Bývalý a dluhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.3.24 08:22

Bývalí a dluhy

Zdravím :mavam:
Mám dotaz, bývalí mi dluží na alimentech už větší částku peněz nicméně, nechci být konkrétní v její výši.

Moje otázka je, je možné bez nařízení soudu a spolupráce PČR nějakým způsobem obstavit jeho účet exekucí??
Ptala jsem se na to více lidí v mém okolí a názory se dost liší údajně bych musela přes PČR a soud.
Máte zkušenosti?
V kontaktu s ním nejsem jediné co mám je číslo účtu z kterého poslal loni v listopadu alimenty a adresu kde by se měl zdržovat jinak žádné informace o něm nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.3.24 08:27
@nikusnik981 píše: Více

A jak by sis to jako představovala? Samozřejmě že to musí přes soud, prostě ho nahlas a o víc se pak už starat nemusíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
14.3.24 08:31
@nikusnik981 píše: Více

Pokud je řeč jen o jednom pánovi, opravila bych si ve slově „bývalí“ í na ý. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
14.3.24 08:38

Oprav si to i, takhle to vypadá ze těch bývalých mas víc. A jinak ne, bez soudu mu exekuci dat nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
14.3.24 09:18

Nemusi to byt exekuce, ale treba vykon rozhodnuti. Podas to taky na soud podle jeho bydliste, prilozis rozsudek a napises ze navrhujes vykon rozhodnuti srazkou z uctu, ktery tam napises. Pripadne i prodejem movitych veci, kdyz vis kde bydli. Kdybys vedela zamestnavatele tak srazkou ze mzdy. Neni to lozite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.3.24 09:23

A to ti dluží na tu 18 letou dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.3.24 10:38

Vzdelej se v gramatice proboha, nez budes nekam verejne takto vypisovat, vypovida to o tve mizerne urovni i inteligenci vubec :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2460
14.3.24 10:47
@Ahep píše: Více

A co když ma pani nějaké to dis… A nebo nemela moznost se lepe učit, nebo má nejakou poruchu učení… Je nutné se nad ní povyšovat? Blít a volat pánaboha na pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.24 10:49
@Ahep píše: Více

A co o tobě vypovídá, že přiběhneš do diskuze, nableješ sem kvůli gramatickým chybám a k tématu nenapíšeš nic? Zameť si prvně před svým prahem, nádhero :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat