Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zkusím oživit diskuzi. Můžete doporučit bytového architekta? V Praze, jde mi o dětský pokojík.
Ahoj holky
, my jsme si kupovali s přítelem nový byt v Praze před rokem a nejvíce nám všichni doporučovali https://compointeriery.cz/. Mají interiérové studio myslím že na Praze 9. Nevím jaké máte zkušenosti vy, ale my jsme platili opravdu za profesionály. Za zkoušku nic nedáte. My dokonce měli úvodní konzultaci zdarma. Kdybyste měli nějaké dotazy, ráda Vám odpovím. ![]()
Ahoj,
jsem architektka. Nechci si tady dělat reklamu. A nejsem z Prahy. Ale mohu případně jen poradit nebo nasměrovat na co si dát pozor nebo čemu se vyvarovat ![]()
Ahoj,
sháním, hledám bytového architekta na přestavbu rodinného domu. Nechci modernu, ráda bych starým věcem dala novou hodnotu - upcycling. Má představa je francouzský venkov s prvky klasiky.. Nemáte někdo s tím zkušenosti? Nemůžete mi někoho doporučit? Děkuji
@Shari dobrý den, mohu poprosit kontakt? Děkuji Rosenbaumova
Nemáte někdo zkušenosti architektkou interiérů co dělá na Moravě? Jsme od Olomouce, ale můžeme dojet i dál. Znáte a zkoušely jste www.dadode.cz? Já moc nevím, koho vybrat, aby mi stylově sedl.
Prosím o nějaké doporučení na bytového architekta v Praze děkuji
Očekáváme přírůstek a hledáme architekta, který by nám s úpravou našeho podnájmu pomohl. Kam pokoj a hlavně vyřešit kuchyň s obývacím prostorem spolu s úložným prostorem, ale nevím, kolik to může stát a kde sehnat někoho šikovného. Poradí někdo?