Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, moc prosím o kontakt na někoho, kdo se osvědčil. Díky.
Ahoj, sháním architekta/ku, která nám pomůže navrhnou dětský pokojíček pro 3 děti v Praze. Nemá někdo kontakt? Díky.
Pokoj je velký 5 m x 4 m. Máme zájem nechat dětem postavit postele na patrech. Pokud bych sehnala někoho, kdo by nám to navrhl, budu ráda. Děkuji
Vám nefungují soukromé zprávy. Spojení nemůžu jinak poslat, byla by to reklama.
Zkusila jsem se zaregistrovat, třeba už budou fungovat soukromé zprávy… Nevím, jak jinak si předat kontakt. díky za reakci
haroldova tečka cz
fotky pokojíčku jsou na třetí straně diskuze Dětský pokoj. Šup sem s fotkami.
na webu Modrý Koník, nejde mi to vložit s tím. u uživatele bachovyesence
@Anonymní píše:
Nerozumím, co jste chtěla říct.
První řádek- webové stránky architektky, co nám dělala pokojík, je z Prahy.
Na dalším řádku popsaný způsob, kde najít fotky realizace, odkaz nejde dát.
Ahoj všem,
právě jsme s manželem koupili panelákové 3+1 předělané původním majitelem na 4+kk. Byt je obyvatelný a jádro je vyzděné, přesto potřebuji radu bytového architekta ohledně barvy stěn, materiálu a barvy podlahy, nábytku, textilu atd. Jsme v Praze na Barrandově, budu vděčná za kontakty za bytového architekta za rozumnou cenu - stačí, aby přišel a poradil mi, případně dodatečně navrhl pár kousků nábytku na míru. Cenově bych si představovala max. pár tisíc, určitě ne víc než 5000, ale ještě o tom nemám moc představu. Díky moc ![]()
Ahoj všichni, kamarádka byla nadšená z firmy HomeDesigner. Mně se hrozně líbí, jak jim předělali obyvák, tak tam mám s manželem naplánovanou schůzku na příští týden, chceme předělat taky obyvák:) Jen vím, že to vede sympatická baba, a že návrh pokoje je podle velikosti většinou do 5000 Kč a zmínila nějaké slevy, tak uvidíme. Pokud o nich víte něco víc, budu ráda. Jinak můžu podat podrobnosti za týden. Mějte se a držte palce, ať nám to hezky navrhne. Z.
Ahoj, Homedesignera znám, protože nám udělali celej byt. Jsou super a určitě doporučuju, sama bych si s barvama a rozestavěním nábytku takhle nikdy neporadila.
Cenově to vychází, jak píšeš, ale ušetří ti dost peněz na dalším zařízení (my od nich měli dost levně kuchyň (oproti Hanákovi o 10 000 Kč), takže se to vyplatí.
Vede to taková sympatická paní, ze který nemám pocit, že by mě chtěla oškubat, ale že mi fakt chce pomoct a udělat to hezky. Dělám ji reklamu, kudy chodím, protože jsem předtím měla schůzku s arogantním architektem než jsem na ni narazila a vím, že takhle mile se ostatní architekti nechovaj. Ten předtím z nás jen ždímal peníze, navrhoval sedačky za 80 000 Kč a podobný ptákoviny, tak jsem ho poslala někam
@misicka píše:
ahoj, ráda bych se zeptala, jestli je tady někdo, kdo má zkušenost s bytovým architektem. Potřebovala bych poradit s volbou barev a materiálů do nového bytu, ale nemám vůbec představu o cenám bytových architektů. Díky za zprávy. M.
mě nadchlo tohle:http://www.novinky.cz/…minibyt.html
Originalni interiery, uzasna architektka! www.newfounddesign.cz