Bytový architekt

135
7.4.08 13:37

bytový architekt

ahoj, ráda bych se zeptala, jestli je tady někdo, kdo má zkušenost s bytovým architektem. Potřebovala bych poradit s volbou barev a materiálů do nového bytu, ale nemám vůbec představu o cenám bytových architektů. Díky za zprávy. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
856
7.4.08 14:27

Ahoj, Misicko,

já jsem si pozvala bytovou architektu, protože pracuju jako nákupčí v IKEA, tak jsem využila kontakt. Nechávali jsme si zpracovat návrh přestavby - posunutí příčky. Z obývacího pokoje jsme udělali velkou obytnou kuchyni a z bývalé kuchyně pracovnu/šatnu. Architektka nám navrhla linku, rozvržení nábytku v obýváku a pracovně, zpracovala posun příčky a vzala si 4500,– Poradila nám s barvami, prodiskutovala s námi naše představy a vyřešila věci, které mně osobně by se vůbec řešit nechtěly. Takž já doporučuji a byla jsem opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.4.08 17:07

Ahoj Macko,
mohla bys paní architektku doporučit i dál, nebo to byl jenom tvůj osobní kontakt? Také sháníme bytového architekta, zatím přes známé na doporučení, ale nějak se nedaří.
Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
7.4.08 21:01

Ahoj,
my máme architekta na kompletní přestavbu bytu (jeho honorář je asi 10% z předpokládané ceny rekonstrukce).
Zajistil nám vše od návrhu, přes vyběhání stavebního povolení, statický posudek atd, nakreslil rozmístění zásuvek, dal tipy na obklady a dlažbu a teď s námi vybírá tapety, nábytek, doplňky…

Nejdřív jsem se trochu cukala, ale ušetřil nám spoustu nervů (všechno se stavební firmou vyřizuje on) a taky peněz (například dlažbu jsme vybírali ve studiu pro developery, máme díky němu různé slevy atd). A jsem fakt ráda, že ho máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.4.08 22:42

Jsme z Prahy a s bytovou architektou jsme resili mensi rekonstrukci bytu. Mela jsem s ni asi 4 osobní konzultace, ze kterých vzešly bezva nápady, navrhla nám tři skříně včetně rozkreslení pro truhláře, doporučila řemeslníky a stálo to 7.000,– Nijak levné, ale udělala bych to znovu. Poradila nám fakt něco, co by nás samotné vůbec nenapadlo a její kontakty byly v dnešní době k nezaplacení.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.4.08 13:40

Ahoj holky,
my také sháníme bytového architekta, budeme stěhovat holky do většího pokoje a nevíme si rady. Můžete sem prosím hodit nějaké kontakty.
Díky moc,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.4.08 22:19

Ahoj,
přimlouvám se za kontakty a posouvám :)
Dík!
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.4.08 12:31

Holky,
prosím, dejte sem ty kontakty. Ráda bych někoho s doporučením.
Díky,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
12.4.08 14:26

Holky, tak ta naše architektka se jmenuje Pavla Kramlová, bydlí tady na Praze 13 a telefon na ni je 732 751 015. Doufám, že se nebude zlobit, že jsem na ni dala kontakt. Nevím, jestli se zabývá i přestavbami komplet, ale určitě návrhy interiérů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.4.08 15:19

Macko, děkuju moc za kontakt.
Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.7.08 09:45

Ahoj,
tak píšu, jak jsme dopadli. Nakonec jsme plánek pokoje zaslali do firmy Intena (www.intena.cz). Oni vyrobí dva návrhy zařízení podle vašich požadavků a pak je i podle potřeby upraví. Stojí to 1200,–, pokud si od nich pak objednáte nábytek za více než 20000,–, tak vám to odečtou, takže to máte zadarmo. Prodávají moc hezký nábytek z masivu.
Jeden návrh se nám nelíbil, ale druhý ano, takže z toho nakonec budeme vycházet. Nábytek jsme museli objednat jinde, protože mají příliš dlouhé dodací lhůty a my bychom to už nestihli.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jethro
19.10.10 08:24

Připojuju se k názoru, že bytový architekt NEJSOU vyhozené peníze. Dělali jsme předsíň-kuchyň-koupelna, a kdybychom to vymýšleli sami, tak bychom ztratili spoustu času, zbytečně se dohádali a nebylo by to stejně ono. A ta cena - v porovnání s celkovou cenou rekonstrukce to bylo v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
čahoun
18.1.12 14:49

bytový architekt

také jsem si pozvala domů bytovou architektku, vlastně jsem chtěla jen pár nápadů a hlavně potvrdit, že moje představa o našem bytě je úžasná:-) Nakoupila jsem si totiž spoustu časopisů, probrouzdala internet a myslela si, že to zvládnu sama. Ve výsledku jsem po poradě předělala skoro celý byt a jsem moc ráda!! Rekonstrukce se fakt povedla, byt je úžasný! Příjemný, moderní, ale ne studený, ale příjemně útulný. Můžu jen doporučit! A rozhodně to nejsou vyhozené peníze!

• Citovat
  • Upravit
1
24.4.12 12:53

architekt praha

Sháním architekta z Prahy. Máte někdo nějakého dobrého na doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 14:12

bytový architekt

Poslala jsem spojení do soukromé zprávy, aby to nebylo jako reklama a nesmazalo se to.
Zkusila jsem to a fakt dobrý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný