc věcí nebude účinných - ale možná by pomohlo savo, když jde o bílou mikinu…
3HE píše:
To mám jako koupit amway - nevím, sice kolik stojí… vyčistit skvrnu a vrátit ho firmě?No, já vím, že doma bych ho využila i na jiné skvrny, ale hledám levnější prostředek… i když na centrofix asi moc věcí nebude účinných - ale možná by pomohlo savo, když jde o bílou mikinu…
Savo můžeš zkusit.. A s tím vrácením - spoustu lidí to tak dělá ![]()